Hae
Elämänmakuista matkaa

Mitä vauva sai joululahjaksi?

Heti alkuun sanon, että en ostanut vauvalle joululahjaksi kuin tuttipaketin sillä ounastelin, että vauva tulisi saamaan lahjoja ikäisekseen paljon. Kiitettävästi. 8kk vauva, kun ei vielä ymmärrä joulun päälle, joten siksi minä en lähtenyt hänelle lahjoja tuttipakettia enempää ostamaan. Tänä vuonna lahjat tulivat suurimmaksi osaksi meidän kotiimme, jonne niitä toimitti sukulaiset sekä perhetyöntekijät, että ystävät. Tästä syystä kuusen alle katsoessa tuntui siltä, että siellä on iso lahjameri, kun lahjoja tuli monelta ihmiseltä. Tämä oli luonnollisesti itselleni todella liikuttava hetki huomata, että en joutunut rakentamaan jouluntaikaa yksin vaan sain siihen isosti apua. Mutta pidemmittä puheitta, mitä vauva sai joululahjaksi?

Mitä 8kk vauva sai joululahjaksi?

Kirjoja – Hän sai kolme kirjaa joululahjaksi, joista yksi on jo kovassa käytössä. Se on sellainen kovakantinen kirja, jota olemme koululaisten kanssa lukeneet pikkuveljelle.

Muumipyyhkeen – Tosi ihana sininen muumipyyhe, joka tulee heti käyttöön!

Lelun – Tätä vauva pystyy itse pyörittelemään kädestä toiseen ja lelussa on monta eri juttua mistä saa kiinni. Tätä joskus katsoin Lastentarvike liikkeestä mutta en sitten raaskinut ostaa.

Laulavan koiran – Jokaisen pienen lapsen tietämä hölisevä koirapehmo, johon mulla on mennyt jo hermo! Tosi kiva vauvan mielestä ja koululaisetkin tykkäävät siitä mutta minä en.

Kaksi unikaveria – 8kk vauvaa sai kaksi pehmolelua (vain toinen näkyy kuvassa), joista toisen pesulapusta hän tykkää todella paljon sillä se rapisee kivasti!

Kylpytakin – Paketeissa oli myös suloinen ja pehmeä kylpytakki.

Vaatteita – Paljon vaatteita! Vaatteissa oli niin yövaatteita, housuja, body kuin paitoja. Vaatteet olivat seuraavassa koossa mikä on tosi kiva, niin on vaatteita jo odottamassa käyttöön pääsyä.

Minun silmääni 8kk vauva sai ihan tarpeeksi lahjoja!? Mitä teidän vauvat saivat joululahjaksi?

Ida

 

Lue myös:

Viikko 51 – vartissa ajatuksia joulusta.

Jouluaatto – yhdessäoloa ja soitto hätäkeskukseen.

Seuraa meitä:

Instagramissa.