Hae
Elämänmakuista matkaa

Päivä sairaalassa.

Mitä kaikkea meidän päivä täällä sairaalassa pitää sisällään? Siitä kerron tästä postauksessa. Jokainen sairaala päivä on lähes samanlainen kuin edellinen. Kellonajat saattavat hieman vaihdella mutta sisältö on sama kuten myös se aika mitä apinanpoikasen luona vietän.

8.45 saavuin sairaalaan, jonne päästyäni kävin ensiksi kurkkaamassa apinan. Sen jälkeen otin tutun, vauvan onnennumeroisen kaapin käyttöön ja lastasin eväät koriin.

9.00 tein apinan aamupesut, joka tehtiin tänään ilman happiviiksiä! Mua jännitti se ihan sikana sillä tähän asti hapen tarve on ollut ympärivuorokautista. Tuntui, että tein aamupesut super nopeesti ja tuijotin koko imetyksen ajan apinan väriä! Pelkäsin ihan hirveesti, että viiksetön aika ei tuottaisi tulosta.

Pesujen jälkeen pieni jaksoi olla puoli tuntia rinnalla, jonka jälkeen puin vaatteet, annoin maitoa pullosta sekä nenämahaletkusta. Ruokailu sujui myös ilman happiviiksiä ja jestas mä olin onnellinen! Ruokailu on muutenkin päivän parhain hetki, mulle myös joten tämä toi lisä iloa yhteisiin hetkiin. Musta on aivan ihana miten virkeästi apina jaksaa olla sylissä ja juoda rinnasta.

10.15 apina syvässä unessa. Hoito hetket ruokailuineen on aika raskaita vaikka hän on virkeänä, niin siitä huolimatta vaipan vaihto ja ruokailu verottaa häntä todella paljon.

10.15-10.45 puhelu psykologin kanssa. Päivitin apinan kuulumisia hänelle. Ihana, että on ihmisiä ympärillä jotka kuuntelee ja on kiinnostuneita mun pienestä sisupussista.❤️

10.45-11.00 lounas napaan+Wilman päivitys+sähköpostien selailu.

11.10-11.50 lypsyllä+blogitekstin luonnostelu kuvineen.

11.50-13.00 apinan ruokailua (imetys, pullo ja nenämahaletku). Tämä hetki on päivän parhain hetki.❤️

13.15-14.00 viesteihin vastaaminen+välipala sekä tekstin oikoluku.

14.15-14.55 lypsyllä ja koululaisten soittoihin vastaaminen. Apinan silittelyä samalla.

14.45-16.00 apinanpoikasen ruokailu hetki (nenämahaletkulla).

16-17 apinan vieressä olemista.

17.00 kotiin, itku silmässä. Lähteminen on raskasta, aina.

Huomenna taas takaisin! Tämmöinen on kutakuinkin meidän päivä sairaalassa. Lisäksi päivä piti sisällään yhden tapaamisen lääkärin kanssa ja lukuisia kohtaaminesia hoitajien kanssa sekä viestittelyä läheisten kanssa.❤️

-Ida

Lue myös:

Vauva syntyy, pian. 

Apinanpoikanen. 

Seuraa matkaamme:

Instagramissa.