Hae
Elämänmakuista matkaa
Kaupallinen yhteistyö

Viikkokatsaus – viikon ruokalista sis. alennuskoodin.

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training

*SISÄLTÄÄ ALENNUSKOODIN*

Kuten sanoin alkuviikosta, niin aloitan 16.8.2021 Suurin Muutos – valmennuksen. Enkä todellakaan syyttä suotta, kun pysähtyy katsomaan tämän viikon ruokailuitani, jotka todellakin ovat muutoksen tarpeessa. Aloitin maanantaina kirjoittamaan ylös mitä syön päivien mittaan ja niinpä viikon ruokalista näyttää kovin kamalalta. Joten pidän tärkeänä sitä, että valmennuksen aikana syötävät ruuat ovat:

  • Tavallista kotiruokaa.
  • Saatavilla jopa lähikaupasta.
  • Koko perheelle sopivia.

Sekin on tärkeää, että valmennuksen aikana oleva ravinto

  • EI tunne sanaa kitudietti.
  • Tarvitse lisukkeena lisäravinteita.
  • On soveltuva myös imettävälle äidille.

Miltä sitten näyttää kuluneen viikon ruokalista maanantaina?

7.00-9.00 kaksi kupillista kahvia maidolla.

9.00 tuorepuuro ja lasi vettä.

12.00 kolme ruisleipää sis. leikkeleen, juuston ja tomskun+lasi vettä.

viisi karkkia

17.15 kanakastike+pastaa+vettä

18.00 kaksi keksiä

21.00 suklaamuroja+kivennäisvettä

22.00 sipsiä kulhollinen+vettä

Entäpä tiistain ruokailu?

7.30 kahvia pari kupillista maidolla.

9.00 tuorepuuroa+vettä

12.00 Lounas burger kingissä.

14.30 suklaapatukka

15.00 voisilmäpulla

15.40 kourallinen dumbleja+vettä

17.00 kanakastiketa+pastaa, kaksi näkkileipää ja pulla.

Pitkin iltaa dumbleja

22.30 jugurttia ja pulla+vettä

Sitten tulee keskiviikko.

7.00-9.00 kupillinen kahvia

9.00 vipsipuuroa+banaani ja lasillinen vettä

12.30 Lounas Raxissa.

15.00 kupillinen kahvia

15.30 Mars-jäätelö.

20.00 Leipä sis.leikkele+juusto ja kupillinen jugurttia.

21.00 Loput pussissa olevat dumblet

Puolustuksen vuoro?

Voisin miettiä vaikka mitä syitä siihen, että miksi syömiseni on aivan retuperällä mutta ei mulla ole yhtään järkevää syytä. Sen sijaan tekosyitä on vinopino ja niitä on mm. laiskuus sekä kiire. En omien sanojeni mukaan kerkeä syömään taikka jaksa tehdä ruokaa. Jos koululaiset ovat isällään, niin en tee kertaakaan viikon aikana ruokaa ja syön vielä huonommin kuin viikolla, jolloin mulla on koululaiset. (huom! Lasten ruokailut eivät näytä samalta kuin omani).

Sanomattakin on selvää, että tarvitsen ruokailuuni muutoksen ja ISON sellaisen mutta tiedän, etten pystyisi ilman valmentajien tukea. Sekin on yksi syy, miksi lähden valmennukseen mukaan. Koen nimittäin jo ajatuksena todella tärkeäksi sen, että valmennus pitää sisällään suljetun Facebook ryhmän, jossa niin valmentajien kuin ryhmän jäsenten tuki on saatavilla.

Millä olen jaksanut tähän saakka?

Rehellisesti sanottuna, kerron sen, että em. ruokalista on perujansa noin kolmen kuukauden ajalta. Tähän ynnätään noin kuuden tunnin yöunet sekä liikkumattomuus, joten mietin ihan itsekin sitä, kuinka olen jaksanut tähän saakka tällä yhdistelmällä. Tähän lisätään sekin, että täysimetän, joka tarkoittaa ylimääräistä energiantarvetta enkä todellakaan ymmärrä, että miten olen tällä ruokavaliolla porskuttanut tähän saakka ja pystynyt samalla ruokkimaan vauvan!

Odotan valmennusta todella paljon koska haluan saada ruokailuni kuntoon eli säännölliseksi ja ravintorikkaaksi. Mä olen sellainen niin sanottu tunnesyömäri, joka syö ketutukseen mutta myös väsymykseen tai päinvastoin, jätän syömättä ja tiedän ettei tämmöisellä menolla kroppa loputtomuun jaksa. Tai no ei se taida jaksaa tälläkään hetkellä mikäli tunnustelee voimattomuutta, päänsärkyä sekä yleistä väsymystä.

Millainen valmennus on kyseessä?

Kattavan tiedon valmennuksesta löydät täältä, mutta pähkinänkuoressa kyseessä on valmennus, jossa saat eväät pysyvään painonpudotukseen. Valmennuksessa keskitytään painonpudotuksen lisäksi kokonaisvaltaiseen muutokseen eli myös henkiseen hyvinvointiin.

Alennuskoodi!!

Valmennuksen saat NYT hintaan

59€ (ovh.79€) KOODILLA idamuutos

Tarjous on voimassa 16.8.2021 saakka!

Eli klikkaa itsesi tänne ja naputtele ostoskorissa olevaan valmennukseen mun tarjoama alekoodi.

Toivottavasti nähdään Facebookin ryhmässä!?

-Ida

 

Seuraa meitä:

Instagramissa.

Lue myös:

Suurin muutos-valmennus.

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training