Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 52 – 7 hetkessä otettua kuvaa.

Hieman vaihtelua viikkokatsauksia lurituksiin, kun ajattelin tehdä postauksen, jossa näkyy seitsemän hetkessä otettua kuvaa. Arkisia, tavallisia kuvia, ilman sen suurempia sommitteluita tai asetuksia.

Viikko 52 – miltä näyttävät hetkessä otetut kuvat?

1. Tämän kuvan otin maanantaina, kun teimme joulun jälkeen tortilloita. Ostettiin tuollaisia kuppeja, jonne tortillan täytteet voi laittaa – koululainen bongasi näitä kaupan hyllyltä. Ihan hauskoja! Oli kyllä kiva syödä joulun jälkeen jotain muuta ruokaa. Vaikka sitä syö jouluruokaa vain pari päivää, niin siinä on jo ihan tarpeeksi sillä, mekin söimme viisi kattausta jouluisia ruokia.

2. Koululainen otti meistä kahdesta kuvan – harvoin kukaan ottaa musta ja vauvasta kuvia. Tässä hetkessä koululainen laski juuri pikkuveljensä kanssa mäestä alas ja lasku oli varmaan niin hurja (oikeasti tosi lyhyt!), että alkoi pienintä hieman jännittämään.

3. Tässä kuvassa olemme lähteneet aikaisin aamusta liikkeelle, kauppaan. Yleensä kävelemme about 3 km päässä sijaitsevaan kauppaan mutta tänä torstaisena aamuna en jaksanut lähteä kävellen kauppaan. Sen sijaan kävelimme kotiin – kiva työntää lumessa vaunuja, joissa on painavia ruokaostoksia!

4. Hieman tärähtänyt kuva tämäkin mutta tärkeintä on muisto. Tämä kuva muistuttaa siitä kuinka vietin uuden vuoden tytön kanssa, pojan ollessa isällään ja pienimmän nukkuessa. Istuimme lattialla herkkujen kanssa ja pelasimme lautapeliä, samalla kun katsoimme raketteja. Ihana ilta!

5. Vuoden ensimmäinen aamu alkoi lattialla, samanlailla mihin edellinen vuosi päättyi. Pienimmän nukkuessa, katsoimme tytön kanssa elokuvaa ja söimme yhdessä aamupalaa – nämä ovat niitä pieniä luksushetkiä.

6. Hänestä sylissä on kiva pelleillä! Joko esittää, että juo maitoa paidan läpi tai sitten kun saisi maitoa, tekee kaikkea muuta kuin joisi sitä!? Tässä yksi niistä lukuisista hetkistä, jossa maito ei kelvannut paidan ollessa ylhäällä mutta olisi kelvannut paidan laskettuani.

7. Lauantai-ilta, koululaiset isällään ja vauva nukkuu, joten on hyvä hetki käydä suihkussa ja syväpuhdistaa kasvot. Näistä hetkistä tykkään kun saa tehdä pieniä juttuja yksin ja rauhassa.

Viikko 52 – postaukset.

Mistä kaikesta kirjoitin tällä viikolla?

Maanantai – Mitä vauva sai joululahjaksi?

Keskiviikko – Kaiken takana on masentunut.

Torstai – Yhden vanhemman perheen joululoma.

Perjantai – Vuoden 2021 postauksien kohokohdat.

Lauantai – Vuosi 2022 tulee olemaan menestyksekäs.

Näiden ajatuksiin on hyvä päättää viikko 52 ja laittaa tietokonetta kiinni. Vauva nimittäin nukkuu jo ja kello on vasta 18:27, joten vielä on hyvää aikaa ottaa hetki itselleni – The Resident jakson äärellä. Ihanaa vuoden ensimmäistä sunnuntai-iltaa!❤️

Ida

 

Seuraa matkaamme:

Instagramissa.