Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 5 – seitsemän hetkeä.

Viikkokatsaus puolessa tunnissa ja seitsemän arkista hetkeä, tällä kaavalla mennään myös tänä sunnuntaina. Olen hyväksi havainnut tämän, että kirjoitan kerran viikossa postauksen vartissa-puolessa tunnissa. Monesti yhteen postaukseen saattaa mennä tunnista-kolmeen tuntiin, joten viikon viimeisenä päivänä on hyvä ottaa vähän iisimmin. ? Joten pidemmittä puheitta, millainen meidän viikko 5 on ollut?

Viikko 5 – seitsemän hetkeä.

Maanantai.

Tämän kuvan otin maanantaina, kun laitoin vauvan hetkeksi siskon jalkojen ja sohvan selkänojan väliin, tukevasti istuma asentoon. Hän oli kerrassaan suloinen tapittaessaan siinä ja jestas liikutuin! Vauva on niin paljon kasvanut tässä lyhyessä, muutaman viikon mittaisessa ajassa, ettei tosikaan! Musta tuntuu, että vauvavuoden viimeinen kolmannes menee super nopealla vauhdilla enkä pysy perässä.

Tiistai.

Tässä kuvassa näette meidän tiistaisen iltapalamme ja koko viikon iltapalat sekä muut ruuat löytyy täältä! Olen todella ylpeä itsestäni, siitä miten hyvin pysyimme tällä viikolla viikon ruokasuunnitelmassa ja sain tätä kautta minimoitua kaupassa käymiset. Kävimme vain lauantaina kaupassa ja silloin haimme viikonloppu herkkuja sekä vauvalle soseita.

Keskiviikko.

Ah mitkä lumiset maisemat! Kävelin keskiviikkona pitkän pätkän – noin 16 kilometriä ja ihastelin kauniita lumisia maisemia mistä muodostui ihana talvimaisema. Miten upeat maisemat meillä täällä Suomessa onkaan, kaikkine vuodenaikoineen.

Torstai.

Vauva r-a-k-a-s-t-a-a olla koululaisten huoneessa ja se on paikka, jossa hän on oppinut liikkumaan vauhdikkaasti. Hän on myös konttausasennon lisäksi oppinut lankuttamaan ja tekee sitä koko ajan.

Perjantai.

Olemme alkaneet ulkoilemaan iltapäivisin koska vauva on nukkunut tällä viikolle kolmet päiväunet. Kummasti on energiaa itsellänikin illan touhuihin, kun olemme olleet noin tunnin ulkona ennen päivällistä. Ulkoilussa on plussaa myös se, että saamme höpötellä ja remuta kolmisin, vauvan nukkuessa.

Lauantai.

Tein laskiaispullia valmiista pakastepullista ja kuvatessani pullia tuumasin pullien näyttävän reppanoilta. Noita pullia, kun katsoo, ei voi kuin sääliä niitä. Haaveilin sellaisista muhkeista pullista mutta eihän nuo nyt olleet sinne päinkään!!

Sunnuntai.

Tähän saakka tämä päivä on ollut ihan paras! Nukuimme kaikki todella hyvin ja saimme koululaisten kanssa syötyä aamupalaa pitkän kaavan kautta, herkkuineen, vauvan nukkuessa ensimmäisiä päiväunia. Nyt kirjoittelen tätä postausta samalla kun vauva nukkuu jo toista tuntia ja koululaiset pitävät pelihetkeä.

Viikko 5 – postaukset.

maanantai – Mitä meillä syödään?

keskiviikko – Millaista on olla masentunut?

torstai – Tuoko raha onnen?

perjantai – Huonot yöt näkyy kasvoissa ja unissa.

Tällä viikolla tuli vain neljä postausta koska meillä meni koululaisten kanssa lauantaina valvomiseksi katsoessamme elokuvaa. He kävivät vasta myöhään nukkumaan, joten en jaksanut siinä enää kirjoitella tekstiä. Itse asiassa ajattelin, jos muuttaisin postaustahtia hieman. Ennen olen pitänyt tiistain postaus vapaana ja postannut lauantaisin mutta nyt ajattelin kokeilla sitä, että postaisin tiistaisin ja pitäisin lauantaisin vapaata. Tämä on vain ajatus, joten katsotaan, miten tämä ajatus asettuu käytännössä.

MILLAINEN VIIKKO TEILLÄ ON OLLUT?

Ida