Hae
Elämänmakuista matkaa

Matkan takana – meidän perheemme.

Meidän perheemme.

Elämänmakuisen matkan takana on pinnan alle kurkistava ja avoimesti elämästään puhuva äiti, joka etsii naiseuttaan kaiken äitiyden keskeltä. Äitiyden lisäksi olen lähihoitajaopiskelija, joka suorittaa parhaillaan opintojen viimeistä vuotta, toivoen, että suurin osa opinnoista tulisi tehdyksi ennen virallista äitiyslomaa. Lähihoitajan opinnot ovat vuosia olleet haaveeni ja työnalla, ja olen saanut maistaa pienen palan tätä alaa työskennellessä muutaman vuoden päiväkodissa.

Perheeseeni kuuluu 9-vuotias poika, joka tunnetaan blogissa nimellä Isoveli ja 7-vuotias tyttö, joka tunnetaan blogissa nimellä Sisko. Koululaisten lisäksi perhe täydentyy toukokuussa 2021 h-hetkensä saavuttavalla, mahassa hentoisen vahvasti potkivalla pojalla, joka tunnetaan nimellä Pulla. Pulla on tähän mennessä saavuttanut raskausviikon 20, joten h-hetki lähestyy. Heidän lisäksi meidän perheeseemme kuuluu neljän kuukauden ikäinen karvainen kaveri, nimeltään Naxu

Mikä tekee meidän kombosta hieman erilaisen?

Se, että koululaiset käyvät isällään säännöllisesti joka toinen viikonloppu ja lomakausilla puolet ajasta mutta pullan isä ei ole kuvioissa mukana sillä jo varhaisessa vaiheessa piti tehdä valinta kahden väliltä. Joten tässä sitä ollaan valinnan tehneenä, juuri kolmevuotisen uusperhekuvion päättyen säpäleiksi ja odottavan äitinä. Vaikka kahdella ensimmäisellä lapsella isä on aktiivisesti mukana ja mullakin tukiverkostoa lähellä, niin siitä huolimatta kolmannen odottaminen tuntuu toisinaan aivan äärimmäisen yksinäiseltä ja moni jännityksen sekainen kysymys valtaa mielen.

Kysymykset, jotka valtavat mielen.

Millaista on odottaa yksin? Mistä unelmoin? Millainen äiti olen? Millaista on erota samaa aikaa kun ruudulla sykkii pieni sydän? Kuka on äitiyden takana? Millainen nainen olen? Millaista on olla kahdelle isommalle yhteishuoltaja ja tulokkaalle yksinhuoltaja? Ennen kaikkea millainen on elämänmakuinen matka? Nämä ja paljon muuta selviää matkanvarrella. Tervetuloa mukaan, elämänmakuiselle matkalle.

Toivottavasti hyppäätte Elämänmakuiselle matkalle mukaan ja kommentoitte rohkeasti mietteitänne, kehuja ja risuja sekä mitä tahansa mitä mieleen tulee. ❤️

 

Ida, 31-vuotias ikuinen pilvilinnoja tavoitteleva, deittailuun skeptisesti suhtautuva nainen.

 

Lue myös:
Tervetuloa arki!
Seuraa meitä:
Instagramissa.