Hae
Elämänmakuista matkaa

Apinanpoikasen nimi on…

Nimi

on vihdoin täällä. Tätä päivää on odotettu, suunniteltu ja järjestetty sankoin joukoin. Tätä päivää on myös ehkä stressattu ja jännitetty. Tätä päivää odottaessa odotin kovasti, niin nimen julkistamista kuin läheistemme näkemistä ja sitä, että apina saa olla päivän rakkaimpien ympäröimänä. Nimi, jonka apina sai eilen on…

Max

Hän sai nimen hänelle kauneimman ja sopivimman. Nimen, jonka kuultuani tuntui omalta ja täydelliseltä nimivalinnalta. Apinanpoikasen nimi on on rakkaudella mietitty ja tarkoin harkittu. Hän sai nimen, jonka isommat sisarukset hänelle toivoivat tekemästäni nimilistasta ja joka oli koululaisten ykköstoiveena. Apinanpoikasen nimi kuultiin kauniissa kirkossa, läheisten ja tärkeimpien läsnöollessa. Se kuultiin kirkossa, kirkkoherran lausumana. Se on ollut apinanpoikasen perheemme salaisuus jo seitsemän kuukautta. Apinanpoikanen sai nimen, joka näyttää häneltä ja, joka sointuu koko perheeseen.

max

”Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille,

joka on valmis ottamaan niitä vastaan.”.

-muumipappa

Edellä mainituin sanoin kirjoitti kaksi rakasta kummia lahjan mukana tulleeseen korttiin. Osuvan kauniisti ja toivon, että apinanpoikanen tekisi elämänmittaisella matkallaan kuten muumipappa sanoo – saaden paljon arvokkaita kokemuksia, hänelle turvallisten ihmisten ympäröimänä. Eilen hän sai jo esimakua siitä, millaista on olla läheisten ympäröimänä ja keskipisteenä. Apinanpoikanen pääsi viettämään päiväänsä arvoisesti ja muistorikkaasti, saaden vieraskirjaan muistojälkiä läheisiltään. Apinanpoikanen sai eilen monta halausta, kuunnellen samalla kauniita sanoja.

Max – hänen nimensä on upea ja kaunis, yhtä kaunis ja upea kuin kantaja on.

 

-Ida

 

Lue myös:

Ristiäiset häämöttää.

Seuraa meitä:

Instagramissa.