Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 7 – 7 arkista hetkeä.

Viikko 7 päättyy ja on aika nostaa tämän viikon seitsemän arkista kuvaa esille. Kuvia, jotka on napattu hetkessä. Sen enempää miettimättä muuta kuin sitä, että saa muiston talteen.  

Maanantai.

Ystävänpäivältä ei muuta kuvaa nyt löytynyt kuin tämä kuva pölypusseista. Taltioin tämän, jotta voin joskus kaupassa asioidessani etsiä tuhansien kuvien joukosta tätä kuvaa miettiessäni millaisia pusseja pitikään ostaa.

Tiistai.

Tiistaina lähdimme poikien kanssa kolmisin hakemaan meidän Zalando – tilausta matkahuollon toimituspisteestä. Harvoin tulee vietettyä aikaa näin ”kaksin” isomman kanssa, joten huomasin miten hyvää teki tämä, että olimme pari tuntia kolmisin liikkeellä. Ihana, arvokas hetki.

Keskiviikko.

Pitää ihan miettiä mitä teimme keskiviikkona – tämä taisi olla päivä, jolloin oli hieman raskasta olla. Nyt kun oikein muistia puserran, niin juuri näin se oli. Tämä päivä oli ihan kamala päivä mutta siitä huolimatta jaksoimme lähettää aamulla tämän kuvan eteenpäin.

Torstai.

Torstaina apina pääsi testaamaan ratasistuinta. Päädyin kuitenkin ottamaan vaunukopan takaisin käyttöön sillä tässä apina ei pysty olemaan viihtyen ja oikein tuettuna. Hän jaksoi ja pystyi olemaan tässä tämän hetken, jossa otin kuvan tästä testauksesta.

Perjantai.

Kävelimme hyvällä fiiliksellä kohti Fysioterapiaa, jossa apina ei vielä saanut istumislupaa syöttötuoliin. Mutta se ei haitannut. Hänellä ei ole mikään kiire ja kerkiää vielä monet kerrat istua syöttötuolissa.

Lauantai.

Lähtimme kävelemään ukille ja kävelimme about 10 kilometriä ja hitsi miten ylpeä olin koululaisista kun jaksoivat kävellä noin pitkän matkan, reippaasti. Muuten lauantai oli hieman raskas ja sellainen päivä, jonka olisin voinut viettää kotona, suklaata syöden.

Sunnuntai.

Tänään on tämmöinen koomapäivä! Tekee mieli olla yövaatteissa ja rennosti vain kotona. Heräsimme tänään aikaisin ja kello on nyt 9:31 ja alan kohta tekemään pizzaa. Jestas mikä ihana aurinko valaisee kotimme, juuri nyt.

Viikko 7 – postaukset.

Maanantai – Ystävyys on tahtotila.

Tiistai – Mistä tiedän olevani ruuhkavuoden äiti?

Keskiviikko – Olen äiti, voisinko olla naisen kanssa?

Torstai – Turhat ja hyödylliset vauvantarvikkeet.

Perjantai – Mitä tapahtui vuosi sitten helmikuussa?

Kohti hiihtolomaa.

Ensi viikolla vietämme hiihtolomaa ja se alkaa sillä, että lähdemme huomenna HopLoppiin. Ihana päästä pitkästä aikaa tekemään lasten kanssa jotain spessua! En muista milloin viimeksi olisimme käyneet muualla kuin lähimmäisessä pulkkamäessä. Missä ei toki mitään vikaa ole mutta on aika luksusta päästä yhdessä jonnekin muualle. Muuten ensi viikko on näillä näkyvin aika rauhallinen emmekä ole arkipäiville sopineet mitään menoa. En oikeastaan toivo hiihtolomalta muuta kuin sitä, että meillä on kivaa ja mahdumme saman katon alle sulassa sovussa. Tämän tueksi otamme iisisti, tapaamme perhetyöntekijöitä ja vietämme kiireetöntä viikkoa. Hiihtoloman viikonloppuna mulla on kivoja juttuja tiedossa, kun koululaiset lähtevät isälleen.

VIETETÄÄNKÖ SIELLÄ HIIHTOLOMAA ENSI VIIKOLLA?

Ida

 

Nähdään

Instassa

Facessa