Hae
Elämänmakuista matkaa

Hei vauva – kirje sinulle.

kirje sinulle vauva,

Tänään olet jo noin 18cm pitkä ja painat noin 220 grammaa mutta potkit jo todella hentoisen voimakkaasti. Vaikka ukkisi sanoi ultrakuvasi nähdessään, että näytät ruipelolta, niin äidin mielestä sä olet vahva ruipelo. Jaksat monta kertaa päivässä ilmoittaa itsestäsi tökkimällä äidin masua tai potkimalla doppleria kun äiti koittaa kuunnella sydämenääntäsi. Joka on isompien sisarustesi naurun lisäksi äänistä parhain.

Olet varmaan kuullut jo sisarustesi äänen, etenkin iltaisin kun he sanovat sinulle ”Hyvää yötä pikkuveli” mutta haluan kertoa, että äidin, isoveljen ja isosiskon lisäksi sinua odottaa täällä turvallinen joukko. Sinua ei perinteisesti odota isä ja äiti,punainen tupa ja peruna maa mutta sinua odottaa jotain paljon suurempaa. Nimittäin äidin lisäksi niin paljon aikuisia ettei kahden käden sormet riitä laskemaan ja isosiskon sekä isoveljen lisäksi suuri serkuslauma. Sinun tulevaisuutta on turvaamassa niin moni aikuinen, että äiti oikein liikuttuu tietäessään, että sinua kasvattaa koko pienen suuri perhe.

Äiti on äärettömän

onnellinen siitä, että sinua on vastassa niin moni vakaa, turvallinen ja suojeleva aikuinen. Äidin mielestä sinä jos kuka ansaitsee sen. Äidin ei nimittäin pitänyt ihan helposti saada sinua mahaansa ja kun äiti vihdoin sai, äiti päätti tekevänsä kaikkensa pitääkseen sinut turvassa. Vaikka sinua odottaa täällä jo moni, niin toivon sydämeni pohjasta ja enkelten voimin, että jaksat kasvaa mahani suojissa kevääseen saakka. Sinulla ei ole mikään kiire nähdä tärkeimpiäsi. Meille on tärkeintä  se, että kasvat vahvaksi ja isoksi ennekuin jokainen meistä saa sinut syliinsä.

Samalla kun kasvat vahvaksi, hentoisesti potkivaksi pojaksi, niin äiti miettii kovasti sinulle nimeä. Nimilistalla on kolme varsin hyvää ehdotusta, joista yksi on ehdoton ykkönen. Äiti tietää, että nimen suhteen on vielä aikaa mutta halua sinulle nimen joka on kaunis ja joka sopii meidän kolmen perheenjäsenen nimeen. Senverran äiti voi paljastaa, että nimessä on kolme kirjainta kuten meidän kaikkien muiden nimessä on. Mutta äidin täytyy varmaan keskustella kummien kanssa vielä nimestä.

Sinulla on nimittäin

kummitkin valmiina jo! Kahta äiti on jo pyytänyt kummiksi ja yhtä pyydän joku kaunis päivä. Kummien valinta oli äidille heti ensi viikoista alkaen selvää ja äiti on valinnastaan todelle ylpeä. Olen varma myös siitä, että he keitä olen pyytänyt ja pyydän, tulevat pitämään sinusta hyvän huolen ja ohjaamaan sinua pieni pullaseni, oikealle polulle.

Äidistä on nimittäin todella tärkeää se, että lapsilla on muitakin tärkeitä aikuisia ympärillä kuin oma äiti ja nyt etenkin kun sinua odottaa kotona vain yksi aikuinen, pidän erityisen tärkeänä tärkeiden aikuisten verkoston.

Me sisarustesi kanssa välillä mietimme, että onko sinulla ruskeat silmät kuten isoveljelläsi vai siniset silmät kuten isosiskollasi vai periytyykö sinulle kenties biologiasta vihreää pigmenttiä. Silmiesi väri on ollut kovasti pohdinnassa mutta myös se, että oletko tumma piirteinen kuten äitisi vai vaalea piirteinen kuten osa biologiastasi.

Tunsin äsken

hentoisen potkusi ja se teki äidin iloiseksi. Kuten tekee kokonaisuudessaan se, että saan odottaa juuri sinua. Omaa pientä ihmettäni. Äiti on äärettömän kiitollinen siitä, että saan kantaa sinua ja tuntea hentoisen vahvoja potkujasi. Olen myös todella kiitollinen siitä, että olet pysynyt tähän asti turvallisesti matkassa ja kasvanut hienosti. Äiti on käynyt jo neljä kertaa katsomassa sinua ultrassa ja joka kerta olet suuri ihmetyksen aihe.

Niinä hetkinä kun äiti katsoo sinua vilkuttamassa, mietin hiljaa mielessäni, että olisipa osa biologiaa myös näkemässä sen vilkutuksen. Uskon, että osa biologiaa miettii myös sinua joskus, vaikkea olekkaan sinua koskaan nähnyt eikä kuullut sydämesi vahvaa lyöntiä. Äiti uskoo siihen, että hentoisen vahvat potkusi ovat periytyneet muualta kuin juuri ja juuri palloon osuneelta äidiltä. Tästä syystä äiti haluaa pitää sinulle toisenkin oven avoinna ja näyttää kuvakirjoin sen matkan, josta sinä sait alkusi koska sinä ansaitset joskus saada kuulla tarinasi. Tarinasi äidistäsi ja biologiastasi.

Ansaitset kuulla tarinasi.

Ansaitset saada eniten rakkautta maailmassa. Ansaitset saada turvallisen perheen ja vahvoja aikuisia ympärillesi. Ansaitset kasvaa ympäristössä missä sinua rakastetaan ja missä sinä olet kietonut jo äitisi pikkusormesi ympärillesi.

Pulla, sinun eteen äiti tulee aina tekemään kaikkensa ja vähän enemmän, ja sinä tulet aina saamaan kaiken ja vähän enemmän koska sinä ansaitset sen. Äiti kuuli joskus ettei nallekarkit voi aina mennä lasten kesken tasan mutta sinun kohdallasi voi ja siitä äiti pitää huolen ettet jää koskaan mistään paitsi.

Kuullaan jälleen illalla, äiti sydämesi ääntä ja sinä äitisi ääntä. Olet rakas, senhän sinä jo tiesitkin.❤️

Halauksin,

Äitisi

 

Lue myös:

10 joulukuuta.

Seuraa meitä:

Instagramissa.