Hae
Elämänmakuista matkaa

Vauva, sinä liikut!

vauva sinä liikut!

Raskausviikkoja on 14+4 ja olen jonkin aikaan tuntenut pientä hipsutusta, pulpahtelua ja sellaista epämääräistä tuntemusta mahassa, kuitenkaan luottamatta täysin siihen, että Pulla olisi asialla. Toissailtana sattui kuitenkin aika ihana tuntemus. Istuin kaikessa rauhassa ja samassa tunsin tökkäsyn mahassa, sellaisen ”Mutsi, mä olen täällä näin!”. Riemusta kiljahdin ääneen, kävin makaamaan ja yritin tunnustella lisää liikkeitä, kuitenkaan niitä enempää saamatta.

Mutta hei! Pulla on ensimmäisen kerran varsin reippaasti kertonut itsestään ja se on jo iso asia.Vitsit mä odotan sitä, että lapset pääsee tuntemaan hänen liikkeensä ja mä myös ne päivittäiset mukiloinnit. Ai että, liikkeiden tunteminen on yksi raskausajan parhaimmista jutuista!

liikkeet yhä varhaisemmin.

Se pitää muuten ihan paikkassa, että mitä useampi raskaus, niin sitä aikaisemmin voi tuntea liikkeitä! Ihanaa! Olenko vähän fiilareissa ja ehkä vähän myös täpinöissäni? No todellakin!

Ensi viikolla on neuvolalääkäri ja 11 päivän päästä ultraääni, jonne mennään kurkkimaan, että kumpi mahdollisesti tulee. Mulla on edelleen todella vahva tunne tytöstä ja ainakin isompien kohdalla tuntemus piti täysin paikkaansa. Näiden käyntien lisäksi mulla on doppleri ja ensi tuntemukset liikkeistä. Pulla, hän konkretisoituu koko ajan yhä enemmän ja enemmän?

Raskausaika, tämä on varsin ihanaa ja ainutlaatuista aikaa.

(Ainakin nyt kun pahoinvointi ei vaivaa.).

-Ida

 

Lue myös:

Me ollaan me.

Seuraa meitä:

Instagramissa