Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 50 – vartissa ajatuksia!

Laitetaanpa viikko 50 taas vartissa purkkiin. Tänä aamuna pitäessäni pientä tonttupajaa Maxin nukkuessa kahden tunnin päiväunia, mietin, miten onnellisia lasten kanssa olemmekaan. Oma mieleni ei sitä onnellisuutta aina näe mutta tänä aamuna mieleni näki onnellisuuden. Siinä tonttupajallani laittaessani pojan toivoman Harry Potter palapelin kääreisiin, näin jo silmissäni hänen ilonsa siitä, että hän saa mitä on toivonut. Harry Potter fanina palapelin. Siinä missä tyttäreni saa heppa fanina sen aiheisen palapelin. Kummankin lahja on lahjan saajan näköinen lahja.

Tosissaan oma mieleni ei aina sitä onnellisuutta näe sillä mieleni tekee yhä töitä sen suhteen, että kokemukset ja koettelemukset tulisi käsiteltyä. Välillä saan kuitenkin sellaisia tunteita, siitä miten onnellisia me lasten kanssa olemmekaan, että jouluun on viisi yötä ja saamme fiilistellä yhdessä joulua. Miten onnellisia olemmekaan siitä, että saamme tehdä yhdessä salaisia tonttujuttuja toisillemme – kumpikin koululaisista yllättää toisen jouluna, 5 euron arvoisella lahjalla. Siitä on supistu vuoroin kummankin kanssa eikä kumpikaan tiedä, että kummallakin on salaisia juttuja meneillään.

viikko 50 – postaukset.

Maanantai – Joulu haaste!

Keskiviikko – Maksuhäiriömerkintä ja ulosotto vaikeuttaa arkea.

Torstai – Joulu muistoja lapsuudesta.

Perjantai – Muutama kiitoksen sana.

Lauantai – Hyvin nukkuva vauva.

Nyt en tämän enempää kirjoittele tästä viikosta sillä otan vielä hetken aikaa itselleni ja laitan tietokoneen kiinni ennen kuin koululaiset tulevat kotiin. Max on jo yöunilla, joten nyt on hyvä hetki olla itsekseen. Enää kolme päivää, niin koululaisilla alkaa joululoma ja vitsit, että odotan sitä! Lomaa, jolloin saadaan olla kiireettömästi yhdessä. Samalla pääsen käynnistämään ajatuksia kohti ensi vuotta mutta ei mennä siihen vielä. Ensiksi juhlitaan joulua ja vasta sitten taputellaan tämä vuosi, ja pysähdytään ensi vuoden ajatuksiin.

Rauhallista jouluviikkoa,

Ida

 

Seuraa matkaamme:

Instagramissa