Hae
Elämänmakuista matkaa

Haaveet raskauden jälkeen.

Raskaana oleminen on mun mielestä ihanaa ja olen aina pitänyt siitä. Aina siitä hetkestä asti kun muut ei tiedä mutta mä tiedän, siihen hetkeen saakka kunnes vauva syntyy. Mun mielestä raskauden jokainen vaihe pahoinvoinnista liitoskipuihin, hentoisten potkujen tuntemisesta keskellä yötä heräämiseen ovat hetkiä, joita en vaihtaisi. Siitä huolimatta mulla on kuitenkin asioita joista mä haaveilen saavani raskauden jälkeen takaisin. Sellaisia juttuja mihin en nyt pysty tai mitä en saa nyt raskaana ollessa tehdä taikka syödä mutta sellaisia juttuja, jotka ovat ennen raskautta olleet mulle todella tärkeitä. Niinpä tein pientä listaa siitä, että mitkä on mun haaveet raskauden jälkeen. Osa niistä on pieniä juttuja, osa puolestaan sellaisia mitkä oli ennen arkipäivää mulle.

Haaveilen siitä, että…

voin juoda kylmän batteryn.

ei tarvitse pyytää apua liikunta rajoitteiden tai kolotuksien vuoksi.

voin syödä salmiakkia ja lakritsia.

pystyisin pukemaan kengät ilman tukalaa oloa.

pystyisin nousemaan lattialta ylös ilman, että se sattuu joka paikkaan.

Kesällä 2020, kaksi kuukautta ennen positiivista raskaustestiä.

pääsen leikkimään lasten kanssa hippaa, juoksemaan pitkin metsän polkuja ja remuamaan heidän kanssaan.

päästään lasten kanssa painimaan!

maha ei osuu mihinkään. 😀

voin kurotella tavaroita lattialta ilman apua.

voin kävellä reippaasti paikasta a paikkaan b ja jopa juosta bussiin!

voin taas lenkkeillä, juosta, tehdä vatsoja, treenata, liikkua ja harrastaa ilman rajoituksia! Voi luoja mä odotan sitä, että saan liikkua miten haluan. Mulla on niin ikävä lenkkipolkuja! 🙁

voin pukeutua omiin vaatteisiin mammahousujen sijaan! Mulla on niin ihania housuja odottamassa sitä, että saan ne jalkaan ja niihin sopivia lenkkareita, jotka odottavat hiekkapolkuja.

saan kroppani taas takaisin koska jumatsuikka mä olin kuuma mimmi ennen raskautta ja jos mä joskus sellaisen kropan saan takaisin, niin jestas! Olen happy!

Kaiken tämän joukossa haaveilen siitä, että voin tuntea oloni taas minuksi. En raskaana olevaksi naiseksi vaan pelkäksi naiseksi, joka pääsee liikkumaan sulavasti ilman kolotuksia ja näyttää tajuttoman hyvältä.<3

-Ida

Lue myös:

Kroppani mun.

Seuraa matkaani

Instagramissa.