Hae
Elämänmakuista matkaa
Kaupallinen yhteistyö

Fiksuruoka – koko perheen yhteinen verkkokauppa.

Kaupallinen yhteistyö: Fiksuruoka.fi

Perheen ainoana aikuisena ja kolmen lapsen taloudessa, ruokakustannukset voivat nousta taivaisiin. Joskus olen katsonut, että jos en mieti mitä ostan ja mistä ostan, niin ruokakustannukset voivat olla moninkertaiset. Eikä se vielä riitä vaan samalla nousee hävikkikustannukset koska jos ostan mitä tahansa, miettimättä onko tuotteella tarvetta, saatan huomata, että päiväys menee ohitse ja ruoka ajautuu roskiin. Ihan järjetöntä! Jotta pystyn perheen ainoana aikuisena panostamaan moneen eri osa-alueeseen, niin ruuan suhteen tarjoustuotteet ovat kannattavia, etenkin niissä tapauksissa, jossa samaa tuotetta saa X määrän könttäsummalla. Tätä ajatusta ja tavoitetta tukee hyvin fiksuruoka.fi, joka on 100% suomalainen verkkokauppa, jonka varasto sijaitsee Turussa.

Tilaamalla tuotteita fiksuruoka.fi:stä, sain tuntuvia alennuksia tuotteille ja tuin kotosuomen yritystä. Isojen alennuksien lisäksi vähensin ruuan hävikkikustannuksia huimasti! Tilauksella, jonka minä tein, vähensi ruuan hävikkikustannuksia jopa 24,7kiloa!! Se mikä minut yllätti positiivisesti, oli se, että verkkokaupassa on järjettömän edullisia tuotteita, jotka on ostettu pääosin suomalaisilta toimijoilta. Verkkokaupassa on sentintuotteet , jotka todellakin nappasin ostoskoriin heti kun ne näin! Ajatelkaa, sain esimerkiksi tortillasipsejä sentillä! Ihan totta, olin aivan hämmästynyt, että ympäristöteolla säästän myös rahaa.

 

Pojan ehdoton suosikki tuote!

Kissalle löytyi myös tarpeellinen hankinta.

monipuoliset tuoteryhmät.

Selatessani Fiksuruoka.fi verkkosivua, aloin tutkimaan tuoteryhmiä sillä silmällä, että mikä palvelisi meidän perhettämme parhainten. Yksi hyvä ja meidän perheellemme, jopa ruokakauppa laskua nostattava kohde on kuivatuotteet. Kuivatuotteissa on nimittäin paljon sellaisia tuotteita mitä meidän perheemme hyödyntää arjessa. Olen oppinut monessa ruuanlaitto tilanteessa sen, että katsoessani kuiva-aine kaappiin, pääsen hyödyntämään sen tarjontaan, vaikka minkä ruuan teon parissa. Niin arki ruuan, kuten viikonloppu herkkujen sekä leivonnan, että pikavalmistuksen osalta. Esimerkiksi pikapasta pussi toimii meidän perheellemme todella hyvänä mutta myös herkullisena ruokavaihtoehtona silloin kun arjessa kiire yllättää tai jääkaapissa ei ole mistä loihtia. Pikapasta ruokapussi on ruokana sellainen, jonka koululaiset pystyvät itse pyöräyttämään käden käänteessä. Tuotteen selkeät ohjeet ja nopea valmistus tukee koululaisten ruuan valmistusta.

Toinen must have tuote meidän perheessämme on kaurapuuro! Se on tuotteena sellainen, jota syömme jokaisena arjen aamuina mutta myös sellainen, josta koululaiset saattavat välillä tehdä keksejä. Huomatessani, että muumimamman kaurapuuro oli todella hyvässä tarjouksessa, niin tartuin tilaukseen ja pistin neljä kaurahiutalepakettia ostoskoriin, hintaan 4 euroa. Ihan uskomatonta! Samalla kun tutkin omia ruoka-aine suosikkeja, niin osallistutin lapset ruuan tilaukseen ja sieltä löytyi heti ehdoton ykkönen mitä toinen koululaisista halusi kuiva-aine kaappiimme. Nimittäin ketsuppi! Se on tuotteena sellainen mikä tuntuu olevan aina loppu mutta myös yksi niistä lukuisista tuotteita mitä en koskaan hoksaa ostaa kaappiin täytteeksi.

Mikä tuote loppuu mutta mitä ei koskaan ole kaapissa lisää?

Lähdin myös sillä ajatuksella kartoittamaan tilaustani, jotka tavallisesti pääsevät loppumaan mutta jota ei ikinä ole kaapissa vanhan tilalle. Yksi näistä on päivittäistavarana oleva hammastahna! Tiedättekö sen tunteen, kun olette juuri pesemässä hampaita ja ottaessanne tuubin käteenne, sieltä ei tule mitään, vaikka kuinka puristaisitte? Minä tiedän! Niinpä nakkasin ostoskoriin hammastahnoja, niin nyt on kummassakin vessassa uudet tuubit odottamassa.

Samaan kastiin kuuluu ponnarit. Niitä kuluu ja paljon, en käsitä mihin saamme tyttären kanssa hävitettyä ponnarit, mutta ne katoavat aina mystisesti. Tuntuu, että saisin jatkuvasti olla ostamassa uusia ponnari paketteja, kun edelliset kolmekymmentä hävisi tyyliin viikossa! Joten pakko oli laittaa Iberon ponnarit ostoskoriin sillä en voinut vastustaa tämän tarpeellisen tuotteen alhaista 0,50e hintaa. Halpa hinta katoavalle mysteerille! ? Ihan sama olenko laittanut aamulla letin kouluun, niin iltaan mennessä ponnari on kadonnut. Tästä syystä ponnareita ei koskaan voi olla liikaa.

Tilaamastani pussipastasta tehty ruoka.

Koko tilaukseni, joka saapui kätevästi Matkahuollon kotiinkuljetuksella – veloituksetta, tilaukseni ylittäessä ilmaiseen toimitukseen vaadittavan summan eli yli 35€.

välipala, kaverille myös!

Siinä missä kuiva-aineet nostattavat ruokakauppalaskuani kuukausittain, niin yhtä hyvin välipalojen ostaminen tuo ruokatuotteille lisähintaa. Pidän välipalaa tärkeänä osana lasten päivittäistä ruokailua, sillä on päiviä, että heidän tullessa kotiin, edellisestä ruokailu hetkestä on kulunut jopa neljä tuntia! Jotta lounaan ja päivällisen väliin ei tulisi liian pitkää väliä, on välipalaa oltava aina saatavilla. Mutta ehdottomasti sellaista välipalaa, että he voivat itse sen valmistaa. Välipalassa tärkeää on myös säilyvyys siitä syystä, että koulussa saa ottaa välipalaa mukaan esimerkiksi uintipäivinä ja niinä päivinä välipalan tulisi olla jotain huoneenlämmössä säilytettävää. Nopeaa ja helppoa, riittoisaa ja runsaasti! Koska meillä on usein kavereita kylässä, niin esimerkiksi välipalakeksejä ei voi olla vain muutama vaan tykkään, että niitä on kaverille myös.

Mitä kaikkea muuta kivaa fiksuruoka.fi:stä tilasin? Kaikki mitä yllä olevasta kuvasta näet! Kuten näette, tarjonta on runsas ja koko perheelle sopiva. Auta sinäkin vähentämään ruokahävikkiä ja käy tutustumassa fiksuruoka.fi tuotteisiin. Muistakaa ne sentin tuotteet.?

-Ida

 

Seuraa meitä:

Instagramissa.

Kaupallinen yhteistyö: Fiksuruoka.fi