Hae
Elämänmakuista matkaa

Esittelyteksti minusta – pitkästä aikaan!

Olen saanut kiitettävästi lisää seuraajia, joten ajattelin jo tossa tovi sitten, että kirjoittaisin esittelytekstin itsestäni. Näin aatonaattona on hyvä julkaista vähän kevyempää juttua. Tässä voi tulla jotain uutta tai sitten vanhan kertausta mutta hyvä se on välillä pysähtyä esittelyn äärelle, ja miettiä kuka täällä ruudun takana on!<3

kaiken takana on?

Ida – nimeni on isomummoni etunimi eli edesmenneen äitini mummon etunimi. Etunimeni valinta oli vanhemmille selvä juttu.

32v – Se on ikäni, joka vaihtuu joka vuosi heinäkuussa. Edeltävät 32v olen suorastaan vihannut syntymäpäivääni mutta josko ensi vuonna tykkäisin siitä päivästä?

Rapu – Horoskooppini, joka pitää paikkaansa sanasta sanaan. Rapu on mm. lojaali mutta ei helpolla anna anteeksi.

Merkonomi – koulutukseni, josta valmistuin 2010.

Lähihoitaja – kesken jäänyt opintoni mammalomalle jäämisen vuoksi. Ehkä jatkan opintoja jossain käänteissä.

Lempisarjani – Ensitreffit alttarilla, Selviytyjät Suomi ja The Resident.

Lempiväri – vihreä.

Harrastukseni – Jos lapsilta kysytään, harrastan mäkättämistä mutta jos minulta kysytään, harrastan tätä somea. Haluaisin harrastaa jotain liikunnallista mutta ehkä sitten joskus.

Ajokortiton – jätin kakkosvaiheen ajamatta vuonna 2010 koska sain paniikin aina ajaessa. Autolla ajaminen oli ihan kamalaa!!

Yksinhuoltaja – huhtikuussa 2021 syntyneelle vauvalle olen yksinhuoltaja koska erosimme hänen biologiansa lähteestä.

Yhteishuoltaja – sitä olen kahdelle alakoululaiselle mutta fyysisesti lapset ovat suurimmaksi osaksi mulla. Joka toisen viikonlopun ovat isällään, käytännön syistä.

Huonointa minussa – Se, että minun on vaikea joustaa omista, tutuista ja itse luomista tavoista sekä rutiineista. Pasmat menee ihan sekaisin jos joku tulee esimerkiksi purkamaan kauppakassini ja kaappiin katsoessani huomaan, että tavarat ovat aivan väärin! 😀

Kun nälkä iskee – Niin se iskee ja kovaa! Nälkäkiukkuni on pahempi kuin lasten, olen aivan kamala silloin ja äksyilen ihan joka asiasta.

Lempiruoka – kaurapuuro!

Keskittymishäiriöinen – Sitä olen! Ei minulla diagnoosia ole asiasta, mutta viitteitä asiasta on yhdessä, jos toisessakin tekemisessäni. Olen äärimmäisen huono keskittymään yhteen asiaan samaan aikaan.

Leikkaukset – Kolmen kappalein. Plastiikkakirurgianen toimenpide vuonna 2015, munasarja kystan tähystys 2019 joulukuussa, paksusuolen hätäleikkaus 2019 joulukuussa (komplikaatio munasarjan tähystyksestä) ja sektio huhtikuussa 2021.

Pituuteni – Olen 169cm pitkä. Joskus lapsena olisin halunnut, että oisin lyhyempi. Pidin itseäni liian pitkänä tytöksi.

Työhistoriani – Olen ollut töissä Makuunissa, K-citymarketissa, Lastentarvikkeessa, Stockmannilla, Alkossa, päiväkodeissa, K-supermarketissa ja Skechersillä. Ainiin ja olen ollut myös teininä pesemässä busseja sekä raksalla siivoamassa!

Parisuhde statukseni – Sinkku! Sivilisäätyä jos kysyttäisiin, ruksisin ruutuun eronnut.

Lempi artisti– Antti Tuisku.

Tatuointeja – kuusi kappaletta!

Kotiäitinä – Olen ollut toki myös kotiäitinä ja sitä olen ollut koululaisten aikana neljä vuotta, ja nyt Maxista 8kk.

Lempi vuodenaika – kesä! Ehdottomasti! Voisin aina olla lämpimässä ja täydellisessä brunassa!

Peitto vai tyyny – Jos jompi kumpi pitäisi valita, ottaisin peiton koska peittoa voi tarvittaessa mytätä myös pieneksi tyynyksi.

Ruoka mitä voisin syödä aina – Kaurapuuro! Voisin syödä kaurapuuroa höysteillä tai ilman päivästä toiseen.

Lenkkarit vai korkkarit – Lenkkarit, a-i-n-a! Lenkkarit on best!

Nyt on sun vuoro kertoa jotain itsestäsi!

Rauhallista aatonaattoa,

Ida

 

Lue myös:

Tulevaisuuden haaveet.

Tätä et tiennyt minusta.

Seuraa meitä:

Instagramissa.