Hae
Elämänmakuista matkaa

Facebook-sivut ja lauantain kuulumiset!

Sellainen ilmoitusluontoinen asia, että blogilla on facebook-sivut. Olen julkaissut aina omalla, henkilökohtaisella tililläni blogipostauksia. Jossain vaiheessa tuli kuitenkin tunne, että tahtoisin rajata henkilökohtaisen tilini erikseen. Niinpä monen jahkailun jälkeen sain itseäni niskasta kiinni tehdäkseni blogille Facebook sivut. Sivujen kuvake löytyy skrollaamalla blogin sivua alaspäin ja kuvaketta painamalla pääsette suoraan Facebook-sivulle.

Tuolta sivulta löydätte myös Instagramin kuvakkeen ja blogit.fi sivuston kuvakkeen. Sanomattakin on selvää, että mitä useampi kanava, niin sitä useampaa ihmistä tavoitan. Mutta ei siinä kaikki! Tämä tarkoittaa myös sitä, että pääsen erikanavien kautta palvelemaan useampaa eri ihmistä. Facebookissa on myös se hyvä, että sieltä pitäisi tulla aina ilmoitus, kun jaan uutta matskua sivulle! ❤️

Mitä muuta kuuluu lauantaihini?

Tänään olen viettänyt päivää vauvan kanssa kaksin sillä koululaiset ovat isällään. Olemme olleet ihan vaan kotosalla koska tällä viikolla on jokaisena päivänä ollut jotain menoa jonnekin. Tämä päivä on kotipäivän lisäksi ollut unelias päivä. Tämä tarkoittaa sitä, että kohta 9kk ikäinen vauva on nukkunut vuorokaudessa yhteensä jopa yli 18h! Jestas miten unelias hän on ollut.

Vauva nukahti eilen kello 15:30 ja heräsi tänäaamuna n. kello 06:00. Siitä sitten meni kaksi tuntia, niin hän kävi päiväunille, joita nukkui 2,5h. Olin aivan äimänä, että vauvalle maistui noin runsaat unet yöunien jälkeen. No hän jaksoi olla taas noin kaksi tuntia hereillä, kunnes kävi uudestaan noin 2h päiväunille. Minäkin nukuin silloin samaan aikaan, tunnin päiväunet.

Vauva heräsi toisilta päiväuniltaan noin 14:00 maissa ja sen jälkeen olemme syöneet välipalan, hän on pyörinyt lattialla akselinsa ympäri sekä pakittanut milloin, minnekin. Pakittaminen on hänen uusi taitonsa, jota harjoitellaan todella paljon. Näiden lisäksi olemme leikkineen, laulelleet sekä etsineet kissaa. Vauva osaa etsiä kissan, kun kysyy, missä kissa? Ihana ilo tulee aina kasvoille, kun hän näkee kissan!

Tänään hän on malttanut juoda hereillä ollessaan maitoa ja ollaan sylitelty paljon sekä katseltu peilikuviamme. Suunnilleen 15:20 maissa annoin päivällisen, liha-bataattisosetta ja hedelmäsosetta. Sen jälkeen siivomme päivän aikana levitetyt lelut ja keittiön. Sitten olikin aika mennä iltatoimille, joiden aikana vielä lauleltiin ja luettiin kirjaa. Kello oli noin 16:30 kun apina oli aivan sippi ja joi maidon, ja kävi melko pian unten maille.

Siinäpä se meidän lauantaimme on! Tästä alkoi se minun illanviettoni, joka pitää sisällään lakritsijäätelöä ja sarjoja, sekä yhden blogipostauksen kirjoittamisen, että puhelun ystävän kanssa. Ihanan rento lauantai!

Mitä sinne kuuluu?

Ida

 

Lue myös:

Someton viikonloppu.

2022 tulee olemaan menestyksekäs.

Seuraa meitä:

Instagramissa.

Facebookissa.