Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 3 – päällimmäiset ajatukset.

Nyt on viikko 3 ja otin vartiksi aikaa itselleni kirjoittaakseni viikkokatsausta ja mietin, että mikä on päällimmäinen ajatukseni tästä viikosta. Kaiken kaikkiaan tämä viikko on tuntunut siltä, että paljon on tapahtunut ja paljon on ajatuksissani. Minulla oli tällä viikolla perhetyön kanssa palaveri ja siinä kysyttiin kaikenlaisia kysymyksiä, muistan yhden lukuisista lauseista mitä sanoin ja se oli,

Tuntuu, että olisin ympärivuorokautisessa päiväkodissa töissä ja jatkuvasti pitää ohjata lapsia, kulkea käsikädessä.

Sellainen tunne minulla on tällä viikolla ollut kotona. On tuntunut siltä, että istuuduttuani alas, joku on taas ollut jotain vaille. Tällä viikolla en ole kirjoittanut yhtäkään postausta kokonaan, keskeytyksettä ja rauhassa. Nämäkin tekstit olen tehnyt useassa pätkässä, monesti iltaisin, kun aulassa soi unimusiikki. Unimusiikki on muuten osoittautunut parhaaksi tavaksi rauhoittaa illat. Kokeilimme äänisatua ja muutaman kuukauden jälkeen havaitsin, että se ei palvele iltaista rauhoittumista.

viikko 3 – unimusiikin voima.

Siinä aulassa istuessani kirjoittelen postauksia, unimusiikin soidessa ja olen lukuisia iltoja pohtinut kulunutta päivää. Miten yhteen viikkoon voikaan sattua niin paljon kaikkea. Tällä viikolla on tuntunut siltä, että en saa yhtäkään ajatusta loppuun asti enkä ole viettänyt yhtäkään päivää kokonaisvaltaisen rauhallisin fiiliksin. On ollut iloisia hetkiä, onnistumisen tunteita mutta paljon käänteitä ja ahdistavia tekijöitä, jotka ovat osaltaan kuormittaneet mieltä.

Kuten huomaat, niin viikkoni on ollut hyvin runsas. Ajatuksissani on ollut myös uusia ideoita ja asioita, mitkä tahtoisin toteuttaa mutta ajatuksien jatkeeksi mietin, että kannattaako? Entä jos epäonnistun tai entä jos asia ei iskekään keneenkään?

Viikko3 – postaukset.

maanantai – vuosi ilman treffejä

keskiviikko – isä voi pitkittää isyydentunnustusta

torstai – näitä ulosottovelallinen ei halua kuulla

perjantai – 9kk vauva

lauantai – vauvan mystinen unettomuus

Rönsyilevin ajatuksin on hyvä lopettaa tämä postaus ja jatkaa sunnuntain viettoa sillä, että äitini tulee meille syömään ja pelailemaan lautapelejä. Kysyn kuitenkin sinulta, uskallatko toteuttaa omia haaveitasi vai pelkäätkö epäonnistumista?

Ida

 

Seuraa meitä:

Instagramissa

Facessa!