Hae
Elämänmakuista matkaa

Ihana vuorokausi ja hyvä mieli.

Sen vaan halusin ihan näin postauksen muodossa tulla sanomaan, että mulla on ollut ihana vuorokausi. Koululaisten ovat olleet isällään, joten mitä minä olen tehnyt vuorokauden? Olen tehnyt just sellaisia asioita mistä pidän ja minkä tekemisestä nautin. Vaikka nostin eilen esille postauksen missä mietin, että olenko hyvä äiti ja postauksen tunnelma saattoi olla hieman haikea, niin siitä huolimatta sain itselleni hyvän fiiliksen iltaa kohden. Hyvästä fiiliksestä seurasi se, että olen tähän saakka viettänyt vuorokauden, joka on ollut ihana ja jonka aikana mieli on ollut hyvä.

Eilen illalla vauva kävi nukkumaan jo noin kello 17:00 hujakoilla, joten sain illan olla ihan itsekseni. Voin ihan suoraan sanoa, että oli ihan hiton siistiä hengailla asunnossa ilman mitään tekemistä. Soittelin siinä ystäväni kanssa tunteroisen mittaisen puhelun, samalla kun tein itselleni uunipellillisen kokoisen pizzan. Oli ihana jutella ystävän kanssa yli tunti, keskeytyksettä. Meidän piti soitella ihan vaan pikainen puhelu mutta niin se taas venähti ja tunnin jälkeen tuntui, että jäi monta asiaa kertomatta. Mulla on muutama läheinen kenen kanssa voin jutella tuntitolkulla eikä asia loppuisi kesken.

Ihana vuorokausi.

Perjantai-iltana, tunnin mittaisen puhelun jälkeen söin oma tekemääni pizzaa ja katsoin Just like that – jakson, ja jälkiruuaksi söin suklaajäätelöä. Illan mittaan hengailin vain sohvalla ja katsoin televisio tasolla olevia romppeita, ajatellen miten olin laiskana jättänyt viikko siivouksen tekemättä. No meinasin, että nyt saa sotkut olla ja keskityn ihan vaan sohvani kuluttamiseen.

Vitsailen aina tai no omasta mielestäni olen todella hauska, kun sanon, että en tarvitse miestä kuluttamaan sohvaani. Ainut, joka sohvaani voi kuluttaa ja siinä ruokaa syödä, olen minä itse – okei ihanan äitinä annan lastenikin joskus siinä herkutella. ? Mutta takaisin asiaan, oli ihana viettää perjantai-ilta ihan vaan kotona, tekemättä mitään suurempaa. Meinasi ensiksi, että kirjoittelen blogitekstejä ”pankkiin” mutta en jaksanut. Miten kiva olikaan istua vaan sohvalla ja makoilla, hiljaisessa kodissa.

Hyvä mieli – ihana tunne.

Perjantai-iltana mieleni kirkastui ja hyvän mielen tunne jatkui myös tänään, vaikka heräsimme vauvan kanssa jo 05:50. Oikeastaan tuo kellonaika on minulle oikein passeli aika herätä ja todella harvoin nukun pitkään. Tällä viikolla nukuin varmaan ensimmäistä kertaa kuukausiin puoli kahdeksaan ja huomasin miten vaikea päivää, on käynnistää, jos nukun niin pitkään. Mieleni ja kroppani on tottuneet kuuden hujakoilla tapahtumaan herätykseen ja päiväni käynnistyy tällöin paljon paremmin.

Vauvan nukkuessa aamu uniaan sain rauhassa meikkailla ja vaihtaa vaatteita. Lähdimme nimittäin hetken päästä hänen herättyään ystäväni kanssa kyläilemään sekä kauppaan, että Mc Donaldsin kautta kotiimme kasaamaan pinnasänkyä. Oli ihana käydä kyläilemässä ja huomasin, että mieleni oli tästä kyläilystä fiiliksissä.

Kun pääsimme takaisin meille ja olimme saanut syötyä, kasasimme vauvalle pinnasängyn, jonka hän sai ystävältäni patjoineen sekä petivaatteineen. Vauvan ihana kehto alkoi käymään vasta nyt pieneksi, joten oli aika ottaa pinnasänky käyttöön. Jännitin hieman, miten vauva kävisi ensimmäisenä yönä nukkumaan, uuteen sänkyyn mutta hyvin se meni!

Nyt hän on nukkunut uudessa sängyssään jo reippaan tunnin ja ajattelin lämmittää itselleni eilistä pizzaa sekä herkutella, että tehdä kasvo-, ja jalkanaamion. Just nyt on hyvä olla tässä hetkessä ja tässä päivässä. Isoin syy sille on varmasti se, että vietin tänään päivän ystäväni kanssa kaksin (vauvaa ei lasketa) sitten monen moneen kuukauteen. On se hienoa huomata, että ei ne ajoittaiset hiljaiset jaksot ystävyyttä riko vaan ehkä jopa vahvistaa.❤️

Toivottavasti sullaki on ollut kivaa tänään,

Ida

 

Lue myös:

facebook sivut ja lauantai kuulumiset.

Seuraa meitä:

Instagramissa

Facessa