Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 46.

Jos tämä viikko 46 pitäisi kiteyttää yhteen lauseeseen, olisi se, sairastuvalta terve! Tällä viikolla kaikki muut paitsi Max ovat sairastelleet – toiset pienemmin ja toiset isommin ja nyt viimeisimpänä minä. Kiva viettää koululaisvapaa viikonloppu, kun kurkussa on kaktus ja nenä on niin tukossa, ettei nukkumisesta tule mitään. No mutta parempi sairastaa nyt kuin parin viikon päästä, jolloin toivon mukaan olisin terve, kun lähden ystäväni kanssa ulos. Tällä hetket aivot ei todellakaan toimi sillä olen aivan tööt, joten teen tämän viikon koosteesta hieman lyhyemmän.

Tällä viikolla on ollut muutakin kuin sairastelua. Viikon aikana olemme katsoneet joka iltapäivä meidän perheemme yhteistä suosikki ohjelmaa, Mysteeri laulajat – ollaan kaikki aivan innoissamme tästä. On kiva pysähtyä päivittäin yhteisen jutun äärelle, Maxin mentyä nukkumaan siinä kello 17 maissa. Kuluneen viikon aikana energiataso ei ole riittänyt muuhun kuin yhdessä kasassa sohvalla olemiseen. Kaikki muu tekeminen on eskaloitunut käden väännöksi sillä, milloin ketäkin on ottanut päähän oma olotila.

Viikko 46 – postaukset.

Maanantai.

Maanantaina julkaisin blogi tekstin otsikolla `Vinkkejä imetykseen`. Tässä tekstissä kerroin kahdeksan hyväksi havaittua vinkkiä mitkä olen todennut olevan toimivia meidän imetyksemme taipaleella.

Keskiviikko.

Tänä päivänä julkaisin teidän äänestämän postauksen, joka oli otsikolla `Kun raha ahdistaa ja joulu tulee, niin v%tuttaa`. Yllätyin positiivisesti siitä vastaanotosta mitä postaus sai reaktioineen sekä viesteineen. Tämä nousi kolmessa vuorokaudessa neljänneksi luetuimmaksi postaukseksi kaikista postauksistani. Kiitos siitä<3

Perjantai.

Max täytti perjantaina 7kk ja tämän kunniaksi julkaisin postauksen `7kk ikäinen vauva – Max`.

Miltä näyttää ensi viikko?

Toivon mukaan sairastelu vapaalta viikolta sillä onhan tämä ihan pepusta olla puolikuntoinen, kun ei ihan perus rustailu meinaa edes onnistua. Puhumattakaan siitä, ettei ole jaksamista tehdä mitään ylimääräistä. Lauantaina kävin kävelemässä 1km, Maxin ollessa manducassa ja olin aivan poikki sen kävelyn jälkeen! Jestas miten otti voinnin päälle ja kun pääsimme kotiin, olisin voinut lyssähtää sohvalle.

Mutta jos sairastelua ei lasketa, niin kaiken kaikkiaan tämä on ollut muuten semi kiva viikko. Suhteellisen rauhallinen, hyvä uninen ja kaikin puolin toimiva viikko ilman sen suurempia kommelluksia. Tänään meinaan ottaa iisisti ja katella sarjoja aina sillä välin, kun Max nukkuu. Koululaiset ovat isällään, joten saan vielä tämän päivän lepää ihan huolella.

Ei muuta kuin kohti uutta viikko ja toivon mukaan sairastelu vapaata sellaista.

Mitä sun viikkoon on kuulunut?

Ida

 

Meidän matkaa näkee:

Instagramissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.