Hae
Elämänmakuista matkaa

Elokuun parhaat.

Syyskuun ensimmäinen. Tästä se syksy alkaa. Tykkään syksystä ihan hirmuisesti koska silloin voi pukeutua huppareihin ja villasukkiin sekä ulkoiluhousuihin. Syksyisin viltti on best ja kynttilöiden polttaminen tuo ihanaa tunnelmaa. Voisin hypettää syksyä koko postauksen verran mutta nyt oli kuitenkin ajatuksena katsoa miltä elokuu näytti postauksien osalta ja palata hieman viimeiseen kesäkuukauteen. Elokuun parhaat pitävät sisällään itselleni tärkeitä postauksia. Totta kai jokainen postaus on jollain tavalla tärkeä ja merkityksellinen mutta elokuussa ykköseksi nousi ylpeyden aiheeni! Juttu minkä julkitulo oli itselleni todella tärkeä ja sellainen mitä olen kuitenkin nöyränä vähin äänin hehkuttanut.

elokuun parhaat.

  1. Voi Iltalehti minkä teit.

Jestas. Kyllä siinä nyt niin kävi, että yhtenä lauantaiaamuna meikäläisen naama komeili Iltalehden verkkosivulla, aamukahvin äärellä. Siinä se oli. Juttu musta, meidän perheestämme. En voinut uskoa tätä todeksi, kun Iltalehti otti yhteyttä. Jutun julkitulo oli itselleni tietynlainen kunnianosoitus itselleni. Minulta minulle. Kaiken jälkeen sain näyttää lauantaiaamuna jokaiselle Iltalehteä lukevalle mutta erityisesti itselleni.

  1. Lapsellinen lapsi.

Postauksessa kirjoitin lastenvaatetuksesta ja se herätti todella vilkasta keskustelua myös Instagramin puolella, ja hyvä niin! Tykkään vuorovaikutuksellisesta somettamisesta ja tämä juttu todellakin nostatti ajatuksia, niin puolesta kuin vastaan. Hienoa!

  1. Viikkokatsaus – viikon ruokalista.

Tässä kerroin teille siitä, miten suunnittelen sunnuntaisin seuraavan viikon ruokalistan ja huomasin hyvän havainnon. Ei riitä, että suunnittelee, vaan tärkeä on myös pysyä suunnitelmassa, raivata sille tilaa ajatuksiin. Toinen viikko osoitti sen.

  1. Yksinhuoltajan tuet.

Mahtavaa, että tämä nousi top vitosen listalle sillä raha keskustelusta, pitäisi tehdä avoimempaa. Etenkin sosiaalisista etuuksista sillä monesti ihminen leimataan, jos hän elää ”tukien varassa”. Tästä tulikin mieleen, että tekisi mieli jonain päivänä läväyttää tiskiin kokonaisuudessaan kuukausittaiset sosiaaliset etuuden euromääräisesti. Mutta sitä ennen todellakin toivon, että tästä postauksesta on apua yksinhuoltajan tukia miettiessä.

  1. Tätä et tiennyt minusta vai tiesitkö sittenkin?

Hassun hauska postaus, jossa oli tarkoituksena kertoa teille itsestäni sellaisia asioita mitä ette vielä joko blogin tai Instagramin kautta tienneet. Postauksessa on niin diipimpää paljastusta kuin pintaraapaistuja juttuja. Mitä kaikkea kaksitoista faktaa pitää sisällään? Ainakin sen, että kuinka monessa kodissa olen ikäni aikana asunut.

Sellainen elokuu! Mitäpä kaikkea syyskuun postaukset tuovat tullessaan? En tiedä vielä ja se jää nähtäväksi. Hitsi, miten aika menee nopeasti ja mitä kaikkea tämäkin kuukausi piti sisällään. Hassua. Kaikenlaista sitä kuukaudessa voi tapahtua ja vaikka millaisia ajatuksia päätyi mielen kautta tekstiksi. Pysähtyessä pikakelaamaan elokuun parhaimmistoa, voin sanoa olevani tyytyväinen elokuuhun.

-Ida

 

Lue myös:

Mitä romantiikka on?

Seuraa meitä:

Instagramissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.