Hae
Elämänmakuista matkaa

Vauva on…?

Kuten olen muutaman kerran sanonut, niin mulla oli tänään ultraan aika, jonne otin mukaan tulevat sisarukset sekä ystäväni. Halusin lapset mukaan ultraan, jotta heille konkretisoituu tämä odotus ja he saavat kasvot vauvalle. Meillä oli paljon jännitetty, että millainen vauva on ja luonnollisesti tupla isoveli toivoi pikkuveljeä ja isosisko pikkusiskoa. Totta kai oli puhuttu, että tärkeintä on se, että vauva on terve mutta mielestäni se on kuitenkin ihan okei, että lapset muodostavat oman mielikuvan siitä kumpi vauva meille tulisi. Olihan mullakin veikkaukseni siitä, kumpi tulee ja niin oli osalla läheisistäni sellaisia leikkimielisiä veikkauksia vauvan sukupuolesta.

raskauden viides ultra.

Tämä oli tämän raskauden viides ultrakäynti mutta se mikä tästä teki erilaisen, oli se, että voitin tämän ultrakäynnin Kaunis odotusklinikan Instagram arvonnassa. Minulle tämä arvonnassa voittaminen oli toinen kerta ikinä, kun voitan missään järkevässä arvonnassa! Kaunis odotus on ihana, pieni raskausajan ultraäänitutkimuksia tekevä yksityinen klinikka Vantaan Kivistössä. Olen käynyt siellä ensimmäisen kerran viikolla kymmenen ja nyt kävin siellä toistamiseen, ja voin lämpimästi suositella kyseistä paikkaa, mikäli haluat hinta-laatusuhteelta ainutlaatuisen kokemuksen. Musta oli aivan ihana, kun näin Pullan 3D kuvina! Näin Pullaa monesta eri kulmasta, venytyksiä, sormien menemistä suuhun, potkuja ja jumppaamista. Sain jälleen todella kattavan ultraääni kokemuksen ja arvostin sitä, että ystävälleni annettiin myös mahdollisuus ottaa kuvia ruudusta. Pidin myös Tiinan tavasta kohdata asiakas ja tällä kertaa myös asiakkaan lapset. Raskausajan käynnit ovat herkkiä kokemuksia äideille, joten on tärkeää, miten äidin ja mahdollisen tukijoukon kohtaa. Joten jos mielit mennä raskausaikana yksityiselle ultraan, niin varaa aika Kivistöön. Et tule pettymään.❤️

vauva on…?

Me tosissaan haluttiin lasten kanssa saada tietää, kumpi meille tulee ja niin halusi myös puoli maailmaa, jotka odottavat meidän rinnallamme. Kun kuulin ensimmäisen kerran kumpi tulee, en rekisteröinyt sitä yhtään! Sitten toistettiin asia ja taisin sanoa, mitä? Ja vielä kerran kerrottiin kumpi masussa, potkii ja se riemun kiljahdus mikä tulevasta iso sisaruksesta lähti, oli ihanaa! Hän ei meinannut pysyä pöksyissä ja alun happamuuden jälkeen myös toinenkin isosisarus ilahtui tulokkaan sukupuolesta. Kun lähdettiin ajamaan kotiin, niin kumpikin ilmoittivat parhaimmille kavereilleen siitä, että kumpi meille tulee ja sanoivat vielä autossa, että oli kiva saada tietää, kumpaa sukupuolta oleva vauva meille tulee.

Älä tule kiltti poika,
älä kiiltokuva
tai muottiin menevä.

Tule poika hentoinen,
nappisilmin
ja tahtoa tulvillaan.

Älä tule kelpo poika,
älä varjokuva
tai kylkiluu kenestäkään.

Tule poika hurjine haaveinesi,
ylpeänä,
hauraine haaveinesi.

Älä tule kiltti poika,
tule omapäinen,
omalainen
oman polkunsa poika.

Riko rajat jos tahdot,
korjaa niitä jos et,
ole juuri se poika
joka itse piirtää
taivaalle tähdet.

-Ida

 

Lue myös:

Hemmotteluiden äärellä.