Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 10 – mahtava fiilis ja rankka sunnuntai.

Viikko 10 viikonloppu oli siinä mielin erilainen, että vietin viikonlopun yhden koululaisen ja yhden vauvan kanssa. Tavallisesti viikonloppuisin olen koko kaikkien kolmen kanssa tai vain vauvan kanssa. Sen sijaan, että olisin viettänyt perjantai-iltani yksin kotisohvalla, vietin sen tyttären kanssa leffaa katsoen samalla kun apina nukkui yöuniaan. Oli kiva saada viikonloppuun hieman vaihtelua ja sitä koko viikonloppu piti sisällään. Lauantaina pääsin vieraaksi podcastiin nimeltään, syö, nuku, säästä – aivan mielettömän upea kokemus päästä puhumaan itselleni tärkeästä asiasta, ihanan mimmin kanssa. En malta odottaa, että jakso tulee teillekin kuunneltavaksi ja kun se tulee, lupaan linkata jakson tänne sekä Instagramiin. Mieluusti myös vastaanotan siinä vaiheessa palautetta siitä, millaisena jakson koitte.

Lauantai jatkui sillä, että ystäväni vietti päivän meidän kanssamme. Oli ihanaa saada koko päiväksi seuraa ja ennen kaikkea puhua pälpättää, ja viettää aikaa yhdessä. Se oli mukavaa. Alun vierastamisen jälkeen apinakin nautti siitä, kun ystäväni oli meillä kylässä ja hän innostui näyttämään meille muutaman konttausaskelma. Miten huikeaa oli jakaa vauvan ensimmäinen hetki jonkun toisen kanssa ja fiilistellä sitä yhdessä! Kaiken kaikkiaan viikonloppu on ollut kiva, antoisa ja erilainen. Oli kiva viettää pitkästä aikaa viikonloppu, jossa oli jotain sisältöä ja monipuolista tekemistä.

Viikko 11

Viikko 10 – arkipäivät.

Arkipäivät tällä viikolla ovat menneet myös hieman eri lailla, sillä toinen koululaisista on ollut kipeänä koko viikon, joten päiväni on menneet kipeää lasta hoivaten, vauvan kanssa touhuten ja samalla tätä rakasta harrastusta tehden. On muuten ollut hieman haastavaa mutta ei mahdotonta, pyörittää koko palettia tällä viikolla. Sanomattakin on kuitenkin selvää, että koululainen on vielä pieni lapsi, joten myös hän tarvitsee aikuista hoivaa ja seuraa kotona. Niinpä en ole ihan samanlailla ja yhtä ahkerasti tällä viikolla edistynyt tavoitteissani mutta ei se mitään, on tässä koko kevät aikaa käynnistää esimerkiksi podcast.

Kipeästä koululaisesta huolimatta tämä viikko on ollut koululaisilla onnistunut viikko, ja he ovat edistyneet mahtavasti heidän tavoitteissaan siinä, että egojen pitää mahtua samaan tilaan. Tätä tulee onneksi tukemaan meidän muuttomme, joka oli loppu viikosta iso kohokohta. Allekirjoitin vuokrasopimuksen jo tiistaina mutta näimme asunnon vasta torstaina, joten elimme pari päivää pienessä jännityksessä sen suhteen, että missä kunnossa asunto olisi. Jännitys oli turhaan ja torstain jälkeen olemme päässeet aloittamaan valmistautumisen muuttoon karsimalla meille turhia huonekaluja, kuten nojatuolit ja eteisen ison kaapiston. Laitoin ne Toriin ja pääsin niistä eroon alle vuorokaudessa. Vaikka nyt tuntuu, että onhan tässä aikaa, niin pyrin pistämään asunnon pakettiin ennen muutto viikonloppua, jotta tavaroiden siirtäminen kohteesta toiseen sujuisi jouhevasti.

Kokonaisuudessaan tämän viikon fiilis on hyvä. Siitäkin huolimatta, että sunnuntai on ollut rankka päivä.

10kk vauva

Viikon 10 – postaukset.

maanantai – Erosta selviäminen yksinhuoltajana.

tiistai – Tuorepuuro.

keskiviikko – Kotihoidontuen tuntipalkka.

torstai – Ahdistaa ja pelottaa sota.

perjantai – Hei, me muutamme!

Tähän on hyvä päättää viikon viimeinen postaus, jota kirjoitan samalla kun tyttö nukkuu ja apina myös – odotan koko ajan varpaillani, että milloin apina herää. Hänellä on tänään noussut korkea kuume ja on aivan tukkoinen, jo toistamiseen kahden viikon sisään. Aamulla soitan terveysasemalle ja pyydän hänelle lääkäriajan, jotta selviää ettei vaan korvissa olisi mitään. Tämän päivän rankkuudesta huolimatta apina on jaksanut tsempata, leikkiä ja nauraa – kuten hän nauraa päivittäin.

Ei muuta kuin kohti uutta viikkoa ja pakkailuita! Ihanaa sunnuntaita just sulle,

Ida

 

Seuraa meitä:

Instassa.