Hae
Elämänmakuista matkaa

Tarina kuvaus hetkestä.

Katsoessani ikkunasta ulos, tunsin olevani vapaa. Tunsin päässeeni kahleista irti. Tunsin oloni seksikkääksi ja valovoimaiseksi mutta ennenkaikkea tunsin olevani vapaa sielu. Tässä kuvaus hetkessä tunsin olevani riippumaton kenestäkään ja vapaa tekemään kuten itse haluaisin. Sillä hetkellä kun seisoin pelkkä valkoinen kimoni ylläni, tunsin olevani riittävä. En häpeillyt itseäni, enkä pelännyt mitä musta ajatellaan. Luotin siihen, että seisoessani täydessä valaistuksessa, alastomana, riittäisin sellaisena kuin olen. Kuvaus hetkellä tuntui siltä, että kukaan muu ei voi korvata mua. Tuntui, että kerrankin kelpaan sellaisena kuin olen. Meikittömänä ja hiukset harjaamattomana. Kuvaushetkellä en halunnut ylimääräisiä härpäkkeitä verhoilemaan itseäni vaan halusin itseni kuvattavani juuri sellaisena kuin olen. Ilman suunnitelmia, ilman meikkejä, ilman vaatteita mihin verhota kroppaani.

Toiveina kuvaus hetkeen mulla oli se, että saisin itsevarmuutta takaisin ja saisin tuntea olevani upea nainen. Kuvaushetkellä halusin tuntea, että mun ei tarvitse kilpailla huomiostani, kinuta riittävyyden tunnetta taikka muuttaa itsessäni mitään, jotta kelpaisin. Tämä toive toteutui. Toive siitä, että voisin hengittää vapaasti ja tuntea olevani riittävä, toteutui.

Seistessäni kameran edessä, annoin hengityksen kulkea ja luotin siihen, että kuvaaja tuo esiin piirteet, joita itsessäni rakastan.

Muotoni, joita ei muokattaisi kuvakulmilla.

Arven, joka pelasti henkeni.

Vatsan, jossa kasvatan unelmaani.

Huulet, jotka ovat täydelliset.

Hiukseni, jotka ovat harjaamattoman pörröiset.

Katseen, josta huokuu onnellisuus, seesteisyys ja tyytyväisyys.

Kuvaus hetki, jota odotin monta kuukautta, täytti odotukseni. Hetken ansioista sain itseni uuteen valoon, ripauksen itsevarmuutta takaisin ja sellaisen tunteen, että olen ihan mukiin menevä muikkeli kaikista virheistäni huolimatta.

Kiitos Noora, että teit hetkestäni ikimuistoisen. Sun ansiosta puhkesin kukkaan ja olen siitä kiitollinen. Se tunne mitä sydämessäni kannan kuvaus hetken ansioista, on jotain sellaista mitä kukaan ei voi viedä pois.

-Ida

 

Lue myös:

Kroppani mun.

Seuraa matkaani:

Instagramissa.