Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 2 – 7 hetkessä otettua kuvaa.

Sen kummemmin tarinoimatta, tässä olisi meidän viikkomme seitsemässä kuvassa. Kuvissa, jotka on nopeasti otettu, jotta hetken saa taltioitua muistoksi.

viikko 2 – miltä näyttää kuvat?

1. Okei, huijaan heti alkuun sen verran, että tämä kuva on otettu viikko sitten sunnuntaina mutta eihän tämä nyt päivän päälle ole. Viikko sitten sunnuntaina meidän mukanamme kulki Svenin pää. Koitimme koko matkan etsiä Svenin vartaloa mutta ei löydetty.

2. Viikon 2 aloitin juomalla aamukahvin klo 6:19. On arki tai pyhä, niin herään samoihin aikoihin. Joskus olisi kiva nukkua pidempää tai juoda aamukahvi sängyssä mutta omalle, sisäiselle kellolle ei voi mitään. Herään samaan aikaan ilman herätyskelloa. Joko herään itse, vauva tai kissa herättää mutta vaikka kaikki muut nukkuisi, niin jos herään ensimmäisen kerran 5-6 maissa, en saa enää unen päästä kiinni.

3. Hän on niin ihana mutta harvoin saan yhteiskuvaa taltioitua niin, että siitä saisi mitään selvää. Vauva liikkuu nykyää todella paljon, joten kuvien ottaminen on hieman haastavaa. Tai no kyllähän kuvia pystyy ottamaan mutta, jotta kuvasta näkisi jotain, tuo liikkuvan vauvan kuvaaminen pientä haastetta päivään.?

4. Mitä enemmän vauva kasvaa,

sitä enemmän koululaiset touhuavat hänen kanssaan. Nyt jo heillä on omat juttunsa ja vauva tunnistaa aamuisin äänestä jo, että joku heräsi ja alkaa hihkumaan onneissaan vaikkei ketään vielä näy. Hän myös odottaa aamuisin, että joku istuisi sohvalla häntä vastassa mutta usein hän herää ennen koululaisia. Sama homma silloin kun ulko-ovi käy, niin vavuva kääntyy katsomaan oven suuntaan ja hihkuu onneissaa, heiluttaa käsiään ja jalkojaan! Miten ihana onkaan seurata lasten keksinäistä suhdetta<35. Vauva on tällä viikolla oppinut pakittamaan ja se on hänestä hurjan siistiä, aina niin kauan kunnes hän hoksaa, että kaikki lelut jäävät hänestä kauas. Mutta se hänestä on pakittaessa kivaa, kun isoveli tulee hänen perässään. Ihan parasta kun vauvalla on kaksi rakastavaa koululaista sisaruksena<3

6. Tässä kuvassa näkee tämän, että miten onnistunutta tämä liikkuvan vauvan kuvaaminen on! Yritin tällä viikolla ottaa hänestä siistejä, 9kk kuvia mutta hommahan meni ihan kikatteluksi ja pelleilyksi. Se ei kuitenkaan haittaa sillä tämän pienen naperon kanssa elämä on vaan tosi hauskaa ja ihanaa!7. Vietin viikonlopun kaksin vauvan kanssa koska koulaiset olivat isällään. Meillä oli vauvan kanssa tosi rento viikonloppu, joka huipentui siihen, että kävimme tänään porukoillani syömässä ja saimme kotiin uuden sohvapöydän. Tänä viikonloppuna vauva nukkui pitkiä päiväunia ja minäkin sain nukutuksi päiväunia. Ihana viikonloppu, kaikenkaikkiaan!

Viikon 2 postaukset.

Maanantai – Lapset tulon lähteenä.

Keskiviikko – Yksinhuoltajan kahden viikon ruokakustannukset.

Torstai – 8kk ikäisen imetyksen haasteet.

Perjantai – Mun kotityöt.

Lauantai – facebook sivut ja lauantain kuulumiset.

Tätä postausta tehdessä kuuntelin samalla aivan älyttämän hyvän livetallenteen Mungoanna, joka on aivan tajutoman hyvä! Tätä kuunnellessa tajusin, että olen keskeyttänyt postaukset kymmeniä kertoja, joka tarkoittaa sitä, että olen tehny tätä jo yli tunnin. Mutta hitsi miten kiva on ollut pysähtyä mielenkiintoisten asioiden äärelle. Nyt lopettelen sillä koululaiset tulivat juuri kotiin ja alamme iltapalalle.

Arvatkaa mikä on parasta? Se kun kaikki lapset ovat samaa aikaa kotona, nukkumassa. Silloin nukun parhainten.❤️

Ida

 

Seuraa meitä:

Instagramissa.

Facebookissa.