Hae
Elämänmakuista matkaa

Tuorepuuro, aamujen pelastaja.

Mikä on minun kiireisen aamuni pelastaja? Silloin kun tuorepuuro on tehtynä, aamupala tulee touhukkaan aamun aikana syötyä. Teen tuorepuuron illalla valmiiksi, jotta pääsen aamulla valmiiseen pöytään puuroni kanssa. En syö tuorepuuroa joka ilta mutta usein kuitenkin. Jos en syö tuorepuuroa, niin syön tavallista kaurapuuroa. Tuorepuuro ja kaurapuuro ovat monipuolisia aamupala vaihtoehtoja koska niitä pystyy tuunaamaan hyvin monipuoliseksi erilaisilla höysteillä. Meidän huushollissa myös koululaiset ja vauva syövät kaurapuuroa aamuisin – vauva joka aamu mutta koululaiset syövät joskus muutakin aamuisin, jotta aamut eivät maistu ihan ”puurolta”. Kaurapuuro on myös vauvalle todella helppo ja monipuolinen aamupala vaihtoehto, jota tuunaan niin soseilla kuin marjoilla.

Tuorepuuron lisäksi saatan ottaa vielä puuron rinnalle ja juoda ison lasillisen vettä. Tuorepuuro on aamujen pelastaja ja tosi täyttävä aamupala, jonka syötyä pärjää hyvin seuraavaan ateriaan saakka eli lounaaseen.

tuorepuuro, mitä sisältää?

1pss Myllärin tuorepuuroa

pari reilua ruokalusikallista Alpro greek style jugurttia

loraus maustamatonta jugurttia

maun mukaan marjoja (mulla on mustikoita ja mansikoita)

aamulla lisään joko omenaa tai banaania joukkoon, raikastamaan puuroa.

Kaikki syvään kulhoon sekaisin ja yöksi jääkaappiin, niin aamulla on puuro valmiina ja eikun ääntä kohti!

 

MITÄ SÄ SYÖT AAMUISIN?

Ida

 

Lue myös:

Piirakassa vaihtelu virkistää.

Suolainen piirakka.

Seuraa meitä:

Instassa

Facessa