Hae
Elämänmakuista matkaa

Kirje ystävälle.

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi ajattelin tällä viikolla kirjoittaa muutamalle ystävälle. Ystäväni tietävät, että he ovat mulle kaikki kaikessa mutta haluan kertoa tämän myös koko kansalle koska mun ystävät on täyttä kultaa. Tämän päiväinen kirje menee ystävälle, johon tutustuin vuonna 2014 palattuani äitiyslomalta työelämään. Hänet kun tapasin, niin tiesin heti saaneeni elämääni tärkeän ihmisen. Hänen vierellään voin kulkea luottaen siihen, että riitän tämmöisenä kuin olen<3

Kirje ystävälle eli sinulle ihanuus<3

”Tavallaan tää kaikki on sun vika koska sä sanelit mulle viestin minkä kirjoitan. Mä olisin kirjoittanut pelkän moi”.

”Mä voin myös sanella millaisilla loppusanoilla päätät ton.”.

Edellämainittu keskustelun ote kertoo sen miten rehellisiä ja suoria olemme toisillemme meidän ystävyyden polulla. Ystävyydessä, joka on toisinaan ärsyttänyt muita koska ollaan varsin tiiviitä ja jaetaan toisillemme aivan kaikki. Sitä ei moni ymmärrä mutta kysyttiinkö me jotain? Ystävyytemme on saattanut parisuhteessakin tuottaa tavaraa hampaan koloon mutta onneksi vain exien hampaan koloon. Kuten sanoin, niin me jaetaan toisille aivan kaikki ja välillä jopa sellaisia asioita mitä nyt ei ehkä tarvitsisi kertoa mutta kerrotaan kuitenkin. Halusi toinen kuulla tai ei.

Sä olet melkein seitsemän vuoden aikana kulkenut mun kanssa aikamoisen polun. Ollaan tahoillamme koettu vaikka mitä ja sellaisiakin käänteitä mitä ei kenellekkään toivoisi. Näiden käänteiden keskellä meidän onni on ollut ystävyytemme. Se, että toinen tulee vaikka keskellä yötä taksin kyydissä kylään ja se, että toinen antaa rauhassa hakata päätä seinään, tuomitsematta.

Päätä on nimittäin näiden vuosien aikana hakattu seinään kerran jos toisenkin mutta kertaakaan kumpikaan ei ole toisiaan tuominnut vääristä valinnoista tai kerta toisensa jälkeen tekemistään virheistä. Tuominnan sijaan ollaan tuettu ja valettu uskoa, että asiat järjestyy jahka on muutaman kerran tippunut korkealta ja kovaa. Ollaankin aina vitsailtu, että annetaan alamäessä vauhtia, jotta varmasti oppii. Ilman alamäkiä, ei opi arvostamaan sitä mitä huipulla on.

Sen lisäksi, että annat mulle alamäessä vauhtia, niin huipulla osaat riemuita kanssani. Sinne huipulle ei mun laskujen mukaan olla kovin montaa kertaa päästy mutta mun mielestä me ollaan osattu nauttia elämästä ja ystävyyden rikkaudesta siinä matkanvarrella. Sun seurassasi jokainen murhe tuntuu pienemmältä. Sun ansiosta olen saanut monen monta naururyppyä sillä oli mulla miten paska päivä tahansa, pystyn sun seurassa nauramaan ja näkemään asioiden positiivisen puolen. Sun kanssasi ystävyyden rikkaus on pitänyt sisällään avoimuutta, suoruutta ja rehellisyyttä sekä luoton siitä, että toinen on siinä.

Olen aivan äärettömän kiitollinen siitä,

että sain seitsemän vuotta sitten tutustua suhun. Sä otit mut vastaan sellaisena kuin olen ja mä otin sut vastaan sellaisena kuin olet. Siihen aikaan oltiin kummatkin varsin epävarmassa tilanteessa. Tästä syystä mä näiden vuosien jälkeen nosta sulle hattua siitä missä sä olet nyt.

Jumatsuikka muikkeliini millaisen matkan sä olet kulkenut! Mä olen susta aivan tajuttoman ylpeä koska sä jos kuka ansaitsee olla juuri siinä missä nyt olet. Upeana äitinä, ahkerana työntekijänä, lojaalina ystävänä ja sydämellisenä ihmisenä. Sulta ei puutu periksiantamattomuutta ja hyvyyttä. Sä olet kulkenut aivan tajuttoman kivikkoisen matkan ja mitä nyt? Olet super vahva ja itsenäinen, oman elämäsi herra, joka tietää arvonsa ja toimii sen mukaan. Sä olet paras äiti sun aarteille ja karvaisille palleroille. Sä teet lastesi eteen kaiken ja aina vielä vähän enemmän. Et koskaan aseta itseäsi myöskään listan viimeiseksi ja se on ihailtavaa. Osaat ja uskallat nauttia elämästäsi ja siitä mitä sulla on. Sulla on suuri sydän ja mä olen onnellinen saadessani kuulua sinne.  Sä olet ystävä, joka tuntee mut läpikotaisin ja sä olet ystävä mistä mä olen todella kiitollinen.

Hyvää ystävänpäivää! olet todella rakas mutta senhän sä tiesit sanomattakin<3

Halauksin,

Ida

 

Lue myös:

Neljä ultraa ensimmäisen kolmanneksen aikana.

Seuraa matkaani:

Instagramissa