Hae
Elämänmakuista matkaa

Milloin viimeksi olen…?

Milloin viimeksi olen…

Käynyt viihteellä – Tarkasti muistettuna 11.9. hyvän ystäväni kanssa. Seuraavasta kerrasta ei sitten ole tietoakaan. Ei sillä, että mua ihan hirvesti hotsittaisi lähteä baariin notkumaan mutta oli se esim yhtenä lauantaina kun oltiin sukulaisten kanssa isänpäivää juhlimassa, yötä myöten saakka, hassua etten juonut. Normaalisti olen pari kertaa vuodessa olevissa sukukemuissa sellainen loppasuu! Mutta muuten alkoholi ei liiemmin satunnaisia saunalonkeroita lukuunottamatta kuulu mun ajanviettoon, joten ihan hirveen suuri menetys tämä tipaton elämä ei ole. Tuli ainakin samaan syssyyn lopetettua tupakanpoltto kerta heitolla! Aikas hyvä!

Käynyt juoksulenkillä – Liian kauan sitten! Ennen raskautta kävin juoksulenkillä viikottain, monesti, mutta nyt en ole juossut moneen kuukauteen. Kaipaan kovasti juoksemista ja omalla tavalla myös sitä, että saisin itse päättää kroppani toimintakyvystä MUTTA samalla en vaihtaisi tätä raskautta yhtään mihinkään muuhun.

Värjännyt hiukset – Toukokuun lopussa värjäytin kampaajalla hiukset. Silloin ne oli kirkkaan punaiset kunnes aurinko söi värin ja nyt nämä on mitä on. Tämmöiset sekameteli sopan väriset. En ole jaksanut tehdä hiuksille mitään mutta eiköhän mun ystävä joku päivä korjaa asian..

Käynyt kasvohoidossa

Apua! En muista! Jos itse tehtyä kasvohoitoa ei lasketa, niin kasvohoidossa käymisestä on ihan liian kauan aikaa! Kasvohoitoon meneminen kuuluu sarjaan ”Olisipa kiva mennä” mutta jostain syystä se nyt vaan on ihan kamalan hankalaa saada aikaiseksi mennä kasvohoitoon. Sama homma hierojalla käynnin kanssa. Siellä olen käynyt viimeksi satavuotta sitten! Ja nyt koronan aikaan varasin ajan joka piti perua koska korona karanteeni..

Käynyt teatterissa – En ikinä.

Syönyt hampurilaisen

Tänään kävin syömässä hampurilaisen kun käytiin lasten kanssa tonttuilemassa.

Käynyt kuntosalilla – Keskiviikkona kävin kuntosalilla. Useamminkin haluaisin käydä mutta en pysty käymään. Nyt on vaan hyväksyttävä se, että joku toinen sanelee kropan toiminnasta ja itse on mukauduttava siihen. Vaikka sitten hammasta purren! Koska välillä mä puren hammasta sen suhteen etten voi juosta, jumpata ja pumpata mielinmäärin vaan on hissukseen tehtävä eli toisinsanoen nukahdan pystyyn mun lenkkivauhdin aikana.

Matkustanut junalla – Viikko sitten Tampereelle matkustaessa, kun hain kissan meille. Istuttiin lemmikeille tarkoitetussa vaunussa, jossa oli meidän lisäksi kaksi muuta matkustajaa, joten koin matkustamisen aika turvalliseksi.

Luistellut

Joskus parivuotta sitten. Mun luistelu on kaukana kauniista elokuvamaisen kevyestä menosta. Se on enemmän sellaista tönkköä köpöttelyä. Luistelu ei siis ole mikään mun lempilaji tai sellainen mihin palan halusta mennä mutta onneksi lapset innostuu luistelemaan joka talvi! Mä ennemmin hiihtäisin kuin luistelisin mutta täällä suunnalla kotimaata ei hiihdellä.

Suudellut – About kuusi viikkoa sitten enkä nyt tosissaan ihan hetkeen kaipaa kenenkään kuolaa omaan suuhuni. Hyiyökällöä. Mä olen muutenkin sitä mieltä, että seuraava kaksilahkeinen älykääpiö joka mua saa pussata, on täyttänyt ekana kriteerilistan jokaisen kohdan ennenkun voidaan edes neuvotella pöpöjen vaihdosta.

Käynyt suihkurusketuksessa – About neljä viikkoa sitten mutta ensi viikolla asia korjaantuu! Sitten oon taas hotmama! Suihkurusketus on ripsienpidennyksien kanssa sellainen juttu mistä mä en luovu, en sitten mikään kuukausi. Mulle kauneudenhoito ja se millainen fiilis mulla on ulkokuoresta, on tosi tärkeää ja sellainen juttu mikä heijastuu heti naamasta jos bruna häviää tai ripset vetelee viimeisiä. Ei varmaan tarvitse kysyä missä mä meinaan käydä ennen laskettuaikaa..

Käynyt leffassa

Kolme viikkoa sitten lasten kanssa käytiin leffassa. Sitä aikaisempi kerta menee joskus tämän vuoden alkupuolelle.

Ollut yön yksin kotona – Viime viikolla kun isommat oli isällään. Yksin kotona yötä oleminen on luksusta! Mä nautin ihan superisti siitä kun saan joka toinen viikonloppu olla yksin kotona, ilman lapsia. Mua ei haitannut jos kotona oli mies paikalla mutta se mua haittasi ja haittaa jos kotona on lapset 24/7 – kaikella rakkaudella lapsiani kohtaan<3 Mutta kun siihen on monia vuosia tottunut, että lapset liikkuu tietyllä rytmillä isälleen, niin siitä luopuminen oli ja olisi henkiselle minälle aika kova isku. Toki tiedän, että Pullan synnyttyä lapsi on mulla 24/7 koska en voi häntä lykätä joka toinen viikonloppu minnekkään mutta se on asia mihin olen alusta asti asennoitunut. MUTTA siitä huolimatta aion totuttaa Pullan siihen, että hän on välillä hetken aikaa jonkun toisen aikuisen hellässä huomassa ja äiti menee vaikka lenkille yksin.

Yöpynyt hotellissa – Vuosi sitten elokuussa kun järjestin ihanana avopuolisona silloiselle kumppanille synttäriyllärin! Ennen koronaa käytiin aikuisten (pariskuntina, ystävien kanssa) kesken kerran-kaksi vuodesssa hotellissa yötä ja mä kävin myös lasteni kanssa pari kertaa vuodessa nauttimassa hotelliyöstä. Yleensä lähdettiin lammen toiselle puolelle.

Käynyt laivalla

Juuri ennen koronaa käytiin isolla porukalla laivalla ja nyt on vähän ikävä niitä aikoja kun pystyi huolettomasti lähtemään reissuun! Mutta ehkä taas joskus. Toivottavasti keväällä pystyisi tekemään yhden laivareissun ennen Pullan syntymää, se olisi aika ihanaa.

Pukeutunut uimapukuun/bikineihin – Viime kesänä puin biksut päälle ensimmäistä kertaa sitten kymmeneen vuoteen, joten koin olevani tänä kesänä aika rohkea mutta myös varsin kuuma mimmi!

Lentänyt – Joskus 11 vuotta sitten? Ekana meinasin, että nyt tammikussa oltaisi hypätty koneeseen mutta en rehellisesti sanottuna uskalla tämmöisenä aikana lähteä lentämään, etenkään vatsa pystyssä joten suosiolla päätin siirtää reissua. Kohti hiekkarantoja lentäminen kun on mun ja lasten yhteinen unelma mikä toteutetaan HETI kun maailman tilanne on turvallisempi.

Nukahtanut jonkun viereen

Viime yönä kun kummatkin lapsista kömpi vuorotellen viereeni, kissan nukkuessa jalkopäässä. Mutta jos puhutaan vastakkaista sukupuolta edustavasta henkilöstä, niin about kuusi viikkoa sitten. Tähän on ollut aika hankala eron jälkeen totutella. Siihen, että nukkuu yksin koska sitä tottui monta vuotta nukahtamaan toisen kuorsakseen.

Juonut batterya – LIIAN kauan sitten elikkäs joskus elokuussa. Tämä on ehkä yksi suurimmista asioista mitä raskaana ollessa himoitsen. Kylmää batterya. Mikä on sinänsä aika jännä koska normaalisti mä juon batterya ehkä kerran kuukaudessa mutta nyt kuulen tölkkien huutavan mun nimeä aina kun kävelen kaupan kylmähyllyn ohitse.

Olipas hauska postaus! Hauska ajanviete ja hieman erilaista tekstiä diippien juttujen ja perusteellisten raskauspäivityksen jälkeen!

Postauksen idean kähvelsin Iidalta , lisäten listaan muutaman oman jutun jotka liittyy raskauden aikaan.

-Ida

 

Lue myös:

Sananen äitiydestä.

Seuraa meitä:

Instagramissa.