Hae
Elämänmakuista matkaa

Ketä haluaisin halata?

Ketä haluaisin kaikista eniten halata?

Koronan aikana kontaktit on muutenkin aika vähissä ja mulla on vain muutamia keitä näen aktiivisesti, ja heidän kanssaan on halailtu. Tottakai. Joten siksi en heitä mainitse tässä listassa vaan mainitsen heitä, ketä en syystä tai toisesta voi halata. On se sitten koronan tuomien rajoituksien vuoksi tai sitten muuten vaan. Jos nyt saisin päättää, että ketä haluaisin kaikista eniten halata, niin siihen lukeutuisi:

Tätini. Mun täti on mulle äärettömän rakas ja tärkeä ihminen. Meidän välillä on useita satoja kilometrejä. Mutta kilometreistä huolimatta musta tuntuu, että olemme henkisesti toistemme lähellä. Jos mä nyt voisin halata ketä tahansa, niin se olisi tätini. Mä odotan, että korona olisi ohitse ja pääsisin hänen rutistushalaukseen, josta en hetkeen irrottautuisi.

Pippurinen prinsessa. Jos voisin halata jotain, niin halaisin pippurista prinsessaa. Häntä, joka katsoi mua ylöspäin ja joka jakoi kanssani tärkeimpiä asioitaan. Häntä joka kasvatti mua ja jota mä kasvatin. Jos voisin, pysäyttäisin maailman hetkeksi vain käydäkseni halaamassa häntä, niin ettei kukaan tietäisi. Pitäisin häntä hetken sylissä ja kertoisin hänen olevan rakas.

Mummini. Hän jota en muista, hän joka menehtyi ollessani pieni. Haluaisin halata häntä ja tutustua häneen koska uskon, että meistä olisi tullut todella läheiset. Esikoisen pestissä on se hyvä puoli, että isovanhemmille esikoinen on aina se ensimmäinen lapsenlapsi ja mä olisin ollut hänelle sitä. Ensimmäinen lapsenlapsi ketä hemmotella pilalle.

Antti Tuisku. Haluaisin halata Antti Tuiskua. Miestä, joka näytti mun silmissä koko maailmalle närhen munat ja sen, että kuka vaan voi olla mitä vaan. Antin biisit kuuluu baarissa toivelistaani, paskoina päivinä voimabiiseiksi sekä siivouksen aikana tanssimusana. Musta olisi siistiä halata Anttia. Ihan vaan koska fanitan häntä ihan kybällä!

Mysteerimies. Halasin taannoin yhtä miestä, aika arastellen. Sen enempää uskaltamatta. Perhoset vatsassa vastaanotin halin, omalta puoleltani varsin kohmean sellaisen. Häneltä se oli rohkea veto ja jos mä voisin, niin halaisin häntä uudestaan ja ehkä vielä uudestaan.

UkkiniPeri suomalainen jöröjukka, jolla alkaa ikää olla jo kiitettävästi. Tässä elämänvaiheessa, koronan siivittämänä aikana, mä toivoisin, että saisin hänet vielä kerran lasteni synttäreille ihan vaan jotta voisin halata häntä. Me ei nähdä kuin kerran vuodessa mutta se kerta on sellainen, joka on myös lapsilleni tärkeä.

Halin merkitys.

Mulle halaaminen on tärkeä osa jokaista ihmissuhdetta, niin lasten kanssa, perheeni kanssa kuin ystävien kanssa. Halataan kun nähdään, halataan kun lähdetään. Lasten kanssa halataan päivittäin, ilon ja surun hetkinä. Halaaminen tuo lohtua pahanmielen keskellä ja on sellainen mihin toivon pääseväni kun suru tulee silmiin. Halata voi myös onnesta ja ilosta. Halata voi myös iltaisin ennen nukahtamista. Halaus, se on pieni mutta todella merkityksellinen asia. Halaus on kiva saada ja halaus on kiva antaa. Halaus on toisinaan todella iso voimavara kaiken keskellä.

 

Ketä sä haluaisit halata kaikista eniten?

-Ida

 

Lue myös:

Kirje tyttärelle.

Seuraa matkaani:

Instagramissa.