Hae
Elämänmakuista matkaa
Kaupallinen yhteistyö

Gallerix – Kodikkuutta ja lämpöä kotiin.

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Kotini on minulle mutta varmasti monelle muulle paikka, jossa vietämme paljon aikaa. Jos lasken kotini seinien sisäpuolella vietetyt tunnit, niin parhaimmillaan vietän kokonaisia vuorokausia kotona, käymättä muualla. Niinpä kodin tulisi olla kodikas. Haaveilin vuosia viihtyvästä kodista, jonka sisustus näyttäisi minunlaiselta sisustukselta. Mutta haaveista huolimatta syystä ja toisesta sisustukseen panostaminen jäi, lakaistiin maton alle. Kului päiviä, kului viikkoja ja pian huomasin kuluneen syksyn, jos toisenkin, ja kotini seinät tuntuivat kylmiltä. Näin ympärilläni valkoisia seiniä pienillä virheillä, lasten kynän jäljillä sekä nojatuolista tulleilla kulumilla. En tuntenut kodikkuutta.

Istuessani yhtenä päivänä luonnonvalossa, olohuoneessa, aistin ilmassa kylmyyden tunteen ja katsoessani ympärille en nähnyt ympärillä kodin asukkaiden näköistä tyyliä. Niinpä päätin, nyt loppu jahkailut, meriselitykset sekä asioiden viimeiseksi jättäminen. Vietän ja tulen viettämään kotona paljon aikaa, joten istuessani olohuoneessa, haluan tuntea olevani näköisessäni kodissa. Tuli tunne, että nyt on aika asettaa toiveet kotini viihtyvyyden suhteen prioriteettilistan kärkipäähän ja siitä se ajatus sitten lähti.

Juliste WISH DO..

uuden värin lisäksi lämpöä.

Siinä missä seinät saivat uutta väriä pintaan, oli niiden saatava myös kodikkuutta ja lämpöä. Tykkään, että kodikkuudessa saa näkyä kodissa asuvien persoonallisuus ja mieltymykset. Selatessani Gallerix:n verkkosivuja, pyysin lapset viereeni katselemaan julisteita, sillä tarjonta oli ja on niin suuri, että iski valinnan vaikeus julisteiden suhteen. Gallerix:n kautta saa toinen toistaan upeampia julisteita, runsaissa kokoluokissa. Eikä mitä tahansa julisteita vaan julisteita, joita löytyy jokaiseen makuun ja jokaisen persoonaan sopivia. Istuessani upeiden julisteiden tarjonnan edessä, lähestyin valintojani ajatuksella. Lapset päätyivät valitsemaan sarvikuono julisteen, jossa on lasten sanojen mukaan he kaikki kolme. Vielä vähän mallailen, että mihin kohti kotia julisteet asettuvat mutta sitten kun oikea kohta tauluille löytyy, niin sen sitten tietää.

Haaveeni seinälle.

Monta kertaa tähän saakka olen rakentanut kotiani tilkkutäkkimaisesti ja olen muuttanut makujani matkanvarrella runsaasti. Kunnes löysin monien kokeiluiden jälkeen sen omanlaisen tyylin. Niinpä tahdoin klikkailla julisteita ajatuksella ostoskoriin. Ensimmäinen mistä lähdin liikkeelle, oli haaveeni – syntymäjuliste. Olin nähnyt tämän tyylisiä julisteista sosiaalisessa mediassa ja tahdoin itselleni sellaisen, Maxin mitoilla totta kai. Mulla on makuuhuone vielä maalaamatta, joten siksi kuva ei ole vielä päässyt seinälle mutta oli kuitenkin pakko kuvata juliste Maxin sängyn vieressä. Niin söpöä!

julisteet.

Okei, olisin voinut ottaa Gallerixin valikoimasta vaikka miten monta julistetta mutta valinnanvaikeuden jälkeen päätin ottaa muunmuassa em. näkyviä julisteita. Julisteet tulivat nopealla toimituksella, kauniissa mustissa pätköissä, jonne julisteet oli kääritty silkkipaperin sisälle rullaan. Jo se teki minuun vaikutuksen ja tuli hyvä fiilis kun availin pätköjä yhdessä lasten kanssa. Julisteita sommitellessa tunsin kuinka seinät saivat lämöä osakseen ja juuri maalatut vihreän väriset seinät pääsivät vielä paremmin esiin.

Tästä se lähtee, hiljalleen, kodin laittaminen asukkaiden näköiseksi. Hitsi olen ylpeä itsestäni, siitä, että annan meidänlaisten persoonien näkyä julisteiden kautta seinillä.?

-Ida

Lue myös:

Arki alkoi – kiitos universumin voimille.

Seuraa meitä:

Instagramissa.

 

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix