Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 48 – vartin tiivistys.

Tänään pukkaa pääkipua ja pahaa oloa, joten on aika jälleen ottaa vartin taktiikka ja pistää kellosta ajastin vartiksi. Vartti aikaa tiivistää tämä viikko. Viikko 48, joka alkoi alamäki syöksyllä, vain jatkaakseen syöksemistä kohti syvää kuilua. Kirjoitin alkuviikon tapahtumista käänteineen tänne! Viikko 48 ei kuitenkaan ollut loppua kohden yhtä alamäkeä, vaikka tänään tuntuukin olevan hieman heikko happi. Lähdin eilen ystäväni, Maxin kummitädin kanssa viihteelle ja täytyneen sanoa yksi asia.

Alkoholi ei ole enää hyvä ystäväni vaan päinvastoin, vihollinen. Lukumäärällisesti en eilen ihan hirmuista määrää juonut mutta ilmeisesti harjoituksen puutetta on ilmassa. Tänään olen ollut vuosisadan pahimmassa kunnossa ja aamulla sängynpohjalla mietin, että ei kiitos enää ikinä. Miten tulikaan äitiä ikävä, kun puhuin norjaa koko yön ja aamulla puoli yhdeksän aikaa mietin, että millä hitolla selviän kotiin.

Suunnaton onneni on ystäväni ja ihmiset elämässäni. Sain autokyydin kotiin mutta sain eilen myös autokyydin menoilleni. Miten ihana onkaan, että elämässä on ihmisiä ympärillä ketkä siinä hetkessä, kun podet vuosisadan oloa, tulee hakemaan ja tuo kotiin.

viikko 48 – koosteet.

Maanantaina – Mitä toivon joululta?

Keskiviikkona – Tulevaisuuden haaveet.

Torstaina – Viikkoni tähän asti.

Perjantaina – Blogin luetuimmat postaukset.

Max yön hoidossa.

Eilen tosissaan Max oli ystäväni kanssa yön, ja hänellä oli mennyt suhteellisen hyvin. Mitä nyt illalla oli 45min pistänyt vastaan maitopullolle mutta nukahtanut loppujen lopuksi. Ensimmäisen yö herätyksen jälkeen hän oli nukahtanut heti maidon juotuaan mutta toisella herätyksellä hän pisti naureskellen. Parin tunnin hereillä olon päätteeksi nukahti. En tiedä mikä nauru hepuli hänellä oli ollut mutta ilmeisesti oli hauskaa seuraa, joten mitä turhaan sitä siinä vaiheessa nukkumaan.

Mitäpä vielä?

Vielä olisi seitsemän minuuttia kellossa aikaa ja mitä vielä sanoisin. Varmaan sen, että kokonaisuudessaan viikko oli yhtä vastoinkäymistä toisen perään mutta miten niistä huolimatta elämä voi välillä olla hauskaa. Nyt Max on ollut yöunilla jo 30 min (klo 14:15) ja minä aion nostaa tämän jälkeen jalat sohvalle, ja juoda pullollisen limua – pitäydyn jatkossa näissä juomissa.

Ida

 

Seuraa meitä:

Instagramissa.