Hae
Elämänmakuista matkaa

Vuosi 2022 tulee olemaan menestyksekäs.

Heräsin tänä aamuna klo 6:30, väsyneenä kuten aina aamuisin mutta siltin oli tunne, että tästä vuodesta tulee menestyksekäs vuosi. Ei mitenkään yhden asian osalta vaan kokonaisuudeltaan tästä tulee menestyksekäs vuosi. Vuosi 2022 on taatusti minun vuoteni, jolle vuosi 2021 antoi hyvän pohjan. Viime vuosi oli henkisesti elämäni raskain vuosi koskaan ja kokemuksien siivittämänä lähdin yhä enemmän ajattelemaan tulevaa eli tätä vuotta. Vuosi 2022 tulee olemaan menestyksekäs vuosi, monellakin eri osa-alueella.

Olen tänään ollut jossain uuden vuoden hurmoksessa ja sellaisessa hyvässä moodissa! Tämä ei ole mikään hetken viehätys vaan jo pitkään vuoden 2021 loppu vuotta kohden suunnittelemani asia vuodesta 2022. Odotin koko ajan yhä enemmän sitä, että saisin yhden kirjan päätökseen, jotta voisin aloittaa uuden kirjan eli vuoden 2022.

Vuosi 2022 on menestyksekäs vuosi.

Tämä vuosi tulee olemaan moneltakin osalta varmasti menestyksekäs vuosi. Jo pelkästään sen vuoksi, ettei viime vuoden jälkeen voi henkisesti tulla rankempaa vuotta. Ei vaan voi. Ihmiselle annetaan kannettavaksi se määrä mitä hän jaksaa kantaa ja marraskuussa voimavarat tulivat täyteen, joten tunnen, että tästä on suunta ylöspäin. Menestyksekäs vuosi ei tule yhdessä viikossa eikä vielä yhdessä kuukaudessa ja se ei koostu yhdestä asiasta vaan lukuisista asioista.

Taloudellisesti menestyksekäs – En suinkaan tule tienaamaan miljoonia enkä edes useita kymmeniä tuhansia mutta tästä vuodesta alkaa taloudellisesti minun uusi alkuni.

Henkisesti menestyksekäs vuosi – Henkinen puoleni on kaiken muun paitsi vauvan äärellä ollut koetuksella ja sen osalta olen käynyt aika isoissa vesissä, joten tiedän, että lähdettyäni työstämään asiaa, tulee tästä vuodesta sen osalta parempi.

Vuosi täynnä hyvää energiaa – Viime vuonna pidin kiinni yksipuolisista ihmissuhteista sekä ihmissuhteista, joista tuli huonoa energiaa ja ahdistusta, niinpä tänä vuonna palvelen itseäni ympäröimällä perheeni hyvällä energialla ja hyvää oloa tuovilla ihmissuhteilla.

Harrastuksen osalta menestyksekäs vuosi – Mikäli loppu vuoden tavoitteisiin on katsomista, niin tästä vuodesta tulee harrastusten eli blogin ja Instagramin suhteen menestyksekäs vuosi. Toivon, että teidän jo siellä olevien lisäksi tavoittaisin tänä vuonna lisää ihmisiä ja pääsisin tutustumaan uusiin tyyppeihin<3

Yhteisen ajan puolesta menestyksekäs vuosi – Toivon, että tänä vuonna saan viettää enemmän aikaa lasteni kanssa yhdessä, perheenä. Tämä tulee varmasti olemaan vuoden menestyksekkäin asia!

vuonna 2022 – minun vuoteni.

Annan myös itselleni armoa polullani, jossa suuntaan kohti menestyksekkäitä aikoja. Minun vuottani, kuten ajattelen itsekseni. Vuosi 2022 tulee olemaan minun vuoteni mutta myös vuosi, jossa näkyy ilot ja ketutukset, talous, mieli ja hyvinvointi. Noiden ympärillä nämä tämän vuoden toiveet ovat vain pintaraapaisu alkaneelle vuodelle eli seuraaville 365 päiville. Kaikkeen tähän pääsette sukeltamaan syvemmin ja elämään mukana, pitkin vuotta. Aivan kuten tähän asti. Minulla on niin vahva tunne siitä, että tämä vuosi on hyvä vuosi ja edellisvuoden vastakohta.

Pitkästä aikaa aloitan uuden vuoden hyvällä fiiliksellä ja se tunne tuntuu todella hyvältä!♥️

Onnellista ja hyvinvoivaa vuotta jokaiselle siellä ruudun toisella puolen!♥️

Ida

 

Lue myös:

vuoden 2021 kohokohdat.

Seuraa meitä:

Instagramissa.