Hae
Elämänmakuista matkaa

Viikko 11 – seitsemän arkista kuvaa.

Viikko 11 päättyy ja tänään kävellessäni loskaisissa teissä, auringon paistaessa ja koiran kakkojen kurkkiessa kinoksista, mietin, että kevät tekee tuloaan. Vastahan sitä pidettiin tähtisädetikkuja käsissään. Nyt jo hiekat rohisevat jaloissa ja päivittäin saa imuroida. Tämän viikon voisi kiteyttää yhteen lauseeseen, paljon pakkaamista. Tavoitteeni on, että asunnossa olisi kaikki pakattuna ensi viikon sunnuntaihin mennessä eli alle viikkoa ennen muuttoa. En tahtoisi jättää yhtään laatikkoa muutto viikolle vaan ensi viikolla laitetaan pakettiin niin paljon kuin mahdollista. Pyrin tekemään elämäni helpoimman muuton ja tähän asti se on siltä tuntunut. Viimeisellä viikolla voi sitten pestä verhoja ja rullailla mattoja sekä ottaa tauluja seinästä pois. 1.4. silloin saamme uuden asunnon avaimet ja kohta se aika tulee. Ihan pian lähes puolentoista vuoden odotus palkitaan ja saamme uuden kodin. Aivan mahtavaa.

viikko 11 – seitsemän kuvaa.

Maanantai.

Viikko 11

Huonosti nukuttu yö takana, tukkoisen vauvan kanssa.

Tiistai.

Edes kissalle ei kelvannut minun tekemät lihapullat, jotka tein vauvalle.

Keskiviikko.

Mietin, että arvostaako kissa vauvan antamaa huomiota?

Torstai.

 

Pitkästä aikaa laitoin meikkiä naamaan. Harvoin sitä jaksaa meikkailla mutta kummasti se aina piristää.

Perjantai.

Kiukkuinen lapsi nukahti maton sisälle perjantaina, sillä aikaa kun olin laittamassa vauvaa yöunille.

Lauantai.

Lauantaina oli leffapäivä!

Sunnuntai.

Tänään pakkailimme ja tyttö sanoi suoraan, tämä ei ole kivaa mutta on kiva muuttaa.

Viikko 11 postaukset.

Maanantai – 10,5kk vauva oppi istumaan.

Tiistai – Lauseet, jotka menivät ihon alle.

Keskiviikko – Keskivaikea masennus.

Torstai – Maksuhäiriömerkintä, miltä se tuntuu?

Perjantai – Perjantai kuulumisia.

Lauantai – Koululaisten leffa suosikit!

Lyhyt teksti koska väsymys on tällä hetkellä todella kova, vaikka olen tuntimäärällisesti nukkunut ihan jees. Huomaan, että sokeri pistää väsyttämään ja sitä olen syönyt pitkin viikonloppua ihan reippaasti. Vitsi kun pystyisi olla pidempää syömättä sokeria mutta siitä on tullut sellainen paha tapa, että viikonloppuisi herkuttelee karkeilla. Karkit ovat nimittäin kaikista pahin. Niistä tulee nykyään jopa pahaolo jokaisen syömiskerran jälkeen. Silloin tällöin voin syödä pullan tai keksin mutta suurempi määrä pistää väsyttämään paljon. Kuten tänään. Olen aivan sippi ja voisin mennä nukkumaan mutta vielä sunnuntaille hoppaa jäljellä pyykinpesun sekä vauvan nukkumaan laiton osalta. No kun saan vauvan nukkumaan, käyn sohvalle ja katson hömppää. Poika on nimittäin mummin kanssa leffassa ja tyttö kanssani, joten voin hetken ottaa vähän kevyemmin – vähäisen lapsiluvun vuoksi.

Toivottavasti viikkosi päättyy hyvällä mielen!  Huomenna luvassa postaus, otsikolla, Yksinhuoltajan seksielämä. Pysykää kuulolla ?

 

Ida