Hae
Elämänmakuista matkaa

Koululaisten elokuva suosikit!

*Sisältää mainoslinkkejä

Tänään päästään ääneen koululaiset – 10-vuotiaan ja 8-vuotiaan koululaisen, heidän elokuva suosituksineen. Meillä on jo kautta aikojen ollut Viaplay* ja sen alle 13 euron kuukausi hinta on maksanut itsensä jo takaisin. Katsomme elokuvia yhdessä joka viikonloppu kun koululaiset ovat kanssani, jopa kahtena iltana putkeen. Sen enempää tarinoimatta, mitkä ovat koululaisten elokuva suosikit?

koululaisten elokuva

8-vuotiaan Viaplay leffa suosikit.

  1. Harry Potterit 7

Se oli kiva ja jännittävä koska siinä katsottiin, että kumpi voittaa -hyvä vai paha. Olen katsonut kaikki Harry Potterit ja tämä oli kivoin ja jännittävin. Tämä elokuva kannattaa katsoa aikuisen kanssa koska elokuvassa on verta, minä katsoin tämän äidin kanssa.

2. Kissat vastaan koirat.

Tämä on kiva elokuva, jonka voi katsoa yksin. Mä kannatin elokuvassa kissoja koska meillä on kissa mutta kyllä mä tykkään koiristakin. Mä olen katsonut tämän elokuvan mun äidin ja veljen kanssa, ja yksin kanssa.

  1. Annie

Tässä elokuvassa on orpoja, jotka joku nainen on löytänyt. Se nainen oli ilkeä. Mutta sitten Annielle löydettiin koti ja Annie sai koiran. Sitten sen presidentin avustaja ei tykännyt avustaja ei tykännyt Anniesta. Tässä elokuvassa on laulua ja tämä on sellainen kiva elokuva, jonka voi katsoa yksin.

10-vuotiaan Viaplay leffa suosikit.

  1. Spiderman homecoming

Tämä elokuva sopii niille ketkä ovat supersankarin faneja esimerkiksi spidermanin. Menen elokuviin katsomaan mummini kanssa uusimman spidermanin. Tätä elokuvaa voi katsoa hyvin vanhemman kanssa jos saman ikäinen kuin mä eli kymmenen.

  1. Perhe addams 2

Tämä elokuva on todella hauska. Siinä tapahtuu paljon hauskoja kohtia esimerkiksi se, että yhdestä miehestä tuli kanamustekalakukko. Tätä voi ihan helposti katsoa yksin tai aikuisen kanssa. Katsoin tämän perheeni kanssa.

  1. Croodit uusi aika

Tämä elokuva on aika jännittävä ja hauska koska siinä on esimerkiksi jätti apinoita. Sitten groodien isä ei tykkää yhdestä pojasta, se vihaa sitä koska poika on hänen mielestään ärsyttävä. Hän söi kaikki pojan perheen banaanit. Suosittelen elokuvaa hänelle, kenellä on huumorintajua ja tätä elokuvaa voi katsoa yksin tai vanhemman kanssa. Mä katson tämän perheeni kanssa.

 

Pitäisikö joku päivä tehdä omista sarjoistani suosikit – niitä tulee minun katsottua joskus maratonina. MIKÄ ON SUN LAPSEN ELOKUVA SUOSIKKI?

Rentoa lauantaita,

Ida

 

Lue myös:

Perjantai!

Seuraa meitä:

Instassa