Hae
Elämänmakuista matkaa

Hemmotteluiden äärellä – olen sen arvoinen.

Tänään on perjantai eikä mikä tahansa perjantai vaan perjantai, jolloin lapset lähtivät isälleen. Mä uskallan ihan avoimesti ääneen sanoa nauttivani näistä viikonlopuista kun lapset lähtevät isälleen. Luonnollisesti rakastan lapsiani ihan suunnattoman paljon mutta on se välillä ihan kiva olla ilman heitä, täysin yksin. Tätä lystiä ei kuitenkaan enää kauaa kestä, joten nyt kun vielä voi, aion ottaa extra ilon irti näistä viikonlopuista. Olen sen arvoinen, että sallin itselleni iloa viikonloppuihin, jolloin lapset ovat isällään.

Tämän perjantain kunniaksi palkitsin itseni hemmottelulla ja kävin Fysio Foxilla aivan taivaallisen ihanassa päähieronnassa, jossa käytiin läpi kokonaisvaltaisesti niskan, hartioiden ja pään lihaksistoa. Hoito kesti 30 minuuttia ja mä olisin voinut olla siinä vielä toiset puolituntia. Jestas, että teki ihan super hyvää päästä rentoutumaan. Mun niskassa ja päässä tuntuu vieläkin käsittelyn vaikutuksia ja sellainen hyvänolon tunne.

Varasin heti uuden ajan ja menen sinne parin viikon päästä, ja mikä parasta! Hierontaa ei tehnyt kuka tahansa vaan ala-aste aikoina ollut ystäväni, jonka kanssa ei olla sittemmin juuri nähty. Oli ihanaa nähdä näin sadanvuoden tauon jälkeen ja mulle tuli käynnistä kokonaisvaltaisesti hyvä fiilis, niin mielellisesti kuin fyysisesti. Seuraavan päähieronnan jälkeen varataan aika selkähierontaan ja odotan sitä jo nyt!

Olen kerran elämässäni käynyt jäsenkorjaajalla mutta siinä se! Olen ollut todella huono pitämään kroppani huollosta huolta ja saamattomana en ole saanut aikoja varatuksi. Nyt tämän raskauden myötä ajattelin, että haluan alkaa panostaa itseeni entistä enemmän ja siksi päätin, että suon itselleni hemmotteluhetkiä pitkin raskautta. Kroppani joutuu kuitenkin viikko viikolta enemmän rasituksen alaiseksi ja haluan pitää siitä huolta koska ansaitsen sen.

olen sen arvoinen.

Hierojalla käynnin lisäksi pidän raskauden aikana huolta myös ulkoisesta habituksesta käymällä kerran-kaksi kuukaudessa suihkurusketuksessa sekä kerran kuukaudessa ripsihuollossa. Mulle omaan, ulkoiseen kuoreen panostaminen lisää mielihyvää ja pönkittää myös itsetuntoa. Näiden avulla tuen myös omaa jaksamistani koska piristyn kovasti siitä jos mulla lukee kalenterissa esimerkiksi ”Suihkurusketus”, se tuo sellaista iloa elämään kun on jotain tämmöisiä omia juttuja mitä odottaa. Jo se matka hemmottelupaikkaan on oma osansa sitä omaa-aikaa, oman hyvinvoinnin tukemista ja itseensä panostamista.

Mä pyrinkin aina parin viikon välein toteuttamaan jotain mikä on vain mua varten. Toissa viikolla kun lapset lähtivät isälleen, kävin suihkurusketuksessa ja ripsihuollossa ja tänään kävin hierojalla. On kiva,että on jotain extra kivaa silloin kun saa olla itsekseen viikonlopun. Se tuo sellaisen kivan säväyksen alkavaan viikonloppuun. Ja plussaa on se, että kun aikataulutan omat jutut isäviikonlopuille, niin mun ei tarvitse sumplia lastehoito juttuja eikä ottaa mitään ylimääräistä stressiä siitä. Voin vaan hyvillä mielin mennä ja olla itseäni varten koska mä jos kuka on sen arvoinen.

Ihanaa perjantaita! Mä alan nyt syömään ja katsomaan Greyn Anatomiaa, nauttimaan hiljaisesta kodista ja omasta ajasta.❤

-Ida

 

Lue myös:

Kuka mukaan synnytykseen?