Hae
Elämänmakuista matkaa
Kaupallinen yhteistyö

Suurin muutos – valmennus

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training
*Sisältää mainoslinkkejä

Suurin muutos – kohti hyvää oloa!

  • Haluan syödä tavallista kotiruokaa, ilman kaloreiden laskemista.
  • Haluan tuntea oloni energiseksi.
  • Haluan oppia liikkumaan riittävästi ja järkevästi.

 

  • Olen väsynyt ja voimaton.
  • Syön epäsäännöllisesti.
  • Kroppani tuntuu raskaalta.

Kuinka moneen kohtaan vastasit

                         ”Niin minäkin”?

Mä vastasin kuuteen kohtaan! Joka tarkoittaa sitä, että nyt on aika muutokset eikä minkä tahansa muutoksen vaan suuren muutoksen. Niinpä tartuin itseäni niskasta kiinni ja aloitan 16.8.2021 Suurin Muutos-valmennuksen. Olen jo pitkään tuntenut kroppani väsyneeksi ja ollut vetämätön. Sellainen kokonaisvaltainen hyvä olo on puuttunut ja sen sijaan, että olisin käynyt kävelyllä, olen syönyt kolme jäätelöä putkeen ja yhden ruuan päivässä. Jokaiseen päivääni on vauvan syntymän myötä kuulunut herkuttelu eikä todellakaan kohtuullinen herkuttelu vaan päivässä on mennyt jopa pussillinen karkkia yhden imetyksen aikana. Sen karkkipussillisen päälle on maistunut jäätelö ja pullollinen limua.

Tämä kokonaisvaltainen raskas olo on heijastunut kotona muihinkin. Se heijastuu siten, että en jaksa touhuta lasten kanssa energisesti ja olen jatkuvasti ärtynyt. Huomaan saavani sokerin puutoksesta aiheutuvaa päänsärkyä mikäli en ole päivän aikana saanut herkkuja. Näinhän tämä ei voi enää jatkua sillä oma fiilikseni ja jaksamattomuus valuu alaspäin eikä se tunnu kivalta. Se miten mä voin, näkyy lapsissa. Näin se vaan menee.

Joten nyt jos koskaan on aika tehdä omalle hyvinvoinnille jotain! Sitä paitsi, kun mä voin hyvin, niin lapsetkin voivat hyvin. Vielä vuosi sitten söimme ennalta suunniteltua kotiruokaa ja kävimme jopa yhdessä lenkeillä mutta ei enää. Lapsetkin kaipaa yhteisiä lenkkejä ja hippa leikkiä, johon siihenkään en ole pystynyt sitten viime syksyn.

Miksi Suurin muutos valmennus?

No just siksi! Suurin muutos valmennus on maalaisjärkinen valmennus, jossa opetellaan juuri niitä asioita, joita jokainen meistä tarvitsee perusarjessaan. Suurin muutos valmennuksen avulla opetellaan

liikkumaan järkevästi = energisempi olo!

syömään säännöllisesti = jaksat paremmin!

Valmennuksen avulla opetellaan elämänmittaisen matkan muutokseen, jossa ei tunneta kitudiettejä saatikka orjallisen tarkkaa viikko runkoa. Suurin muutos valmennus sopii kenelle tahansa, joka haluaa pudottaa painoa ja voida paremmin sekä keskittyä myös henkisen hyvinvoinnin muutokseen.

Mä nimittäin huomaan sen, että kun en ole nyt yhdeksään kuukauteen liikkunut säännöllisesti, niin olo on voimaton ja olen myös henkisesti kuormittunut. Mulla se menee sillein, että jos en liiku järkevästi, niin syön myös huonosti ja mitä sattuu! Korvaan tavallista kotiruokaa sokerimössöllä enkä tunne enään käsitettä ”kohtuulinen herkuttelu / karkkipäivä” tms. Tässä valmennuksessa pullapala on okei ja kukaan ei tuomitse sua siitä mutta tämän valmennuksen yksi ideoista on se, että valmennuksessa opetellaan syömään säännöllisesti, koko perheelle sopivaa ruokaa. Näin koko perhekin voi paremmin!

Joten, kysymys kuuluu

kuinka moni lähtee mukaan kohti SUURIN MUUTOS-valmennusta? Kun olet vastannut ”MINÄ”, niin ota mun koodi käyttöön ja käy lunastamassa itsellesi tämä valmennus hyvään hintaan

Eli koodilla

idamuutos saat valmennuksen hintaan 59€ (ovh.79€). Tarjous on voimassa 16.8.2021 saakka ja valmennus starttaa 16.8.2021.

Suurin Muutos-valmennuksen voit ostaa täältä!

Klikkaa linkki auki ja valmennus ostoskoriin, niin päästään yhdessä kohti parempaa itseään.<3

-Ida

Lue myös:

Ympärillä oleva energia.

Seuraa valmennus matkaani:

Instagramissa.

 

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training