Hae
Elämänmakuista matkaa
Kaupallinen yhteistyö

Oma juttu – mitä se on mulle? sis.alennuskoodin.

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training
*Sisältää mainoslinkkejä

Oma juttu, mitä se sulle tarkoittaa? Mulle se tarkoittaa monia asioita mutta nyt päällimmäisenä sitä, että pääsen oman juttuni pariin ihan itsekseni. Lasten koulun aloituksen myötä pääsen rytmittämään päiväni niin, että sinne sukeltaa mukavasti sellainen kohta kuin TREENIT. Sana mitä mulla on ollut ikävä jo yhdeksän kuukautta, jolloin viimeksi pystyin treenaamaan. Sittemmin riskiraskauden tuomat kommervenkit veivät treenaamisen pois ja näin hävisi myös oma juttuni. Aika rakastamani asian äärellä. Vielä vuosi sitten kesällä kävin juoksemassa pitkin poikin ja treenasin viisi kertaa viikossa. Lasten ollessa kotona, pystyin ottamaan itselleni esimerkiksi puolen tunnin mittaisen pätkän treeniä varten ja lapset touhusivat samalla omia juttujaan.

Toisinaan he tulivat mukaani lenkeille, joskus jopa tekivät jumppaani perässä ja kilpailtiin leikkimielisesti yhdessä. Mulle sekin oli oman jutun tekemistä. En koe, että oman jutun tekemisessä täytyisi olla ihan yksin. Tai no myönnän, että joskus olisi kiva olla ihan yksin mutta se nyt ei ole ihan heti järjestettävissä. Joten on sovellettava ja otettava sitä jokaisen haaveilemaan omaa-aikaa lasten läsnä ollessa. Äidin treenaamisesta tuli osa koko perheen arkea, normi. Se vaatii joskus hieman järjestelyä ja soveltamista mutta kokemuksesta tiedän, että se on mahdollista, kun tahtotilaa on.

Kokemuksesta tiedän myös sen, että tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta lähteä kolmesti viikossa salille saakka treenaamaan, joten mikä liikuntamuoto sitten sopii tällä hetkellä parhainten, mulle?

SUURIN MUUTOS-valmennus tietenkin!

Miksi juuri tämä valmennus sopii mulle, kolmen lapsen äidille?

  • Valmennus on verkkovalmennus eli ei vaadi lähtemään kotoa pois.
  • Valmennuksessa tehtävät treenit pystyy tekemään, niin olohuoneessa kuin leikkipuistossa.
  • Valmennuksessa olevat treenit näkevät videona, joten saan tehtyä ne missä vaan, koska vaan ja mihin tahtiin vaan.

Voiko enää helpommaksi treenaamisen aloittamista tehdä? Joku antaa valmiin ja monipuolisen viikko rungon eikä tarvitse edes kotoa lähteä! Vastaan, että no ei ole! Ihan luksusta, että mun ei tarvitse

a) ostaa kuntosalijäsenyyttä – säästän rahaa!

b) järjestää useita kertoja viikolla lapsille hoitajaa.

c) miettiä esimerkiksi, että kuinka paljon maitoa pitää pumpata ennen lastenhoitajan tuloa.

d) aikatauluttaa treenaamista.

Lähde sinäkin mukaan 16.8.2021 alkavaan verkkovalmennukseen!

Nyt Sulla on tilaisuus saada valmennus hintaan 59€ (ovh. 79e) KOODILLA idamuutos

Tarjous on voimassa enää muutaman päivän (16.8.2021 saakka), joten nyt kipin kapin tänne ja klikkaamaan valmennus ostoskoriin!

Lisätietoja valmennuksen runsaudesta löydät Suurin muutos – verkkosivulta sekä postauksistani

Viikon ruokalista.

Suurin muutos – valmennus.

 

-Ida

Muutos matkaani pääset seuraamaan

Instagramista.

 

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training