Hae
Elämänmakuista matkaa

7 viimeisintä kuvaa puhelimen arkistosta.

Ihana Riia haastoi minut katsomaan seitsemän viimeisintä kuvaa puhelimen arkistosta ja jakamaan ne. Tämä oli tosi kiva haaste sillä nämä kuvat ovat niitä kuvia, jotka eivät olisi päätyneet esimerkiksi Instagramin feediin tai blogitekstin joukkoon. Arkisia kuvia, jotka olen ottanut hetkessä. Kuvia ei ole muokattu eikä kuvakulmia aseteltu imartelevaksi. Nämä ovat kuvia ihan vaan sellaisenaan ja siitä hetkestä mitä sillä hetkellä ole menossa. Näiden kuvien jälkeen on tullut kuvagalleriaan vielä muutama muu kuva mutta otin nämä seitsemän viimeisintä kuvaa mitä oli sunnuntai aamuna galleriassa. Otan kuvia todella paljon ja kun katsoo albumeitani, niin yhdessä albumissa on peräti yli 2700 kuvaa! Hurjaa miten paljon muistoja on kertynyt heinäkuun alusta tähän hetkeen. No mutta nyt niihin seitsemään viimeisimpään kuvaan.

7 viimeisintä kuvaa puhelimen arkistosta.

1. Lähetin ystävälleni Maxista kuvan kun olin öljynnyt hänen pään ja saanut karstan liikkeelle kookosöljy avulla. Ihana kun on ihmisiä, joille jakaa arkeamme ja asioita. On paljon sellaista mitä jaan tänne ja Instagramiin mutta sitten on paljon myös asioita mitä jaan vain läheisille. Yksi niistä oli tämä kuva<3

2. Tässä kuvassa olin juuri laittanut syksyn ensimmäisen aidot kynttilät palamaan ja mietin, että kissa varmaan sytyttää kohta kodin palamaan sillä hän hyppäsi kohti tuikkuja. Nostin hänet alas pöydältä ja hetken päästä hän hyppäsi tähän taas, niin lähelle kun vaan voi mennä. Musta tuntuu, että jatkossa laitan led-kynttilät palamaan. Tykkään tuoksukynttilöistä mutta ehkä haluaisin kuitenkin pitää kotini turvassa.

3. Tässä kuvassa on tultu Maxin kanssa suihkusta ja halusin ottaa meistä kuvan koska oli jotenkin sellainen hyvä ja rauhallinen fiilis. Max rakastaa suihkussa käymistä ja innostuu jo siinä vaiheessa huitomaan käsillään, kun hana menee päälle. Suihkussa käyminen vaatii välillä soveltamista, sillä ainoana aikuisena, vauvan kanssa ollessa pitää hieman miettiä, että missä välissä sitä käy suihkussa. Helpoin ratkaisu on käydä vauva sylissä. Meillä ei ole kylpyammetta ja kylvetän Maxin joko lavuaarissa tai suihkutan sylissäni.

4.

Tämä kuva on otettu suihkun jälkeen myöskin ja tämän kuvan lähetin Maxin kummitädille. Tällä kuvalla toivotettiin kummitädille hyvät yöt. Pyrin usein muistamaan läheisiä erilaisilla viesteillä ja kuvilla, ja jakaa heille asioita<3

5. Tässä ikuistin päivän ateriani. Nachopeltiä ja limua! Ei muuta kuin ääntä kohdin samalla kun katsoin jakson the Resident-sarjaa, joka on tällä hetkellä  Se sarja mitä jaksan katsoa jakso tolkulla. Silloin kun tulee harvinainen tilaisuus, että kerkeäisi katsomaan yhden jakson kokonaan!

6. Tämän otin maxista kun olimme kaupassa. Tallensin puhelimeen tämän hetken, kun Max viihtyi kaupassa kiukuttelematta ja tämä on ihan sen ansiosta, kun äitini oli kaupassa mukana. Päätinkin, että en enää ikinä lähde vauvan kanssa yksin kauppaan vaan otan aina jonkun mukaan! Max ei nimittäin viihdy kaupassa muualla kuin sylissä eikä puhettakaan, että hän nukkuisi kaupassa.

7. Minä äitini kävelemässä kaupalle, launtaina. Äiti toi Maxille soseita lauantaina, aamupäivästä ja olin extempore laittanut minut, ja Maxin valmiiksi. Yllätimme mummin sillä, että lähdimme kävelemään hänen kanssaan 6km lenkin kauppakeskukseen. Oli ihana päivä käydä kaupoilla yhdessä ja olla kaupassa, tyytyväisen vauvan kanssa ja äidin seurassa.

 

Sellaisia arkisia kuvia löytyi minun puhelimesta! Aika hauska pysähtyä katsomaan ihan perus arkisia kuvia. Millaisia kuvia sinun puhelimesta löytyy?

Ida

 

Lue myös:

Viikkokatsaus – viikko 44

Seuraa meitä:

Instagramissa.