Hae
Elämänmakuista matkaa

Me vastaan maailma.

Sinä siellä,

Kun katson sinua, niin katson ylöspäin. Kun saan viettää aikaa kanssasi, niin muu maailma sulkeutuu pois. Ollaan me vastaan maailma. Me ei kuitenkaan oltaisi näin tiiviitä ilman meidän lapsia, joiden kautta päästiin tutustumaan toisiimme. Muistan vieläkin sen vuoden jolloin tutustuttiin. Oltiin kumpikin silloin ruuhkavuosien keskellä eläviä kotiäitejä, joiden ensimmäiset lauseet sisälsivät kiroamista aamun vaikeudesta lähteä kerhoon. Sinne kerhoon me kuitenkin vietiin lapsemme, välillä yhtämatkaa kävellen ja välillä vasta paikan päällä törmäten.

Me ollaan me vastaan maailma ja sellaista tunnetta saa harvan ihmisen kanssa, kuten tiedät. Meillä kummallakin on sellainen suojamuuri mitä ei läpäise kovin moni ja hän kuka muurin läpäisee, tietää kuuluvansa varsin arvokkaaseen paikkaan. Se sydän mikä sulla on, niin on hyvä paikka. Siellä mun on hyvä olla. Sun seurassa voin unohtaa muun maailman ja keskittyä rakkaan ystävän seuraan. Seuraan, jossa ollaan saatu kokea vaikka mitä kreisiä menoa!

Sä olet yksi niistä mulle rakkaista ihmisistä, jotka tietää musta kaiken ja joka tuntee mut läpikotaisen. Sä olet yksi niistä harvoista ja valituista, jonka seurassa tiedän saavani olevan juuri niin pöhkön aito, pilvilinnoissa leijaileva nainen kun olen. Sä et koskaa romuta mun pilvilinnoja vaikka välillä niissä leijaamisessa ei ole mitään järkeä ja kumpikin tiedämme, että kohta linna sortuu.

Sun kanssasi.

Sun kanssasi mulla on monta upeaa muistoa, joista yksi parhaimmista on meidän vuonna 2017 vietetty Tallinnan-viikonloppu. Siihen viikonloppuun kiteytyy hyvin se mitä voi käydä kun kaksi pöhköä lyö päänsä yhteen! Silloin kokemuksista tulee ikimuistoisia ja sellaisia mitä muistellaan vielä kiikkustuolissa.

Sä olet se kenen kanssa tyttöjen illoissa riemu repee, korkkarit päätyy kattoon ja tulee aina koettua tai tehtyä jotain fiksua! 😀 Jos mä jotain tämän raskauden keskellä kaipaan, niin meidän yhteisiä reissuja ja iltoja joissa parannettiin maailmaa ja nollattiin päämme. Jestas! Ne reissut ja illat oli ihan supereita, ja jos niistä joku puuttui, niin tylsyys. Sitä meillä ei koskaan toistemme seurassa ole. Ei silloin kun vietämme aikaa kaksin eikä silloin kun vietämme aikaa lasten kanssa.

Kun katson sua, niin katson ihmistä, joka on ystävänä ihana, lämmin, aito, sydämellinen ja kultaakin arvokkaampi. Mä olen aika ylpeä siitä, että juuri mä olen päässyt sydämeesi ja saanut lapsiemme kautta tutustua suhun pintaa syvemmin. Voin sanoa, että olen ikuisesti kiitollinen siitä, että elin joskus kiireisiä ruuhkavuosia koska sain niiden kautta jotain upeaa elämääni.

Nimittäin Sut.<3

Sä olet mun rakas ystävä, jonka kanssa tarvotaan välillä maailmaa vastaan ja vastoin odotuksia ja oletuksia siitä millainen äidin, puolison ja aikuisen ihmisen kuuluisi olla. Me ollaan mahtava ystävyys kaksikko ja siitä tunteesta mä haluan vielä vanhoilla päivillä pitää kiinni.

Joten, aivan tajuttoman ihanaa ystävänpäivää sulle rakas ystäväni<3 Kiitos, että olet olemassa ja kiitos, että olet ystäväni<3

-Ida

Lue myös:

Kirje ystävälle.

Tarina ystävyydestä.

Ystävyyden polku.

Hyppää matkaani mukaan!

Instagramissa