Hae
Elämänmakuista matkaa

Ei kiitos etäkoulua.

Minun piti tänään kirjoittaa pidemmin ihanasta torstaista, ja siitä kuinka huonosti nukutun yön jälkeen saimme ystäväni lapsineen kylään. Sen sijaan sanon nopeasti sen, että olen aika onnellinen, kun elämässäni on ystäviä kenen kanssa viettää aikaa. Olen tuntenut tänään kylässä olleen ystäväni noin (menee varmaan vuosi väärin mutta yritetään!) viisitoista vuotta. Ajatelkaa mikä rikkaus on tuntea joku ihminen niin pitkältä ajalta. On myös rikkaus, että elämässä on joku, kuka on halunnut olla näin pitkään minun elämässäni.

Nostan kiitollisuuden lisäksi esille sen, että kuulin vasta tänään, että kolmen viikon etäkoulua mietitään. Kolmen viikon! Härreguud!

tämä on henkilökohtainen mielipiteeni riippumatta

taudista itsessään.

taudin luvuista.

taudin tuomista muista rajoituksista.

mistään fakta tiedosta.

Minun henkilökohtainen mielipiteeni etäkoulusta ei riipu mistään em. asiasta. Se pohjautuu puhtaasti siihen, että miltä minusta tuntuisi, jos kaksi koululaista jäisivät kolmeksi viikoksi etäkouluun. Sehän olisi puhtaasti aivan yhtä helvettiä.

ei kiitos etäkoulua.

Jos nyt tulisi päätös, että kolmen viikon etäkoulu astuisi voimaan, saisin varmaan heittää hyvästit viimeiselle mielenterveyden rippeille. Ihan tosissaan en jaksaisi kolmen viikon etäkoulusta päivääkään. Jestas, että olen tänään miettinyt sitä, kuinka selviäisin siitä, että koululaiset olisivat kolme viikkoa etäkoulussa. En todellakaan tiedä, että kuka meistä olisi ensimmäisenä ulkovarastossa asumassa. Minä varmaan. Voi myös olla, että veisin exältä mitään kysymättä koululaiset kissan kanssa hänen ovensa taakse. Yllätys! No yhtä iso yllätys se olisi kuin minulle tänään se, että etäkoulua harkitaan.

Takana on jo kahden viikon loma ympärikautisessa työpaikassa, joten ei kiitos tämän perään kolmen viikon etäkoulua. Siitä voisi tulla aika mielenkiintoinen jakso meidän tammikuuhumme. Koululaiset tosin ottaisivat mielellään etäkoulun vastaan, minä en. En todellakaan haluaisi etäkouluilla lasten kanssa.

Siitä olisi riemu kaukana. Minulla oli vuoden vaihduttua sellainen intuitio, että tästä tulee hyvä vuosi. No ei vaikuta kovin mieltä hyväilevältä aloitukselta, mikäli vietämme seuraavat kolme viikkoa 24/7 yhdessä.

Etäkoulu, pysy kiitos poissa. Jooko? Haluaisin pitää viimeiset rippeet jaksamistani tallessa.

Ida

 

Lue myös:

Kesälomalla ympärivuorokautisessa työpaikassa.

Yhden vanhemman perheen loma.

Seuraa meitä:

Instagramissa.