Hae
Elämänmakuista matkaa

Maaliskuun parhaat.

Miltä näyttää maaliskuun parhaimmat postaukset? Mikä postaus herätti eniten ajatuksia itsessäni ja mikä postaus sai eniten lukijoita? Mikä postaus nousi top 5 parhaimmistoon, kiitos teidän! Maaliskuun parhaimmat postaukset eivät ole järjestyksessä vaan sekalaisessa jonossa mutta kuuluen kuitenkin parhaimpaan kategoriaan.

 

Maaliskuun parhaat palat.

Tunteita herättävin ja itselleni henkilökohtaisin sekä ajankohtaisin postaus on ehdottomasti

isä voi evätä lapselta isän.

Tämä postaus on koko kuukauden ollut luetuin postaus ja tämän postauksen julkaisu sai myös eniten reaktiota, ja palautetta.  Palaute postauksesta oli positiivista ja lause ”Tekstiä vaietusta asiasta” sai tunteen, että olin rohkea nostaessani esille näinkin tabun alla olevan asian. Mutta samalla varsin aran sekä vaietun asian. Voin yhä ylpeänä seistä sanojeni takana ja jos voisin, puhuisin tästä suuremmankin yleisön edessä.

Koskettava postaus oli tämä postaus, jossa tyttäreni mietti Nähdäänkö me sitten taivaassa? Mä olen ylpeä siitä, että lapseni puhuvat asioista avoimesti ja kohtaavat asioita monelta kantilta pohtien. Tämä keskusteli tyttäreni kanssa oli todella koskettava.

Tunnustukseni siitä, että mulla on Tukiverkosto apuna nousi luetuimpien sarjaan ja hyvä niin! Tämä postaus herätti myös keskustelua ja sain upeita viestejä asiasta. Musta se, että sanoo ääneen näitäkin asioita, on suuri voimavara. Mä arvostan ihan vilpittömästi sitä jos mulle sanotaan ”Hei mullakin on toi tai toi taho arjen apuna”. Nostan hattua jokaiselle äidille, joka uskaltaa ottaa avun vastaan koska sen hakeminen ei todellakaan ole helppoa. Lisäksi avun saaminen ei myöskään aina ole helppoa ja toisinaan sitä voi joutua kohtaamaan esimerkiksi neuvolan puolelta vähättelyä omasta jaksamisesta yms. joten se, että sua jo kuunnellaan on puoli voitto. Äitien hyvinvointi on kuitenkin usein koko perheen kannatteleva voima.

No tottakai teitä kiinnosti myös se, että Milloin vauva syntyy? koska kiinnostihan se muakin todella paljon! Kuten tässä postauksessa kirjoitin, niin pidän vielä päivän salassa ja niin aion toistaiseksi toimia. Vauva tulee syntymään tämän huhtikuun aikana, joten viikot ja päivät käyvät hetki hetkeltä vähiin ja on aika alkaa pakkailemaan sairaalakassia.

Lisäksi uusimpiin postauksiin kuuluva, pitkään häpeilyni alla oleva asia nousi myös luetumpien joukkoon. Uskalsin vihdoin sanoa ääneen, että En ole valmis vauvan tuloon.

Mä jännitin tuon tekstin julkaisua ihan super paljon koska pelkäsin saavani tuomitsevia kommentteja osakseni mutta mitäpä vielä! Päinvastoin, postaus otettiin ihanasti vastaan ja mun pelkoni ulkopuolisten reaktiosta osoittautui ihan turhaksi!❤️

Kiitos.

Haluan lopuksi kiittää jokaista joka käy lukemassa postaukseni, avaa linkkini auki ja käyttää aikaansa mun höpinöiden lukemiseen. Jokainen avattu kerta, jokainen reagointi ja jokainen viesti somemaailmassa on mulle ISO kiitos. Ilman teitä em. postaukset eivät olisi luetuimpien joukossa ja ilman teitä, mä jäisin monta vuorovaikutuksellista kohtaamista köyhemmäksi. Kiitos siis jokaisesta viestistä, sanasta, reagoinnista ja palautteesta mitä annatte. Arvostan niitä, todella paljon.❤️

 

Rauhallista pääsiäissunnuntaita!<3

-Ida

 

Seuraa matkaani:

Instagramissa.