Hae
Elämänmakuista matkaa

Muistista tuli muusia.

Mä en tiedä mitä mun aivoille on tapahtunut enkä siis väitä et aina olisin penaalin terävin kynä ollut MUTTA apinan synnyttyä aivoistani tuli muusia. Ennen beibin syntymää muistin aivan kaiken! Muistin jokaisen laskun ajallaan, muistin neuvolakäynnit ulkoa ja muistin jopa mitä koko kuukauden aikataulutus harrastuksineen pitää sisällään. Nyt kuitenkin apinan synnyttyä mun muistista tuli muusia enkä muista mitään. En vaikka kalenteriin kirjoitan. Ties kuinka monet tapaamiset on peruuntunut tai laskut jäänyt maksamatta KOSKA en vaan muista. Laitan muistutuksia puhelimeen mutta jos en niitä heti tee, unohdan sen samalla sekunnilla, kun muistutus lakkaa soimasta.

Sitten tullaan aamuisiin heräämisiin.

Ennen raskautta heräsin heti kun kello ensimmäisen kerran soi ja muistin kun se oli soinut johonkin kellon aikaan, kuulin kellon varsin hyvin. MUTTA apinan synnyttyä en herää edes kelloon aamuisin ja olen harvakseen nukkunut pommiin. Siinä on kiva tunnissa pistää itsensä ja kolme lasta valmiiksi, pakata hoitolaukku ja katsoa ettei tahnat ole suun pelissä. Tiistaina mulla oli kello soimassa 6.00 ja heräsin vasta puoli kahdeksan. Mulla tuli ihan hiton kiire asioille ja kun bussiin pääsin, niin perhekoutsi soitti olevansa oven takana. Olin unohtanut sen. ?

Apina herää kuitenkin vain kerran tai kaksi yössä, joten en voi syyttää valvottavaa vauvaa mutta kenties tässä iässä kerran herääminen tekee jo tepposet aivoille. En tiedä mutta sen sanon, että super ärsyttävää tämä muussimaisen unisuus. Tänä aamuna oli jälleen ihan sama juttu! Beibi on herännyt yöllä vain kello 02:15 ja mulla oli aamulla seiskaksi kello soimassa, enpä kuullut soimista.. Heräsin sitten noin vartti kellon soimisen jälkeen eli en kuitenkaan nukkunut liikaa yli herätyksen mutta kuitenkin.

soittava herätyskello.

Ollaan lähdössä huomenna päiväksi Porvooseen ja heräämättömyyden vuoksi olen jo pyytänyt, että äitini soittaa klo 6.00 herättääkseen mut. Kyllä, työelämässä oleva äiti herättää 31-vuotiaan kotiäiti tyttärensä aivan kuten mä herättäisin yhdeksänvuotiaan koululaisen kouluun. Ajoissa ylös.

Tätäkö tämä kuuluisa mommy brain tarkoittaa? Muussisia aivoja ja unisuutta. Mieti, että jos apina heräisi enemmän kuin kahdesti yössä, niin kulkisin varmaan zombina pitkin kyliä enkä muistaisi edes missä asun. On sitten kyse äiti aivoista taikka mukavuusalueen ulkopuolelle menosta, niin aivojen muussimaisuus on varsin ärsyttävää. Jos tämä jatkuu koko vauvavuoden, niin huominen herätykseni ei tule jäämään äitini ainoaksi aamuherätykseksi.

 

-Ida

ps. Olen saattanut saada laskuistakin jokusen muistutuksen.. Hups. No vielä on sähköt tallessa ja katto pään päällä, joten ihan hyvin vedän ?

 

Lue myös:

Tapaus apinanpoikanen.

Seuraa matkaamme:

Instagramissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.