Hae
Elämänmakuista matkaa
Kaupallinen yhteistyö

Yksi tavoite – lähde ulos.

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training

Lähtiessäni 16.8.2021 kohti Suurin Muutos-valmennusta, lähdin soitellen sotaan. Otin kerta rytinällä kaikki tavoitteeni tehtäväksi, niin liikunnan, ruokailun, mielenhyvinvoinnin mutta myös veden juonnin osalta. Lähdin tykittämään kaikkea täysillä, satalasissa! Tykitin valmennusta kaksi viikkoa täysillä, asettaen itselleni isoja tavoitteita ja etappeja tavoitteiden suhteen. Haalin enemmän mitä valmennus kehotti tekemään ja suoritin asioita liian nopealla tahdilla. Tein orjallisesti mutta myös epäonnistuneesti itselleni asetettuja tavoitteita ja huomasin potevani huonoa omaatuntoa, jos en päässyt vauvan levottomuudesta johtuen ulos tekemään ohjattua treenivideon treeniä tai jos söin pullan keskellä viikkoa. Ruoskin itseäni ja hoksasin samanlaisia tunteita mitä olen joskus vuosia sitten huomannut kantavani mukana. Eihän treenaamisen ja syömisen, etenkään vedenjuonnin tulisi olla ahdistava kokemus.  Kunnes kahden viikon tykittämisen jälkeen yksityiselämässäni meneillä oleva asia nousi pinnalle. Tämä tarkoitti valmennuksen osalta väsymistä itseeni ja jokaiseen tavoitteeseeni. Heti kun tielle tuli mieltä kuormittava asia, asia vesitti sen listan mitä olin ottanut työn alle. Tämä oli itselleni merkki siitä, että nyt Ida, lähde valmennukseen toisilla ajatuksilla.

lähde ulos.

Hetken aikaa märehdin asiaa ja soimasin itseäni hiljaa mielessäni. Soimasin epäonnistumisesta ja palasin hetken päästä valmennuksen alkuun. Pysähdyin miettimään ensimmäistä asiaa, visioin tavoitteeni. Täysin puhtaalle paperille, repien aikaisemmat tavoitteeni ja sen pitkän listan minkä kirjoitin heti valmennuksen alussa. Kirjoitin puhtaalle, valkoiselle paperille kaksi sanaa ”Lähde ulos!”. Tämä tavoite pohjautuu siihen, että tällä hetkellä kodin seinät ovat tulleet liian tutuksi. Luonnollisesti kotiäitinä olen kotona mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että kotona tapahtuu ihan k a i k k i aina lapsenhoidosta harrastuksiin ja siitä kaupan kautta vapaa-ajan viettoon.

Joten monta kuukautta rakentaessani asioita kodin seinien sisäpuolelle, tuli tunne, että olisi korkea aika rakentaa menojani kodin seinien ulkopuolelle. Lähde ulos – ajatus pitää sisällään sen, että lähtisin liikunnan vuoksi ulos. On se sitten takapihalle ohjatun treenividen äärelle taikka aerobiselle lenkille, vain taivas on rajan. Eikä ulkona tarvitse ainoastaan kävellä vaan siellä voi tehdä muutakin liikunnallisia juttuja ja tästä innoittamana kokeilin yhtenä päivänä laittaa napit korviin, tehdäkseni läheisellä hiekkakentällä suljetussa Facebook ryhmässä olevan ohjatun treenivideon. Sain treenistä paljon enemmän irti, kun tein sen ulkona kuin silloin jos tekisin treenin kotona, sisällä. Tykkään ohjatuissa videoissa siitä, että valmentaja tekee mukana ja näin saan pidettyä oman tahtini tehokkaana ja hien pinnassa! Jo yksinkertaisella asialla kuin kenkien jalkaan pukemisella pystyn ihan eri tavalla motivoimaan itseäni liikkumaan! Sillä on oikeasti ainakin minulle iso ero teenkö treenin olohuoneen matolla vai hiekkakentällä, vaunujen vieressä.

valmennuksessa ei ole kieltolistoja.

Suoritettuani valmennusta kaksi viikkoa sata lasissa, otin askeleen taakse päin ja kirjoitettuani paperille yhden, ainoan tavoitteeni, katselin valmennusta rauhallisemmin mielin. Otin aikaa valmentajien viikkohaasteille ja nyt jo toista viikkoa putkeen olen muistanut juoda vesilasillisen aamuisin, ennen kahvinjuontia, samalla kun odottelen kahvin valumista. Veden juonnin lisäksi olen keskittynyt herkkujen karsimiseen arjesta mutta potematta kuitenkaan huonoa mieltä kun kahville tullut ystävä tarjosi pullasiivun. Söin sen ja itseasiassa toisenkin siivun koska valmennuksessa ei tunneta kieltolistoja. Kantapään kautta oppineena, itse itselleni kiellot tekevänä tuli todettua, ettei siitä tule kuin vääristynyttä kuvaa siitä, miten tulisi syödä.

Valmennuksessa tuetaan kotiruuan syöntiä ja tätä tukemaan olen saanut, monen valmennukseen osallistuvan kanssa, viikoittaisen vaihtuvan reseptivihon, josta lasten kanssa kukin valitaan ruokakauppatilaukseen jokaisen yksi suosikki resepteistä. Ruoka mikä tulee lautaselle, maistuu lapsellekin ihan toisenlaisella maulla, kun sen on itse saanut valita.

Takapakki oli hyvästä.

Koen, että alun takapakki oli hyvästä, sillä sen avulla tuli huomattua ja testattua valmennuksen tärkeät kulmakivet.

  • Valmennuksessa opetellaan terveellisiä elämäntapoja, joista pystyy pitämään lopun elämän kiinni.
  • Valmennus ei tunneta kieltolistoja.
  • Valmennuksessa tähdätään maltillisuuteen.

Se, että tykitin kaksi viikkoa täysillä, avasi silmäni 8- viikon mittaisen valmennuksen tarkoitukselle. Elämänmittaisia tuloksia ei saavuteta pikajuoksulla vaan rauhallisella hölkällä. Nyt kannustan jokaista Teistä lähtemään vuoden viimeiseen Suurin Muutos valmennukseen mukaan, joka starttaa 18.10.2021! Omakohtaisella kokemuksella sanon, että tämän valmennuksen avulla saat itsellesi pysyviä muutoksia aikaan mutta mikä tärkeintä, muutoksia joiden aikaan saantiin saat valmentajien täyden tuen.
Valmennuksen voit ostaa klikkaamalla itsesi tänne ja kun olet saanut valmennuksen ostoskoriin, laita sinne koodi

idamuutos

niin saat valmennuksen hintaan 59€ (ovh.79). Hinta on voimassa 17.10.2021 saakka.

 

-Ida

 

Lue valmennuksesta lisää täältä:

Kokonaisvaltainen maanantai.

Viikon ruokalista.

Suurin muutos.

 

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training