Hae
Elämänmakuista matkaa

Apinanpoikanen.

Täydellisin mitoin.

Pieni apinanpoikanen päätti tulla kiireellä maailmaan. Hän ei lupaa kysynyt vaan olisi ollut jo perjantaina valmis syntymään. Mutta hoitohenkilökunnan mielestä hetken pakko lepo odotuksineen tulisi innokkaalle maailmaan tulijalle tarpeen. Niinpä hän syntyi sektiolla maanantaina 19.4 klo 10:12, hänelle täydellisin mitoin. Ihanan aurinkoisena kevät päivänä.

Maanantaina hän sai hänelle sopiviksi mitoiksi 2520g & 46cm. Niin paljon hänessä on täyttä sisukkuutta ja tarmoa, tahtoa ja selvitymiskykyä. Hän on jotain niin upeaa ja kaunista. Herkkää ja suloista. Hän on meidän perheen pieni apinanpoikanen.

Tämä sisupussi ei antanut odotuttaa itsestään. Hän halusi tulla maailmaan vaikka ei ole vielä täysin valmis. Hän otti kuuden viikon varaslähdön. Tästä syystä hänellä on oma menopeli, jossa hänen on hyvä kypsytellä itseään. Itsensä kypsyttelyyn  menee vielä hetki mutta annan hänen kaikessa rauhassa opetella elämän tärkeimpiä asioita. Kuten itsenäistä hengittämistä ja siitä seuraavaksi itsenäistä syömistä.

Apinanpoikanen on ollut maailmassa vasta kolme vuorokautta ja meidän kohtaamiset on sormin laskettavissa. Niiden hetkien aikana mitä olen saanut hänen kanssaan olla, olen jutellut hänelle, silittänyt ohimosta ja saanut tuntea pienen pienet sormet pikkurillini ympärillä.

Syliin pääsyyn on vielä matkaa mutta sitä ennen hän saa nauttia äidinmaidon mausta, tutusta silityksestä ja tutuista äänistä ympärillään.

Hänellä on pienestä koosta huolimatta suuri joukko ihmisiä ympärillä ja niiden lisäksi kaikki vapaa vuorossa olevat suojelusenkelit turvaamassa polkua.

Tämä pieni sisupussi on jo nyt tehnyt mut maailman onnellisimmaksi, kolmen lapsen äidiksi.❤️

-Ida

Lue myös:

Vauva syntyy pian.

Seuraa matkaani:

Instagramissa.