Hae
Elämänmakuista matkaa

Hei hei heinäkuu!

Heinäkuu sujahti varsin vikkelästi ja nyt olisi aika nostaa esille heinäkuun TOP vitonen. Mitkä postaukset olivat heinäkuun luetuimmat postaukset?

  1. Apinanpoikasen nimi on…

Niin hän sai heinäkuussa nimen, jota olimme pitänyt koululaisten kanssa salassa jo tammikuusta saakka. Siitä asti vauva oli meille Max. Hänen toinen nimensä Aleksander oli mun päättämä nimi. Nimi, joka vaan kolahti etunimen kanssa. Niinpä kasteessa nimeksi tuli kaunis

Max Aleksander

  1. Emäntä tarjoiluineen.

Tässä postauksessa näkyi se jälki mitä halusin ristiäisissä näyttää. Mulle yksi tärkeimmistä osa-alueista oli tarjottavat ja oma lookini koska mulle oli isomerkitys sillä, että millainen kakku on pöydässä tai millainen emäntä juhlissa on. Olin ylpeä niin tarjottavista kuin omasta ja lasten kokonaisuudesta, jota viilattiin viimeiseen asti.

  1. 32-vuotiaana mietin, tässäkö elämä oli?

Tämä postaus sai Instagramin kautta paljon viestejä sekä reagointeja, joten selkeästi en ole ainut, joka pysähtyy näiden ajatuksien äärelle. Musta oli mahtavaa saada vertaistukea ja jakaa ajatuksia omista elämistämme, tästä hetkestä.

  1. Päivä Jumbossa.

Ihan mahtavaa, että meidän arkinen päivä Jumbossa nousi TOP viiden joukkoon. Postauksen kuvia otettiin yhdessä lasten kanssa ja oltiin etukäteen sovittu, että kuvataan meidän Jumbo päivä, ja lapset olivat ihan mukana päivän kulussa!

  1. Syntymäpäivä on hanurista.

Jep! Mä inhoa mun synttäreitä enkä ole ikinä saanut täydellistä päivää joten niinpä mua ahdistaa, joka vuosi synttärit. Ne on mielestäni ihan hanurista ja voisin nukkua sen päivän ohi!

Sellaiset oli heinäkuun parhaat palat!<3

-Ida

 

Lue myös:

Suurin muutos.

Seuraa matkaamme:

Instagramissa.