Hae
Elämänmakuista matkaa

Maanantai – pyörähdys salille.

postin kautta salille.

Tänään oli aivan tajuttoman upea taivas kun kävelin postille hakemaan tilaustani. Olin alunperin ajatellut, että kävelen kotoa postille ja postilta salilla mutta noin kolmen kilometrin kohdalla tuumasin sen olevan liian korkea tavoite. Reippaan kahdenkymmenen minuutin jälkeen oli pakko todeta että jostain pimeästä olevat liitoskivut eivät ota lähteäkseen ja jos meinaan salilla käydä, niin osa matkasta on mentävä bussilla. Niinpä kolmen kilometrin kohdalla hyppäsin bussiin jolla matkasin sitten salille.

Käyn Fitnesss 24/7 ja tykkään käydä siellä sen vuoksi koska siellä on naistenpuoli. Mua ei ihan hevillä saisi sekapuolelle koska mä haluan treenata kaikessa rauhassa ja tiedän, että vastakkaista sukupuolta olevat veisivät huomioni toisaalle. Mutta toisaalta, väliäkös sillä olisi..? Treenasin tänään jalkoja sellaiset puolisen tuntia kolmella eri liikeparilla. Vedin liikkeet ihan hatusta ja huomasin että vaikka en ollut etukäteen suunnitellut mitä teen, niin treeni kulki siitä huolimatta suhteellisen sujuvasti. Jos jaksan, niin käyn huomenna tekemässä saman tyylisen setin yläkroppaan. Liitoskipujen koetellessa hermojani, olen todennut, että puolen tunnin jalkasetti on aika jees! Yläkroppaa puolestaan pystyn tekemään kauemmin ja yläkropan painoja ei ole vielä tarvinnut pienentää mutta tietyissä alakropan liikkeissä painoja on pitänyt pienentää pikkasen.

Kissanruoka vinkki!

Salin jälkeen pyörähdin hakemassa karvaiselle vauvalle ruokaa, jotta hän pärjää ruuallisesti ennenkuin saadaan ruokatilaus kotiovelle. Tilasin Peten koiratarvikkeesta hyväksi havaittua penturuokaa. Ihan sellainen vinkki, että säästää pitkän pennin kun tilaa kerralla isomman erän ruokaa ja mä jopa yllätyin säästämisen lisäksi siitä, että ruokatilaukselle sai kotiinkuljetuksen veloituksetta. Aika hyvä etu tällein autottomana ettei tarvitse lähteä postille lyllertämään!

Kun pääsin salilta kotiin, niin söin kaksin käsin sillä edellisestä ruoka hetkestä oli kulunut jo yli neljä tuntia ja se on mulle raskauden aikana ihan liian pitkä aika! Näin pitkän ruokavälin aikana mulle tulee herkästi pahaolo ja sitten mä syön kirjaimellisesti kahden edestä!! Söin tonnikalasalaattia kaksi lautasellista sekä neljä leipää että kolme mandariinia ja senkin jälkeen jäi nälkä. Että semmoiset ruokamäärät mulla. Kohta olisi jälleen aika syödä ja nyt pitäisi alkaa lopettamaan näpyttelyä, niin saisin päivällisen liedelle jottei ruokaväli taas veny kohtuuttoman pitkäksi!

Halauksin,

Ida

Lue myös:

Kroppani mun.

Seuraa meitä:

Instagramissa.