Hae
Elämänmakuista matkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kokonaisvaltainen maanantai sis.alennuskoodin

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training
*Sisältää mainoslinkkejä

Tänään koittaa päivä, jota olen omissa kanavissani mainostanut ja jota olen odottanut todella paljon. Tästä päivästä alkaen starttaa 8-viikon Suurin Muutos-valmennus. Jestas! Onpa siistiä ja jopa sellainen kokonaisvaltainen olo. Tätä aloitusta varten kirjoitin tälle viikolle viikon ruokalistan maanantaista perjantaihin koska ruokien etukäteissuunnittelu auttaa varmasti pääsemään säännölliseen rytmiin, ainakin minua. Lähes neljäkuukautta retuperällä syöden tarvitsee aluksi asiat paperille ylös, jotta uuden elämäntavan opettelu kävisi tutuksi ja konkretisoituisi.

Esimerkki ruokani tältä päivältä näyttää seuraavanlaiselta

Aamupalaksi syön tuorepuuroa ja omenan sekä kupin kahvia.

Lounaaksi syön ravintolan buffetissa ystäväni kanssa.

Välipalaksi syön rahkan.

Päivällisen syömme yhdessä ja päivälliseksi tarjoilen makaronilaatikkoa sekä salaattia.

Iltapalaksi syömme ruisleivät leikkeleellä, juustolla sekä kurkulla, lisukkeena banaani.

Voin sanoa, että jo maanantain ruokailun suunnittelua piti ihan ajatuksella miettiä enkä ole vieläkään satavarma, että menikö 6/5 suorituksella mutta sanotaanko näin, että harjoitus tekee mestarin. ?

Kirjoitan ruuat paperille ylös ja laitan paperin keittiön kaapin oveen tms. paikalle, josta lapsetkin näkevät sen. Näin he pystyvät alkaa esivalmistelemaan esimerkiksi iltapalaa, kun on selvät sävelet mitä tehdään. He ovat totta kai tähänkin asti osallistuneet aterioiden kokoamiseen mutta huomaan heidän menevät monesti sieltä mistä aita on matalin, äitinsä tavoin. Siispä paperillinen ruokalista tukee koko perhettä uudella polullamme.

Viikon ensimmäinen treeni.

Siinä missä on ruokailun suhteen ihan mukavat sävelet, niin on myös liikunnan suhteen. Saimme jo hyvissä ajoin tämän viikon viikkorunkoa liikunnan suhteen, joten olen päässyt nekin kirjoittamaan ylös. Mulle asioiden kirjoittaminen paperille on yksi osa prosessia ja sisäistän asioita paljon paremmin, kun kirjoitan ne paperille. En puhelimelle vaan paperille.

Tämän päivän osalta luvassa on lihaskuntotreeni, johon on mukavasti video tukemassa treeniä. Olen pyrkinyt kirjoittamaan itselleni noin ajankohtia, jolloin tekisin kyseisen päivän treenin. Tänään, maanantaina ajattelin tehdä treenin iltapäivästä, kun ystäväni on meillä. Saan tehdä treenin mukavasti rauhassa, yläkerrassa.

Samalla kun pääsen aloittamaan uudenlaisen rytmin arjessani, pääsen tänään pitkästä aikaa sitten kesänmittaisen ajan käymään psykologilla. Mieleni kaipaa jo ajatuksista puhumista ja sen verran voin sanoa, että mielen päällä on päällimmäisenä ihmissuhteet. Niissä oleminen, niistä irti päästäminen sekä niiden uudelleen luominen. Olen nimittäin kahden osa-alun suhteen liian kiltti ja yhden osa-alun suhteen liian pessimistisen kylmä. Ehkä saan ajatuksiini jäsentelyä tänään sekä hyviä kotitöitä ajatuksien tiimoilta.

Enpä muista koska viimeksi maanantai olisi alkanut näin mukavasti ja kokonaisvaltaisesti.

viime hetken tilaisuus päästä valmennukseen mukaan!

Nyt sulla olisi enää tämä päivä aikaa saada valmennus mun koodilla! Valmennuksen saat nyt

hintaan 59€ (ovh.79)

KOODILLA idamuutos

Tarjous on voimassa vielä tämän päivän, tartu nopeasti tilaisuuteen saada itsellesi mahtavat eväät elämänmittaisen matkan muutokselle.

Valmennuksen voit ostaa täältä.

Valmennuksesta löydät lisää postauksia otsikoilla:

Oma juttu – mitä se on?

Viikonruokalista.

Suurin muutos-valmennus.

-Ida

Seuraa muutos matkaani

Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training