Hae
Elämänmakuista matkaa

Paljastuksia musta.

Jotta pääsisitte enemmän kartalle millainen muikkeli täällä kirjoittelee elämästään, niin ajattelin kertoa paljastuksia musta. Sellaisia juttuja mistä suurin osa ei ole vielä tullut täällä blogin puolella esille.

 • Olen kolmesta sisaruksesta vanhin. (ja viisain ja filmaattisin 😉 Me sisarukset ollaan viiden vuoden ikähaitarissa.
 • Mulla on merkonomin-tutkinto ja nyt suoritan lähihoitajan tutkintoa. Merkomin paperit sain käteen vuonna 2010 ja lähdin opiskelemaan merkonomiksi koska joku koulupaikka piti olla peruskoulun jälkeen. Mutta niin siinä kävi, että kaupanala veti yli 10-vuotta puoleensa, jonka jälkeen sydän vei päiväkotiin töihin ja samalla suoritin lähihoitajan opintoja. Ne kuitenkin jäi silloisen elämäntilanteen vuoksi kesken mutta nyt pääsin jatkamaan niitä taas. Tosin, saa nähdä, että kuinka pitkälle niiden suhteen pötkin tämän raskauden vuoksi.

 • Mun lempiväri on vihreä ja sen näkyy kodin sisustuksessa. Vihreä on väriltään sellainen sisustusväri, jota esiintyy lähes joka huoneessa, jossain muodossa.

 • Olen ollut kerran naimisissa ja vain kaksi kertaa parisuhteessa. Ensimmäinen parisuhde oli lasten isän kanssa ja toinen pullan biologian kanssa. En sitten kantapään kautta oppinut ettei kannata lapsia tehdä, erohan siitä tulee. Seuraavassa parisuhteessa pidän sitten lisääntymishanat kiinni. Just in case.

 • Asun kaksi kerroksisessa rivitalossa lasteni kanssa.

 • Tämä nykyinen koti on sijainniltaan täydellinen ja mitä parhain lapsen kasvaa. Jos tästä kodista jonnekin muuttaisin niin korkeintaan samanalueen, huonetta isompaan kotiin. Muuten en muuttaisi. Olen sitä mieltä, että neliöhin sopeutuu mutta asuinalueeseen ei. Turvallinen asuinalue on lapsille tärkeää. Musta on ihana kun voin päästää lapset ulos, miettimättä millainen hiippari tulee vastaan. Haaveissa tottakai olisi saada tämän alueen asunnoista hieman isompi asunto mutta saa nähdä. Jos ei onnista, niin hyvin me neljä mahdutaan tähän jos tähän kolmioon on aikoinaan mahtunut kuusi ihmistä.
 • Aistin ihmisestä heti sen, että klikkaako mulla hänen kanssaan vai ei.  Mä näen tämän oikeastaan jo ennenkuin tervehdin ihmistä. Mun aisti sen suhteen, että klikkaako vai ei, on tähän asti ollut aika paikkaansa pitävä. Kaikkien kanssa mä pystyn kommunikoimaan asiallisesti ja small talkkaamaan mutta harvan päästän lähelleni.

 • Laitan leivässä päälliset aina samanlailla eli levite, leikkele, juusto ja jotain vihannesta. Tämä on tarkkaa puuhaa! Jos joku erehtyy laittamaan mulle leikkeleen päälle, vaihdan sen paikkaa heti. En syö leipää jos leikkele pilkottaa joka suunnasta ja tästä syystä syön pelkästään kalkkunaleikkeitä koska ne ei ällötä mua. Kinkkuleikkeet puolestaan ällöttää ja en pysty syömään sellaista leipää mistä kinkku pilkottaa joka kulmasta.
 • En voi sietää pekonia taikka pekonin hajua! Pekonin haju on jotain ihan kamalaa ja jos meidän kodissa joskus paistettiin pekonia, niin se haju turmeli mun sieraimet seuraavaksi viikoksi. Yritä siinä sitten tuulettaa kotia kun pekoninhaju puskee esiin jopa suihkussa käynnin jälkeen.

 • Olen luovuttanut munasoluja kuudesti. Enkä sitä kadu mutta mietin, että olisiko luovuttamatta jättämisellä voinut estää oman terveyden tilan heikentymisen? Viimeisimmästä luovutus kerrasta koitui ongelmia munasarjaan, josta johtuen loppuvuodesta makasin leikkauspöydällä.
 • En juo maitoa. Käytän maitoa ainoastaan kahvissa ja siinäkin olen tarkka, että minkäverran maitoa pitää olla. Tämän taidon exäni oppi varsin hyvin. Hän tiesi tismalleen, että minkäverran kahvissa pitää olla maitoa.

Sellaisia paljastuksia musta. Ajattelin jonain päivänä tehdä paljastuksia musta, lasten suusta. Mitäköhän sieltä tulee..?

-Ida

 

 

Seuraa matkaani:

Instagram

Lue myös:

Milloin viimeksi olen?