Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 6 – 7 arkista hetkeä.

Mikä hyvä fiilis minulla onkaan tänä sunnuntaina ja pohtiessani tätä viikkoa, on päällimmäinen tunne hyvä. Toki viikkoon mahtuu vastoinkäymisiä, joiden huomaan olevan sellaisia hetkiä, joissa mieleni ei meinaa kestää mutta onneksi ympärillä on tällä hetkellä vankat tukimuodot. He ketkä ovat tottuneet, että kerron blogissani tunteet kaikkinensa, haluan sanoa:

Vaikka tämän viikon blogipostaukset ovat olleet positiivisella sävyllä kirjoitettuina, älkää huoliko – tämä ei tule olemaan linjani vaan kerron jatkossakin tunteet kaikkinensa. Loppu viikkoa kohden vaan sattui olemaan hyvä fiilis.

Tykkään nimittäin kirjoittaa tunteella ja jos minulla ei ole fiilistä, joka tuntuu sydämessä asti, en kirjoita tai julkaise aihetta mikä olisi esimerkiksi luonnoksissa taikka viikoittaisessa suunnitelmassani. Tästä syystä minun on jopa hankala rytmittää postauksiani koska julkaisu hetkellä tunteen täytyy olla tekstissä mukana. Mutta pidemmittä höpinöittä, tämä viikko on ollut kaikin puolin kiva viikko ja seuraavaksi luvassa 7 arkista hetkeä.

viikko 6 – 7 arkista hetkeä.

Maanantai.

Viikko alkoi sillä, että lähdimme lomalla olevan äitini kanssa syömään Red onioniin. Tämä ei ole maksettu mainos vaan haluan vilpittömästi sanoa, että Red onionin lounas on hintansa arvoinen. Jestas miten maistuva lounas heillä on! Myös apina viihtyy ravintolassa syöden omaa ruokaansa ja odotan, että hänellä on valmiudet syöttötuoliin, niin pääsee meidän kanssamme yhdessä istumaan. Ravintola hetken jälkeen kävelimme lähes kymppikilsan kotiin.

Tiistai.

Tässä kuvassa yritin kuvailla apinan vaatteita tulevaan postausta varten mutta kuten näette, hän halusi osallistua tähän toimintaan omalla panoksellaan. Apina on tosi sosiaalinen ja tykkää olla touhuissa mukana – on se sitten kylpyhuoneen pesu taikka ruokapöydän äärellä istumista. Hän on läsnä ja mukana!

Keskiviikko.

Luvan kanssa sain jakaa keskimmäisestä kuvan aamulta, jossa hän leikki Schleich hevosilla. Totesimme melko pian, että niillä leikkiminen apinan kanssa samassa tilassa ei enää onnistu koska hän lähtee aika reipasta vauhtia ryömimään kohti siskon tai veikan leluja.

Torstai.

Tänä päivänä ketutti ja kovaa! Melkein sain asunnon meille mutta sitten se meni. Yksi puhelinsoitto kerkesi ennen toista ja näin jäimme ilman isompaa kotia, taas. Käänsin tämän perjantaina voitoksi, vaikka torstaina ketutti ihan sikana asunto asiat, ja olin valmis muuttamaan Lappiin. Asuntoa ei ollut tarkoitettu meille ja sisustus kärpänen iski miettiessämme, miten muokata nykyinen koti sillein, että jokaiselle olisi oma soppinsa.

Perjantai.

Koululaiset lähtivät isälleen ja tässä hetkessä juttelin äitini kanssa puhelimessa, juuri ennen apinan nukkumaanmenoa. Peitto, jonka näette kuvassa, on apinalle rakas ja joka paikkaan mukaan kulkeva peitto. Ollut jo syntymästä asti.

Lauantai.

Heräsimme ajoissa lauantaina, jotta kerkesin viemään apinan mummilaan, lähteäkseni ripsihuoltoon. Oli ihana viettää muutama tunti itsekseni ja ripsihuollon jälkeen sain rauhassa jutella ystävän kanssa puhelimessa ennen apinan hakemista. Lauantai oli muutenkin kokonaisuudessaan ihana, täydellinen päivä.

Sunnuntai – viimeinen arkinen hetki.

Otin sitten pitkästä aikaa peiliselfien! Kun en muutakaan kuvaa keksinyt tähän aamuun. Julkaisen joka aamu Instagramin storyssa aamukahvi kuvan, ja tämä oli tämän aamun kuva. Tänä sunnuntaina suunnittelen ensi viikon ruokalistat sekä siivouslistat, ja voisinpa sitten paljastaa ne myös teille.

Sellainen viikko meidän huushollissa! MITEN SUN VIIKKO ON SUJUNUT? Tykkäätkö jos blogissa on arkisia, hetkessä otettuja kuvia?

 

Ida

 

Lue myös:

Viikko 5

Viikko 4

Viikko 3

Nähdään:

Instassa

Facessa