Hae
Elämänmakuista matkaa

Supernainen!

Hei Sinä, supernainen!

Mitä ajattelet tästä vuodesta just nyt? Painaako harteitasi talouden niukkuus? Onko riippuvainen puolisosi oireillut korona tuomien rajoituksien takia enemmän? Kiukutteleeko lapset tavallista enemmän? Kiristääkö hermot puolisoa kohtaan? Tuntuuko arki kuivalta puurolta? Onko perheessänne koettu yksinäisyyttä? Tuntuuko, että olet vain kotona valmiudessa palvelemaan muita?

Jos vastasit johonkin kysymykseen KYLLÄ. Voit onnitella itseäsi. Sinä selvisit tästä vuodesta. Sinä olet voittaja. Sinä olet parhain äiti lapsellesi. Sinä olet vahva ja toisesta riippumaton. Sinä olet ainutlaatuinen.

Seuraavaksi ota itsellesi tavoite tulevaan vuoteen. Se voi olla mitä vain. Voit tavoitella vaikka opiskelemaan hakemista, kerran viikossa lenkillä käymistä tai parisuhteesta irtaantumista. Voit tavoitella esimerkiksi sitä, että saisit juoda aamuisin kahvin lämpimänä.

Kun olet tavoitteen keksinyt,

tee suunnitelma miten toteutat sen mutta tee sellainen suunnitelma ettet ole riippuvainen muista saadaksesi tavoitteen toteutetuksi.

Tämän jälkeen pidä tavoite ykkösenä koska Sinä ansaitset saada yhden tavoitteen onnistuneeksi koska loppupeleissä Sinä olet perheesi pää ja vankkumaton tuki.

Älä soimaa itseäsi. Sen sijaan, että soimaisit itseäsi menneestä vuodesta, tekemättä jääneistä asioista, tiukasta kukkarosta tai siitä, että annat lapsille extra ruutuaikaa, jotta saat hetken hengähtää. Suo itsellesi kaunis ajatus. Mieti, että kuinka moni olisi jo sinun saappaissa luovuttanut mutta sinä et luovuttanut.

Sinä jaksoit silloinkin kun tuntui siltä,

että seinät kaatuu niskaan ja silloinkin kun tekisi mieli paiskoa tyynyjä pitkin makuuhuonetta. Sinä jaksoit koska olet Supernainen.

Ole ylpeä itsestäsi ja tästä vuodesta. Jos elät epävarmaa aikaa ja mietit, että uskallatko, niin uskalla. Uskalla toteuttaa halusi, toiveesi ja tavoitella unelmaasi. Uskalla suoristaa selkäsi ja katsoa itseäsi peiliin sanoaksesi ”Minä ansaitsen parempaa”.

Koska sinä ansaitset.

Ihanaa vuoden viimeistä päivää just Sulle!✨

-Ida

Lue myös:

Ketkä ovat matkan takana?

Seuraa meitä:

Instagramissa