Hae
Elämänmakuista matkaa

Kiitollisuuden aiheita.

Kiitollisuuden pohdintaa.

Eilen illalla mietin, että tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään kivaa. Kävin mielessäni läpi menneen viikon negatiivisia asioita ja mielen päällä oli ainoastaan koululaisten toistuva niskojen nakkelu, taloudellinen stressi, liitoskivut ja yleinen jännite. Tuntui, että vaikka miten päivittäin yritin saada unohdettua em. hartioita painavat asiat, niin jokainen päivä on tuntunut tällä viikolla selviytymiseltä. Tänä aamuna, herätessäni kello 6:15 meinasin jatkaa samasssa negatiivisuuden ympyrässä pyörimistä missä olen edelliset kuusi päivää ollut. Sanoin jopa äidilleni eilen, että mulla on otsassa kuhmu tästä pään hakkaamisesta seinään.

Äsken vein untuvapeiton pyykkituvalle koska kaadoin yhtenä aamuna kahvit sen peiton päälle ja samalla kun survoin peittoa koneeseen, ajattelin, että olisi syytä pysähtyä miettimään tämän viikon kiitollisuuden aiheita. Nyt kun lapset kolistelee dubloilla yläkerrassa ja mä juon toista kupillista kahvia, pullan potkiessa mahassa, niin on hyvä aika kelata viikkoa taaksepäin ja nimetä jokaiselta päivältä kaksi kiitollisuuden aihetta.

Katsotaan kuinka monta tuntia myöhemmin postaukseni valmistuu..

Maanantai.

 1. Blogini siirtyi Vaikuttajamedialle. Tämä oli itselleni suuri kunnia ja sellainen asia mitä mä en vieläkään oikein hoksaa, ja vähän vaivihkaa sanon ääneen jos joku kyselee blogistani.  Kuten ystäväni, joka sanoi tällä viikolla ”Mun ei tarvitse lukea kirjaa, mulla on sun blogi.”. Vaivaantuneena otin kehun vastaan ja siirryin seuraavaan puheenaiheeseen vaikka mä todellakin olen kiitollinen, että juuri mun sepustukset pääsivät tänne!
 2. Tyttäreltä irtosi hammas keskellä yätä, hänen omasta aloitteestaan. Heräsin neljältä yöllä siihen, että joku tapitti mun jalkopäässä ja kuiskasi ”Äiti mä sain sen hampaan irti. Laitan tämän tyynyn alle niin keiju tuo rahaa.”. Kerroin ettei keiju samaisena yönä ilmesty mutta jätin kertomatta, että keijua pikkasen väsyttää neljältä yöllä.

Tiistai.

 1. Olin aika väsyneen iloinen nähdessäni sen kuinka lapsilla on serkkuja keiden kanssa touhuta koko päivä ja vaikka ikähaitari on 2-11, niin siitä huolimatta viisipäinen lauma on hitsautunut yhteen. Mun mielestä se on rikkaus, että lapsilla on serkkuja ja toivon, että teinivuosina he soittavat toisilleen kun äitien naamat tökkii koska kuka voisi tietää paremmin kuin oma serkku?
 2. Sain ostettua lapsille pulkat! Joita hetken aikaa metsästettiin pitkin K-citymarkettia, tuloksetta mutta jotka saatiin viereisestä Saiturinpörssistä ja juuri niillä väreillä mitkä on lasten mieleen. Isoveljelle musta pulkka ja pikkusiskolle pinkki pulkka. Voin sanoa, että kymmenen euron kipale hinta on maksanut itsensä takaisin. Pulkilla on nimittäin laskettu tällä viikolla joka päivä, useasti!

Keskiviikko.

 1. Sain tehtyä Prisman kauppakassi -tilauksen lauantaille. Mä olen todella iloinen tämmöisestä palvelusta, jota hyödynnän vähintään kerran kuukaudessa, joskus kahdesti kuukaudessa. Musta on kiva istua läppärin äärellä ja naputella ruokia ostoskoriin. Meidän perheen noin kahden viikon ruokaostokset maksoivat 195e ja siitä 9,80€ oli pakkaus sekä keräilymaksua. Tästä arjen helpotteesta maksan mieluusti kympin!
 2. Keskiviikkoiltana, lasten nukahdettua, juttelin ystäväni kanssa yli kolme tuntia puhelimessa, niin juoruten niitä näitä kuin keskustellen syvällisemmin. Puhelu oli jälleen oikein antoisa ja hilpeä. Me taidetaan jutella noin kerran viikossa tämmöinen pitkä pätkä enkä muista koska meidän puhelu olisi ollut alle puolen tunnin mittainen.

Torstai.

 1. Lasten koulu alkoi! Tätä tuuletin täällä blogissakin .
 2. Sain siivottua rauhassa ja nautin siitä, että kotona tuoksui puhtaus.

Perjantai.

 1. Kävin hierojalla , josta on tullut mun uusi hemmottelu keino tämän raskauden myötä. Suihkurusketuksen ja ripsienpidennysten lisäksi pidän kehosta huolta myös fyysisesti koska kroppa joutuu raskauden myötä koville, niin koen, että siitä on tärkeä pitää huolta ihan sinne synnytykseen saakka. Kehonhuoltoa ei koskaan voi olla liikaa!
 2. Pidettiin lasten kanssa leffailta, joka tarkoitti sitä, että syötiin ruoka olohuoneessa leffan äärellä ja ruuan jälkeen herkuteltiin karkeilla! Jokaisella oli oma karkkipussi ja vaihdeltiin karkkeja keskenämme.

Lauantai.

 1. Elämäni meinasi haljeta ilosta kun ulkoilu meni puolen tunnin ajan mukisematta! Mä sain tehdä peppu/reisi jumpan samalla kun lapset laskivat pulkkamäkeä ja se fiilis oli ihan käsittämättömän mahtava! Mulle liikunta on äärettömän tärkeä henkireikä arjen keskellä ja kun saan siihen ajan, nautin siitä todella!
 2. Join saunassa alkoholittoman siiderin ja hemmottelin kehoani saunan jälkeen erilaisilla hoidoilla.

Sunnuntai.

 1. Tänään mennään synttärijuhliin, jonne lapset saavat askarrella kortin ja paketoida lahjan.
 2. Tänään lapset menevät isälleen yöksi ja mä saan huokaista hetken vapauden tunteesta. Ilta ja yö ilman lapsia on tästä postauksesta huolimatta ihan mahtavaa!
 3. Tämä päivä ansaitsee extra kiitollisuuden aihetta! Raskaus on nyt puolessa välissä ja mä olen maailman onnellisin äiti siitä, että pulla on jaksanut kasvaa näille viikoille asti. Nyt ollaan viikko viikolta lähempänä turvallisia viikkoja ja laskettua-aikaa❤️!

Yhteenvetona.

Mieti iltaisin mikä on ollut sun päivän kolme parasta. Tämän avulla sitä huomaa ettei elämä olekkaan niin kurjaa, miltä se välillä saattaa tuntua. Rapsakkaa sunnuntaita?!

 

-Ida

 

Lue myös:

Hei, hei mitä kuuluu?

Seuraa meitä:

Instagramissa.