Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 4 -faktat tiskiin.

Sain Instagramissa haasteen kertoa itsestäni kahdeksan faktaa ja sain idean kirjoittaa ne väittäminä. Esitin faktan ja laitoin kaksi vastausvaihtoehtoa. Oli tosi hauska tehdä faktat tässä muodossa koska siinä piti tosissaan laittaa faktaan oikea vaihtoehto ja väärä vaihtoehto. Väärien vaihtoehtojen keksiminen oli hupaisaa. Viikko 4 on takana päin, joten voisin päättää viikon heittämällä faktat pöytään. Joten pidemmittä puheitta, olkaa hyvät! Tässä tulee kahdeksan faktaa minusta.

Viikko 4 – faktat!

1 Aikuisiällä minulla on ollut sukunimiä 2 vai 3?

68% Instagram seuraajista vastasi, että 2 ja 32% vastasi, että 3. Oikea vastaus on, kolme! Minulla on ollut tyttönimi ennen naimisiin menoa ja mentyäni naimisiin, otin exäni sukunimen, jonka vaihdon tänä kesänä meidän sukumme omaan sukunimeen. Tämä nykyinen sukunimi on harvinainen mutta se mikä minulla oli lapsuuden, että varhaisaikuisuuden on tosi yleinen.

2. Plastiikkakirurgisessa toimenpiteessä minulla on operoitu peppu vai rinnat?

85% Instagram seuraajista oli sitä mieltä, että rinnat ja oikein se on! Olen ottanut vuonna 2015 silikonirinnat koska keskimmäisen imetyksen myötä C kupin rintani pienenivät AA kupin rinnoiksi ja siihen aikaan minulle oli tällä asialla merkitystä. Seitsemän vuotta sitten koin olevani naisellisempi, kun otan silikonit mutta arvatkaa mitä ajattelen nyt? Sitten kun joskus olisi rahaa, niin poistattaisin silikonit ja olisin ihan luomu. Se on yksi haaveistani, saada omat takaisin silläkin uhalla, että tiedän niiden olevan sen jälkeen nahkaiset lärpäkkeet. ?

3. Olen jäänyt luokalle 1-luokalla vai 6-luokalla?

34% Instagram seuraajista oli sitä mieltä, että olisin kerrannut kutosen ja se on väärin. Olen jäänyt luokalle ensimmäisellä luokalla koska en oppinut lukemaan. Siihen maailman aikaan lukihäiriötä ei huomattu taikka sen suuremmin tutkittu ja sain lukihäiriönpaperit vasta ylä-asteen jälkeen. Eli tosissaan en osannut lukea, joten kertasin ensimmäisen luokan. Silloin vaihdoin myös koulua Helsingistä pois.

4. En ole koskaan lasketellut vai soutanut?

No lasketellut, kuten 61% Instagram seuraajista veikkasi! Venettä olen soutanut mutta en hyvällä menestyksellä. Sen sijaan en ole koskaan lasketellut koska en ole uskaltanut. Olen sellainen tyyppi, että en uskalla tehdä mitään uutta, jos tiedän, että paikalla olisi muita ihmisiä. Laskettelu on yksi niistä mitä haluaisin kokeilla mutta en uskalla koska olisin takuulla aivan nolo siellä mäessä.

5. Lempi jäätelö makuni on lakritsi vai mansikka?

Muutama veikkasi, että lempi makuni olisi mansikka mutta oikea vastaus on lakritsi. Ai että se on hyvää jäätelö! Voisin syödä paketillisen Ingmanin lakritsi jäätelöä, ei tekisi yhtään pahaa. ?Jos ostan jäätelö paketin kotiin, ostan itselleni lakritsin! Aina. Olen vähän kaavoihin kangistunut.

6. Koulutukseltani olen merkonomi vai kokki?

75% arvasi ihan oikein eli olen merkonomi koulutukseltani. Olen valmistunut vuonna 2010 merkonomiksi. Nyt kun jälkikäteen mietin, niin myös kokin koulutuksella olisi ollut hyötyä. Nämä kokkaus taitoni ei ihan vie tietä sydämeen!

7. Juhlissa tykkään olla huomion keskipisteenä vai sivussa?

Oikea vastaus on sivussa, kuten 84% veikkasi. Olen juhlissa mukavuus alueeni ulkopuolella enkä tykkää olla huomion keskipisteenä. Mieluummin kökötän sivussa, itsekseni, kuin lähden edes esittely kierrokselle. Vaivaannun ihan sikana siitä, jos joku kysyy juhlissa minulta jotain. Jestas jos juhlissa joku kehtaa kehua minua, se vasta saa sellaisen olon, että voisin hävitä paikalta. Mieluummin olen hajuton ja mauton, se on minulle parhain.

8. Olen ollut vuoden ilman alkoholia vai seksiä?

Tämä oli hauska kysymys ja vähän ounastelin, että tämä menee oikein usean kohdalla eli oikea vastaus on se, että olen ollut vuoden ilman seksiä. Kyllä! Näin on. Mitäpä siitä sen enempää selittelemään kuin, että kotona kasvava kukka kertoo sinkkuelämäni tilan hyvin – kuiva ja nuukahtanut.

Viikko 4 – postaukset.

Maanantai – Vuosi sitten, ajassa taakse päin.

Keskiviikko – Lapsiperheiden kotipalvelu, kokemuksia.

Torstai – Luottotiedoton asuntomarkkinoilla.

Perjantai – Olenko hyvä äiti?

Lauantai – Ihana vuorokausi ja hyvä mieli.

 

Nyt on faktat tiskissä ja semi ookoo viikko takana. Mitä kaikkea ensi viikko tuo tullessaan ja millaisia postauksia on luvassa, niin sitä en vielä osaa sanoa mutta sen tiedän, että Lidlin kong sokeriton energiajuoma maistuu paremmalta kuin sokeriton Red bull. Ihanaa sunnuntaita! Pysykää turvassa tuolla lumipyryssä!

Ida

 

Muista seurata meitä:

Instagramissa.

Facebookissa.